Reiser til Mekka 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Oppdag områdene i Mekka

Finn de beste områdene og bydelene i Mekka for aktivitetene du liker best. Les mer om Mekka

De mest populære hotellene i Mekka

Hotel Pullman ZamZam Makkah
Hotel Pullman ZamZam Makkah
5 out of 5
Abraj Al-bait., Central Area Ajyad, Mecca, 21955
Prisen er 2 185 kr per natt fra 22. apr. til 23. apr.
2 185 kr
per natt
22. apr.–23. apr.
7,2/10 Good! (1 000 anmeldelser)
"Good"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2023

Hotel Pullman ZamZam Makkah
Al Kiswah Towers Hotel
Al Kiswah Towers Hotel
At Taysir, Al Qashla, Mecca, Makkah, 2077
Prisen er 645 kr per natt fra 22. apr. til 23. apr.
645 kr
per natt
22. apr.–23. apr.
7/10 Good! (187 anmeldelser)
"The serice were terrible. We had leakage in our room and we told the hotell about the issue several times and they did nothing. Worst experience ever. They did not even care about the issue. The workers there who came after 100 times reqesting did not give us space to leave the room and let us gp ..."

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2023

Al Kiswah Towers Hotel
Makkah Towers
Makkah Towers
5 out of 5
Ibrahim Al Khalil Street, Al Haram, Mecca, Makkah, 24231
Prisen er 2 562 kr per natt fra 29. apr. til 30. apr.
2 562 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
8/10 Very Good! (706 anmeldelser)
"Nice stay"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2023

Makkah Towers
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Mekka?
Fra kun kan du lage din egen pakkereise til Mekka. Det er bare å sette sammen fly, hotell og leiebil, så sørger vi for at du får rabatt.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Mekka hvis jeg ikke kan reise?
Ja, du kan avbestille bestillingen til Mekka hvis planene dine har endret seg. Hvorvidt du må betale et gebyr eller ikke, avhenger av flyselskapet, hotellet eller bilutleiebyrået. Du kan muligens endre eller kansellere kostnadsfritt hvis du bestilte i løpet av de siste 24 timene. Gå til vår kundeserviceportal for å få vite mer.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Mekka?
Med våre pakkereiser til Mekka kan du bestille alt du trenger for å sette sammen en reise – på ett og samme sted. Du finner tilbud på alt fra flyreiser og hoteller til utflukter og aktiviteter, og du kan spare mye penger på å kombinere bestillingene dine. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden å velge fra, kan du lett finne nøyaktig det du ønsker.
Hvor bør man bo i Mekka?
Bo i begivenhetenes sentrum. Mange foretrekker å bo i kort avstand fra berømte attraksjoner, som Kaaba, Mekka hovedmoske og Abraj Al-Bait-tårnene.
Hvilke er de beste hotellene i Mekka?
Besøkende som kommer til Mekka overnatter ofte på Sama Um Al Qura eller Rawabi Emirates Hotel, som ligger i 60. Gate. En annen interessant bydel er Batha Quraish, der du blant annet finner de utmerkede alternativene Shuail Nuzul og Shoroq Al Nama Tower.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Mekka?
Det lønner seg gjerne å bestille tidlig. Flyselskapene pleier ofte å markedsføre billetter rundt et år innen avreise, og det er den beste muligheten til å finne billige billetter. Skal du på ferie neste uke? Det er ikke et problem. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan få drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Mekka fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til Mekka som er tilpasset dine behov. Planlegger du år reise bort et par uker? Da bør du se nærmere på en pakke med hotell, fly og leiebil. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og flybillett. Når du har bestilt, kan du også legge til aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Mekka?
En pakkereise kan tilpasses budsjettet ditt og er en god måte for å få reisekassen til å varer lengre. Hva reisen skal bestå av er det opp til deg å avgjøre. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, leiebiler og flyreiser og flyreiser, ut fra hva som passer best for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Mekka hos Expedia?
Ja. Noe av det beste med en pakkereise fra Expedia, er at du selv kombinere flyreiser, hoteller med mer. Vi har tilgang til over 500 flyselskaper verden rundt, så du har mange valgmuligheter når du organiserer reisen din til Mekka.

Populære steder å besøke