Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


En ferie i Mandal – med flere ess i ermet.

Mandals hvite fasader og nærhet til havet gjør det til den ideelle sørlandsbyen. Her er alt innen gangavstand, samtidig som tilbudene er mange og gode.

Byen er større enn man kanskje ser for seg når man tenker på idylliske sørlandsbyer, men som i de fleste andre, er det i sentrum det meste skjer. Dette er lite og koselig, og lett å komme seg rundt i. En weekendferie til Mandal vil være preget av årstidene, og de aller fleste legger turen hit i sommerhalvåret, da Norges sørligste by viser seg fra sin aller beste side. Da åpner sentrum seg med mange deilige uteserveringer, der du kan få sjømat i alle mulige fasonger – rett fra havet.

Når byen er fylt med sommerturister og været er på sitt beste, er det ingen ting som en vandring i byens gater. Med Elvepromenaden og rutebilstasjonen som naturlig startpunkt, tar du turen til Buen Kulturhus, der tilbudene står i kø.

La deg friste i kulturhusets galleri, eller ta med kunstinteressen til byens andre utstillingssteder. Byens store kunstnersønn er Gustav Vigeland, og barndomshjemmet hans er blant bygningene som Mandal Museum forvalter. Her kan du få et innblikk i hans kunstnergjerning, og hvordan hjembyen påvirket uttrykket i hans mest kjente verk og skulpturer.

Å reise til Mandal kan kombineres med en storbyferie, men byen i seg selv er liten og koselig, uten det store urbane tilsnittet som nabobyen Kristiansand kan tilby. Her har man til gjengjeld sørlandets hovedstad i kort avstand med bil. Kristiansand kan by på en rekke musikkfestivaler, internasjonal lufthavn og, ikke minst, alle barnas favoritt – Dyreparken. Her treffer du Norges største utvalg dyr, samt Kaptein Sabeltann og alle de velkjente fjesene fra Torbjørn Egners Kardemomme By.

Reiser du vestover fra Mandal, har du mulighet til å oppleve Lindesnes fyr og flere andre vakre sørlandsbyer. Alle disse stedene er kjent for sitt gode humør, lette lynne og innbydende befolkning. Lei en bil, eller kanskje en båt, og dra på oppdagelsesferd i vår kanskje koseligste landsdel.

Enten det er late dager ved sjøen, fartsfylte aktiviteter til vanns og lands eller fantasifulle påfunn for barna du er ute etter, finner du dette med Mandal som utgangspunkt.


De beste hotelltilbudene i Mandal

Vis alle de 95 overnattingsstedene i Mandal
Mandal Hotel 1 299 kr
Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019
Mer informasjon
 
Mandal Hotel

Mandal Hotel

33 Sandskargata, Mandal, Vest-Agder
   
  4,6 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  The view is amazing. Brand new hotel. Very clean and friendly staff

  Hald Pensjonat 790 kr
  Hald Pensjonat

  Hald Pensjonat

  Halseveien 37, Mandal
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette pensjonatet ligger i Mandal, 2,5 kilometer unna Sjøsanden og 11,3 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

   Solborg sommerpensjonat 790 kr
   Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Solborg sommerpensjonat

   Solborg sommerpensjonat

   Neseveien 1, Mandal
     
    3,5 av 5
    2.5 av 5.0 Stjerner

    Meget hyggelig og hjelpsomt personale. Lite kjøleskap på rommet som vi kunne ha maten og drikken vår i. Det er mulig å bestille frokost som blir levert til pensjonatet. Denne prøvde ikke vi i og med at vi hadde vår egen mat. Beliggenheten er vest i sentrum, og det er kort vei til restauranter. Heller ...

    Kjøbmandsgaarden Hotel 1 099 kr
    Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Kjøbmandsgaarden Hotel

    Kjøbmandsgaarden Hotel

    Store Elvegate 57, Mandal
      
     3,7 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Kjempekoseligt hotell ,goe senger,koselig frokostservering ,midt i sentrum,savnet kun en liten uteplass med noen stoler til frokostkaffen,ellers heilt perfekt opphold🤗🤗

     Tregde Ferie 1 030 kr
     Anmeldelse skrevet 16. mai 2018
     Mer informasjon
      
     Tregde Ferie

     Tregde Ferie

     Tregdeveien 437, Mandal
       
      3,6 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Åpningstidene i resepsjonen er veldig snevre, men heldigvis fikk vi god hjelp av en ansatt som var på området. Det manglet vann i bassengene, selv om det på hjemmesiden står at de åpner tidlig Mai. Det var skuffende for barna. Fint kjøkken område og uteplass for frokost/lunsj etc... Mangler blendingsgardinger. ...

      Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal
      Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal

      Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal

      19 Nygata, Mandal, Vest-Agder (county)
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette feriehjemmet ligger midt i hjertet av Mandal, 0,4 kilometer unna Sjøsanden og 13,2 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

       8 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge
       8 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge

       8 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge

       SKJERNØYVEIEN, Mandal, Vest-Agder (county)
         
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Dette feriehjemmet ligger i Mandal, 9,2 kilometer unna Sjøsanden og 19,6 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Universitetet i Agder og Spangereid kirke 52 kilometer unna.

        6 Person Ferie Hjemme i Mandal
        6 Person Ferie Hjemme i Mandal

        6 Person Ferie Hjemme i Mandal

        SJØBODVIKSVEIEN 68, Mandal, Vest-Agder (county)
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette feriehjemmet ligger i Mandal, 6,1 kilometer unna Sjøsanden og 11,4 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.