Midt-SverigeSverige

Opplev alt Midt-Sverige har å by på. Her finner du spennende museer og spisesteder. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Sala silvergruva og Gustavianum-museet.

Kjent for

Shopping, Middag og Skyskrapere

Se på kartet

De mest populære hotellene i Midt-Sverige

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic
4 out of 5
Brunkebergstorg 9, Stockholm
1 510 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet ligger i Norrmalm og 5 minutters gange unna Drottninggatan og Kungliga Operan i Sverige. Dessuten ligger Middelaldermuseum Stockholm og Stockholms ...

4.6/5Fantastisk! (2,489 anmeldelser)
Veldig bra, men potensiale på servicen.

"Betjeningen har litt å gå på ifht å matche resten av hotellet. Maten i restauranten var snever i utvalget, servitøren kunne vært mer serviceminded. Men ellers er hotellet fantastisk bra! Vi kommer igjen, og håper servicen er justert litt. Kred til ei av damene i resepsjonen som var topp!"…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019

Downtown Camper by Scandic
Connect Hotel Arlanda
Connect Hotel Arlanda
3 out of 5
Lindberghs Gata 10, Arlandastad
583 kr
per natt
9. nov.–10. nov.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen, 0,7 kilometer unna Eurostop kjøpesenter og 5 kilometer unna Arlandastad golfklubb og Märsta ...

3.9/5Veldig bra! (5,564 anmeldelser)
Flott flyplasshotell

"Flott flyplasshotell for oss som kom sent og skulle reise igjen nesten midt på natta. Vi fikk stort rom, gode senger, grei frokost og gratis transport til flyplassen."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Connect Hotel Arlanda

Populære severdigheter i Midt-Sverige

Vasamuseet
Bilde av Vasamuseet

Vasamuseet

4.5/5(13 anmeldelser)

Vasamuseet er et populært museum i Stockholm sentrum med en rikholdig bakgrunn. Området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Skansen
Bilde av Skansen

Skansen

4.5/5(14 anmeldelser)

Skansen er et velkjent museum i Stockholm sentrum med en interessant bakgrunn. Området har kunst og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Drottningholm slott
Bilde av Drottningholm slott

Drottningholm slott

4.5/5(17 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Drottningholm slott, en velkjent plass i Drottningholm full av historie. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Stockholms kongelige palass
Bilde av Stockholms kongelige palass

Stockholms kongelige palass

4.5/5(30 anmeldelser)

Stockholms kongelige palass er bare én av severdighetene i Stockholm sentrum, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Kungliga Operan i Sverige
Bilde av Kungliga Operan i Sverige

Kungliga Operan i Sverige

4/5(4 anmeldelser)

Kungliga Operan i Sverige er et populært teater i Stockholm sentrum med en spennende bakgrunn. Området har interessante museer du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Stockholms stadshus
Bilde av Stockholms stadshus

Stockholms stadshus

4.5/5(8 anmeldelser)

Etter et besøk ved Stockholms stadshus bør du sette av tid til å få med deg de andre severdighetene og aktivitetene i Stockholm sentrum. Området har kunst du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.