Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


En ferie i Mandal – med flere ess i ermet.

Mandals hvite fasader og nærhet til havet gjør det til den ideelle sørlandsbyen. Her er alt innen gangavstand, samtidig som tilbudene er mange og gode.

Byen er større enn man kanskje ser for seg når man tenker på idylliske sørlandsbyer, men som i de fleste andre, er det i sentrum det meste skjer. Dette er lite og koselig, og lett å komme seg rundt i. En weekendferie til Mandal vil være preget av årstidene, og de aller fleste legger turen hit i sommerhalvåret, da Norges sørligste by viser seg fra sin aller beste side. Da åpner sentrum seg med mange deilige uteserveringer, der du kan få sjømat i alle mulige fasonger – rett fra havet.

Når byen er fylt med sommerturister og været er på sitt beste, er det ingen ting som en vandring i byens gater. Med Elvepromenaden og rutebilstasjonen som naturlig startpunkt, tar du turen til Buen Kulturhus, der tilbudene står i kø.

La deg friste i kulturhusets galleri, eller ta med kunstinteressen til byens andre utstillingssteder. Byens store kunstnersønn er Gustav Vigeland, og barndomshjemmet hans er blant bygningene som Mandal Museum forvalter. Her kan du få et innblikk i hans kunstnergjerning, og hvordan hjembyen påvirket uttrykket i hans mest kjente verk og skulpturer.

Å reise til Mandal kan kombineres med en storbyferie, men byen i seg selv er liten og koselig, uten det store urbane tilsnittet som nabobyen Kristiansand kan tilby. Her har man til gjengjeld sørlandets hovedstad i kort avstand med bil. Kristiansand kan by på en rekke musikkfestivaler, internasjonal lufthavn og, ikke minst, alle barnas favoritt – Dyreparken. Her treffer du Norges største utvalg dyr, samt Kaptein Sabeltann og alle de velkjente fjesene fra Torbjørn Egners Kardemomme By.

Reiser du vestover fra Mandal, har du mulighet til å oppleve Lindesnes fyr og flere andre vakre sørlandsbyer. Alle disse stedene er kjent for sitt gode humør, lette lynne og innbydende befolkning. Lei en bil, eller kanskje en båt, og dra på oppdagelsesferd i vår kanskje koseligste landsdel.

Enten det er late dager ved sjøen, fartsfylte aktiviteter til vanns og lands eller fantasifulle påfunn for barna du er ute etter, finner du dette med Mandal som utgangspunkt.


De beste hotelltilbudene i Mandal

Vis alle de 96 overnattingsstedene i Mandal
Kjøbmandsgaarden Hotel 892 kr
Anmeldelse skrevet 5. mai 2019
Mer informasjon
 
Kjøbmandsgaarden Hotel

Kjøbmandsgaarden Hotel

Store Elvegate 57, Mandal
   
  3,6 av 5
  3.0 av 5.0

  Utrolig koselig sted. God frokost og veldig hyggelig personal

  Tregde Ferie 962 kr
  Anmeldelse skrevet 16. mai 2018
  Mer informasjon
   
  Tregde Ferie

  Tregde Ferie

  Tregdeveien 437, Mandal
    
   3,6 av 5
   3.0 av 5.0

   Åpningstidene i resepsjonen er veldig snevre, men heldigvis fikk vi god hjelp av en ansatt som var på området. Det manglet vann i bassengene, selv om det på hjemmesiden står at de åpner tidlig Mai. Det var skuffende for barna. Fint kjøkken område og uteplass for frokost/lunsj etc... Mangler blendingsgardinger. ...

   Mandal Hotel
   Mandal Hotel

   Mandal Hotel

   33 Sandskargata, Mandal, Vest-Agder
     
    3.5 av 5.0

    Dette hotellet ligger ved sjøen, 2,9 kilometer unna Sjøsanden og 13,4 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

    10 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge
    10 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge

    10 Person Ferie Hjemme i Mandal, Norge

      
     0.0 av 5.0

     Dette feriehjemmet ligger i Mandal, 13,3 kilometer unna Sjøsanden og 40 kilometer unna Kulturtorvet og Spangereid kirke. Dessuten ligger Universitetet i Agder og Sørlandsbadet 52 kilometer unna.

     6 Person Ferie Hjemme i Mandal
     6 Person Ferie Hjemme i Mandal

     6 Person Ferie Hjemme i Mandal

     SJØBODVIKSVEIEN 68, Mandal
       
      0.0 av 5.0

      Dette feriehjemmet ligger i Mandal, 6,1 kilometer unna Sjøsanden og 12 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

      8 Personers Feriehus i Mandal
      8 Personers Feriehus i Mandal

      8 Personers Feriehus i Mandal

      SKOTTEHOLA 1, Mandal
        
       0.0 av 5.0

       Dette feriehjemmet ligger i Mandal, 1,9 kilometer unna Sjøsanden og 12,5 kilometer unna Kulturtorvet. Dessuten ligger Spangereid kirke og Sørlandsbadet 40 kilometer unna.

       First Hotel Solborg
       Anmeldelse skrevet 4. sep. 2014
       Mer informasjon
        
       First Hotel Solborg

       First Hotel Solborg

       Neseveien 1, Mandal
         
        3,2 av 5
        0.0 av 5.0

        Vi hadde tre fine overnattinger på hotellet. Var heldige og fikk et ny opp pusset rom. Deilige senger og dusj. Salongene var hyggelige, frokosten god. Serviceinnstilt personale. Vi kommer gjerne igjen.

        Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal
        Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal

        Moderne og Koselig Hjem i Hjertet av Gamle Mandal

        19 Nygata, Mandal, Vest-Agder
          
         0.0 av 5.0

         Dette feriehjemmet i sentrum av byen ligger nær Sjøsanden. I samme region finner du også Kulturtorvet og Spangereid kirke.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.