Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Diagnosis Wanderlust på trover

Hoteller i Mombasa

Azul Margarita Beach Resort
3 out of 5
Off Mombasa - Malindi Highway, Mombasa, Mombasa
Hent priser
7.05 km fra sentrum
3.8/5Good! (38 anmeldelser)
Hyggelig leilighetshotel ved stranden!

"Vi hadde 17 hyggelige døgn på Azul Margarita. De hadde ikke nok 1-roms seaview leiligheter, som bestilt, (missforståelse fra Hotel.com?), men god service fra all betjening, gjorde at vi trivdes godt, selv uten seaview. Manglende kjøkkenutstyr og defekt komfyr, ble raskt ordnet!! Bra! Vask av leilighet, ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2020

Azul Margarita Beach Resort
Wason Holiday
Malindi Road, Mombasa, Mombasa County
Hent priser
8.16 km fra sentrum
Wason Holiday
Serena Beach Resort and Spa
4 out of 5
Shanzu Beach, Mombasa
Hent priser
11.06 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (119 anmeldelser)
Bra rom, god mat- lite vennlig for barnefamilier

"Greie rom og god servise, Flott middag og frokost for de som booker med frokost/ middag. Det enegative er at det ikke er mye å gjøre for barnefamilier. Svømmebasenget er dypt og barn bør ha tilsyn hele tiden."…"

Anmeldelse skrevet 15. des. 2015

Serena Beach Resort and Spa
Neptune Beach Resort
4 out of 5
Bamburi Beach, Mombasa
Hent priser
8.99 km fra sentrum
3.8/5Good! (52 anmeldelser)

"Everyone wanted money. The evening DJ refused to play anything but brain washing Bass repetitive music just like brain washing. When I asked this to be changed for 2 nights I was told Hakna Mata. Which usually means No problem except for when there is a Problem. In frustration I left the hotel but ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Neptune Beach Resort
Voyager Beach Resort
4 out of 5
Mount Kenya Rd. Nyali Beach, Mombasa
Prisen er 2 092 kr per natt
4.81 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (578 anmeldelser)

"Her har du alt for en fin ferie,maten er en god opplevelse og en veldig hyggelig og hjelpsom betjenimg"…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2018

Voyager Beach Resort
PrideInn Mombasa City
3 out of 5
Haile Selassie Avenue, Mombasa
Prisen er 777 kr per natt
3.12 km fra sentrum
3.6/5Good! (39 anmeldelser)
One of the best in Mombasa

"Always good hotel to stay..Nice staff."…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2020

PrideInn Mombasa City
Hotel Sapphire
3.5 out of 5
Mwembe Tayari Road, Mombasa
Hent priser
2.91 km fra sentrum
4/5Very Good! (10 anmeldelser)
Decent Hotel in central Mombasa

"A decent hotel in a good location- close to city center. Staff were friendly and helpful. Every amenity in the room was working."…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

Hotel Sapphire
Royal Apartments
3.5 out of 5
Nyali, Mombasa, Coast
Prisen er 141 357 kr per natt
3.49 km fra sentrum
Royal Apartments
Reef Hotel
3 out of 5
Mount Kenya Road, Mombasa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 801 kr per natt
5.26 km fra sentrum
3.3/5 (72 anmeldelser)
Fantastisk Service

"Oppholdet var veldig bra. Super service, og utrolig god mat. Alle var smilende og blide, og gjorde det ytterste for at jeg skulle ha det bra."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2014

Reef Hotel
Bamburi Beach Hotel - All Inclusive
3 out of 5
Mombasa-Malindi Road, Bamburi, Mombasa
Prisen er 1 969 kr per natt
8.05 km fra sentrum
3.8/5Good! (60 anmeldelser)
Fornøyd etter 1 ukes opphold

"Kjempe flott opphold med mye underholdning fra hotellets egne ansatte for dette. Det ble arrangert forskjellige aktiviteter hver dag, som water aerobic, water volleyball, water polo,"…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019

Bamburi Beach Hotel - All Inclusive
Sunset Paradise Holiday Homes
3.5 out of 5
Serena Rd, Mombasa
Prisen er 612 kr per natt
11 km fra sentrum
4/5Very Good! (6 anmeldelser)

"I really enjoyed my stay here. The staff was incredibly friendly and was always willing to help me when I needed it. The room was very clean and the bed was super comfy. The pool was a bit busy but still very enjoyable! Great and quiet location!!"…"

Anmeldelse skrevet 1. des. 2019

Sunset Paradise Holiday Homes
Lido Beach Resort
3.5 out of 5
Mombasa - Malindi Highway, Nyali Beach, Mombasa
Prisen er 1 225 kr per natt
6.55 km fra sentrum
Lido Beach Resort
Milele Beach Resort
3 out of 5
Malindi Road, Nyali Beach, Mombasa
Hent priser
6.45 km fra sentrum
2.2/5 (6 anmeldelser)

"Das Delux Appartment war noch in Renovierung. Die 2 Ersatzzimmer waren aber OK. Nach 2 Wochen wollte man uns in ein altes Appartment ohne funktionierende Klimaanlage umsiedeln, oder mit hoher Aufzahlung uns in den Ersatzzimmern lassen.Wir akzeptierten das nicht.Und man wollte uns bei der Abreise ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Milele Beach Resort
Hotel EnglishPoint & Spa
4 out of 5
Cement Road, Mombasa, Mkomani
Gratis avbestilling
Prisen er 1 251 kr per natt
3.33 km fra sentrum
4/5Very Good! (119 anmeldelser)

