Billige flyreiser til Mandal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 799 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Mandal

Flyvninger til Mandal

Mandal ligger helt sør i Norge, og er både en by og kommune. Kommunen Mandal er den sørligste kommunen i Norge, noe som trekker mange turister til området. Foruten den flotte plasseringen ved vannet og en fantastiske skjærgård, har Mandal by også mye annet spennende å by på. Det er enkelt å fly til Mandal, siden byen ligger midt mellom de to flyplassene Farsund lufthavn, Lista og Kristiansand lufthavn, Kjevik. Det tar omtrent like lang tid fra begge flyplassene til Mandal, så hvem av de to du velger å fly til har liten betydning. Når du har tatt avgjørelsen om å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøyet. Med det finner du enkelt billige flybilletter til Mandal. I tillegg kan du spare penger på å bestille leiebil og hotell i Mandal samtidig, penger du i stedet kan bruke på kos og moro i Mandal!

Når du skal reise til Mandal, bør du sjekke ut prisene på flybilletter til begge de to flyplassene, siden det kan være store prisforskjeller. Som oftest finner du billigst flyreise til Kjevik, siden denne flyplassen er større og har flere flyvninger enn Lista. Lista er en liten flyplass med en rekke begrensninger, og kan blant annet bare ta imot fly med inntil ni passasjerer. Innenlandsrutene til Kjevik flys hovedsakelig av SAS og Widerøe, men det er også noen Norwegian-flyvninger til flyplassen. Den nordligste flyplassen med direkteflyvninger til Kjevik er Trondheim lufthavn, Værnes. Kommer du reisende fra en flyplass lenger nord enn denne, må du regne med en mellomlanding.

Flotte opplevelser i Mandal

Det er mye spennende man kan finne på i Mandal, men de fleste turister reiser til byen om sommeren for å kose seg på den flotte Sjøsanden, byens strand. Dersom du er av den mer kulturelle typen, kan du ta turen til Mandal museum, Vigelands Hus eller Buen kulturhus, hvor du også finner byens kinosal. For de aktive er en tur i Furulunden eller en sykkeltur til Skjernøya gode alternativer.

Flyreiser til Mandal fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Kjevik fra en rekke flyplasser i Norge, blant annet Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. De fleste flyvningen er på rundt 45 minutter, men kommer du fra Trondheim må du regne med rundt 1 time og 20 minutter.

Kristiansand lufthavn, Kjevik

Kjevik flyplass ligger ikke langt fra Kristiansand, like nordøst for byen, og ble offisielt åpnet i 1939. I 2012 hadde flyplassen for første gang over 1 million passasjerer, noe som gjør den til en mellomstor flyplass i Norge. Det er en rekke fasiliteter på flyplassen, blant annet kiosker og en butikk hvor du kan handle tax-free-varer.

Fra flyplassen til Mandal er det rundt 60 km, en strekning du kjører med bil på rundt 1 time. Dersom du skal ha leiebil i Mandal, kan du hente leiebilen på flyplassen. Det er også mulig å ta buss, men da må du først inn til Kristiansand, for deretter å bytte til en annen buss.

Informasjon om flyreiser til Mandal

Ankomstflyplass Kjevik
Ankomstflyplassens IATA-kode KRS
Ankomstby Kristiansand

Populære flyvninger til Mandal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 799 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.