Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Mombasa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Mombasa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mombasa

Med sitt krystallklare vann, sine lange, deilige strender og sitt palmesus, er Mombasa et virkelig paradis. Reisemål langs den afrikanske Swahili-kysten blir stadig mer populær blant nordmenn, og stadig flere velger å bruke ferien på reiser til Mombasa. For den som er villig til å undersøke litt, er det mange billige flyreiser til Mombasa å finne.

Det finnes et godt utvalg av hotell i Mombasa, til tross for at området hittil har vært fritatt for de største innrykkene av europeiske turister. De aller fleste hotellene ligger nære vannet, rett og slett fordi Mombasa har masse deilig kystlinje, med både strender og en naturlig lagune midt i byen. Overnattingsstedene som tiltrekker seg flest turister, ligger naturligvis langs kyststripen ut mot det deilige Indiske hav, og her skulle det finnes noe for enhver smak, med den nesten uendelige stranden som fellesnevner.

Mombasa er Kenyas nest største by, og det er lett å komme seg rundt. Hvis du ønsker billige flybilletter til Mombasa, kan du regne med å fly til den nærmeste flyplassen, Moi internasjonale lufthavn, som ligger en liten halvtimes kjøring fra sentrum av byen. En del billige flyreiser til Mombasa innebærer at du mellomlander både én og to ganger på vei nedover, slik at flyreisen kan bli lang for noen. Det er en lang rekke anerkjente firmaer som driver bilutleie i Mombasa og de fleste har kontor på flyplassen. Allikevel synes mange turister at den kenyanske trafikken er skremmende, og velger å bruke offentlig transport eller taxier.

Hvordan fly billig til Mombasa

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Mombasa. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Når går det lavprisfly til Mombasa?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Mombasa i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best. De aller beste flyrutene er tross alt de som dekker dine behov for å nyte ferien aller best, enten det er ved å spare deg tid eller penger – eller begge deler.

Maten i Mombasa er blant den beste du får tak i i denne delen av verden, med en overflod av deilig sjømat, tilberedt av fantastiske kokker som virkelig kan sakene sine. Her bugner det over av de lekreste retter, og selv den mest kresne vil med stor sannsynlighet finne noe han eller hun liker. Prøv noen av de lokale favorittene som hummer, helgrillet fisk eller nyama choma – grillet kjøtt. Barna setter også pris på å se maten bli tilberedt rett ved bordet. Det blir helt sikkert en ferie de vil snakke om i lang tid fremover også!

Informasjon om flyreiser til Mombasa

Ankomstflyplass Moi internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode MBA
Ankomstby Mombasa