"Loved our stay at the Hotel as there was everything onsite and all the staff were very helpful. We were upgraded to Suite once I mentioned it was my birthday we were celebrating at the Hotel. My special thanks goes to Vasu who really looked after us and would ask the chef to cook us special meals ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2020

Hotel EnglishPoint & Spa
Sarova Whitesands Beach Resort & Spa
4 out of 5
Malindi Road, Bamburi Highway, Mombasa
Prisen er 1 284 kr per natt
7.9 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (106 anmeldelser)
Slitent og alt for stort strandhotel

"Med over 300 rom blir dette hotellet alt for stort til å kunne fungere bra som en resort og strandhotell. Resultatet er et upersonlig sted med store avstander mellom det meste. I dag fremstår hotellet som slitent og har store behov for renovering som tilsynelatende er i gang noen steder på hotellet. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2013

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mombasa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mombasa

Hotell Mombasa: Mombasa er den nest største byen i Kenya, og byen ligger like sør for ekvator – ved vannet. Byen er en viktig handelsby for Kenya, men den har også svært mye å tilby turister som tar turen. Det er en rekke hoteller i Mombasa å velge mellom, så du finner enkelt et sted å overnatte.

Overnatting i Mombasa

Siden utvalget hoteller i Mombasa er så bra, finner du alt fra hoteller med 1 til 5 stjerner. Velg et hotell med 1 eller 2 stjerner hvis du er på jakt etter et billig hotell i Mombasa. Uansett hva du ender opp med å velge, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia når du skal bestille hotell til din ferie i Mombasa.

Turen til ditt hotell i Mombasa

Siden Mombasa ligger i Afrika, er det uaktuelt å reise på noen annen måte enn med fly til Mombasa. Flyplassen til byen heter Moi International Airport, og den ligger ikke langt fra Mombasa sentrum. Det er ingen direkteflyvinger fra Norge, så du må regne med minst én mellomlanding, som oftest to. Dersom du har tenkt å ha leiebil i Mombasa, er det et godt tips å avtale å hente leiebilen på flyplassen. Med leiebil kan du kjøre rett til ditt hotellrom i Mombasa for egen maskin, noe som sparer deg for en del tid og er veldig praktisk.

Attraksjoner nær hotellet i Mombasa

Mombasa er en stor by, og det er naturligvis mye spennende å se i byen for en turist fra Norge. Byens aller største attraksjon er Fort Jesus. Dette imponerende fortet ble bygd fra 1593 til 1596 av portugiserne, og er i dag på UNESCOs verdensarvliste. Vi nordmenn er naturlig nok svært opptatt av strand og sol når vi er på ferie, og i Mombasa er det flere flotte strender langs den nordlige kysten du kan ta turen til. Det er også strender lenger sør, men det er mer liv på strendene litt lenger nord. Gå også innom gamlebyen i løpet av oppholdet ditt, som ligger på den sørøstlige siden av Mombasa Island.

Hotell i Mombasa nær nasjonalparkene

En tur til Afrika er ikke komplett uten et besøk i noen av de fantastiske nasjonalparkene kontinentet har å by på. Kenya er kjent for å ha noen av de aller beste, og med hotell i Mombasa er du ikke langt fra kjente Haller Park. I denne parken finner du dyr som giraffer, sebraer, vannbøfler og flodhester. Det er også mange flotte fugler i parken. En annen nasjonalpark som ligger nær Mombasa, er Mombasa Marine National Park. Som navnet tilsier er denne nasjonalparken under vann, så her må du på med dykkerutstyret for å kunne betrakte den på nært hold. Det er imidlertid også båter med glassbunn du kan bli med ut til nasjonalparken i, hvis du liker å holde deg tørr på beina.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Mombasa?
Fenns Cozy Residences - Nyali er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med utendørsbasseng og gratis wi-fi. Noen andre muligheter for turen din er Baobab Beach Resort & Spa - All Inclusive og Swahili Beach Resort.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mombasa hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Mombasa.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Mombasa?
Basert på anmeldelser er New Palm Tree Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis ferdiglaget frokost og gratis wi-fi. Andre rimelige alternativer er Bamburi Beach Hotel - All Inclusive og Kahama Hotel Mombasa.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Mombasa?
Voyager Beach Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. en resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet badeland og 3 utendørsbassenger. Noen andre alternativer hvis du skal reise med barn, er PrideInn Paradise Beach Resort & Spa og Elewana Afrochic Diani Beach. Attraksjoner som Mamba Village og Wild Waters passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Mombasa?
Diani Reef Beach Resort & Spa er et overnattingssted 5 stjerner. en resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Shimoni Reef Lodge og Southern Palms Beach Resort.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Mombasa?
Amani Tiwi Beach Resort er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 5 restauranter samt 2 bassengbarer – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for ferien er Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa All Inclusive og Neptune Village Beach Resort & Spa All Inclusive.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Mombasa?
Ziwa Beach Resort er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et utendørsbasseng.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Mombasa?
Ziwa Beach Resort er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Neptune Village Beach Resort & Spa All Inclusive og PrideInn Paradise Beach Resort & Spa. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Nyali strand eller Diani-stranden.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Mombasa?
The Sands at Nomad har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med privat strand og 2 restauranter. Et annet eksklusivt overnattingssted for ferien din er Serena Beach Resort and Spa.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Mombasa?
The Sands at Nomad er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både privat strand og 2 restauranter.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Mombasa?
Leisure Lodge Beach & Golf Resort er et populært overnattingssted 4 stjerner. en resort kan dessuten friste med golfbane og 4 utendørsbassenger. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Sentrim Castle Royal Hotel også et bra alternativ. Du kan spille golf på Leisure Golf Club i løpet av ferien.

Nylige anmeldelser i Mombasa

Flere reisealternativer