Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Midt-Sverige

Planlegger du en reise til Midt-Sverige? Vår reiseguide for Midt-Sverige er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Midt-Sverige. Les videre for å skape din pefekte reise til Midt-Sverige.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Midt-Sverige så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Midt-Sverige og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Midt-Sverige for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Midt-Sverige venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Midt-Sverige for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Midt-Sverige, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Midt-Sverige. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Midt-Sverige kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Midt-Sverige enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Midt-Sverige. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Midt-Sverige, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Midt-Sverige ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Midt-Sverige og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Midt-Sverige. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Midt-Sverige

Vis alle de 2 428 overnattingsstedene i Midt-Sverige
Clarion Hotel Stockholm 962 kr
Anmeldelse skrevet 29. des. 2019
Mer informasjon
 
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvaegen 98, Stockholm
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Great location! Practically on top of Skanstull Metro Plentiful breakfast and they will make you an omelette if needed. Rooms large with sitting area. A nice walk to Gamla stan and beyond. Plenty of ok places to eat in immediate area. Be sure to visit «Himlen» (means heaven in swedish) bar and restaurant ...

  Quality Hotel Friends 720 kr
  Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
  Mer informasjon
   
  Quality Hotel Friends

  Quality Hotel Friends

  Råsta Strandväg 1, Solna
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Bra lokalisering nær stadion, kjøpesenter og togstasjon. God standard på rom og bad. Bra frokost.

   Elite Hotel Marina Tower 1 199 kr
   Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Elite Hotel Marina Tower

   Elite Hotel Marina Tower

   Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
     
    4,4 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Diffucult to ginf when arriving by car.Too few signboards. Personnell at the receotion desk too businuness-like. Little if no charme at all. Restaurant very different

    At Six 1 749 kr
    Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
      
     4,7 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Meget luksuriøst hotell med imøtekommende og hyggelig personale. Vi bodde på et standard rom og det holdt en høy standard. Pent innredet, god seng og fint bad. Hvis det er noe jeg skulle satt fingeren på så er det at TVen virket noe utdatert i forhold til andre luksushoteller, men det er bare småpirk. ...

     Radisson Blu Waterfront Hotel 1 111 kr
     Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020
     Mer informasjon
      
     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Grymt bra, super utsikt fra rommet :)

      Sheraton Stockholm Hotel 1 313 kr
      Anmeldelse skrevet 29. jan. 2020
      Mer informasjon
       
      Sheraton Stockholm Hotel

      Sheraton Stockholm Hotel

      Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
        
       4,3 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Fine dager i Stockholm

       Clarion Hotel Winn 1 123 kr
       Anmeldelse skrevet 16. des. 2019
       Mer informasjon
        
       Clarion Hotel Winn

       Clarion Hotel Winn

       Norra Slottsgatan 9, Gävle
         
        4,3 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Bra hotell med bra beliggenhet. Helt ok senger, bra fasiliteter på hotellet (basseng og badstu) pluss treningsrom og egen Garage i anknytning til hotellet

        Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal 1 439 kr
        Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

        Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

        Tornvägen 2, Arlanda
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Sentralt plassert til flytog (Malpena Express), og Metro. Flott nyoppusset leilighet. Hold vinduene stengt kveld/natt, ellers får du et mygg problem. Bruk airconditionen.

         De beste tingene å gjøre i Midt-Sverige

         Se de 13 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Midt-Sverige