Billige flybilletter til Mandal

Billige flyreiser til Mandal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Mandal

Flyvninger til Mandal

Mandal ligger helt sør i Norge, og er både en by og kommune. Kommunen Mandal er den sørligste kommunen i Norge, noe som trekker mange turister til området. Foruten den flotte plasseringen ved vannet og en fantastiske skjærgård, har Mandal by også mye annet spennende å by på. Det er enkelt å fly til Mandal, siden byen ligger midt mellom de to flyplassene Farsund lufthavn, Lista og Kristiansand lufthavn, Kjevik. Det tar omtrent like lang tid fra begge flyplassene til Mandal, så hvem av de to du velger å fly til har liten betydning. Når du har tatt avgjørelsen om å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøyet. Med det finner du enkelt billige flybilletter til Mandal. I tillegg kan du spare penger på å bestille leiebil og hotell i Mandal samtidig, penger du i stedet kan bruke på kos og moro i Mandal!

Når du skal reise til Mandal, bør du sjekke ut prisene på flybilletter til begge de to flyplassene, siden det kan være store prisforskjeller. Som oftest finner du billigst flyreise til Kjevik, siden denne flyplassen er større og har flere flyvninger enn Lista. Lista er en liten flyplass med en rekke begrensninger, og kan blant annet bare ta imot fly med inntil ni passasjerer. Innenlandsrutene til Kjevik flys hovedsakelig av SAS og Widerøe, men det er også noen Norwegian-flyvninger til flyplassen. Den nordligste flyplassen med direkteflyvninger til Kjevik er Trondheim lufthavn, Værnes. Kommer du reisende fra en flyplass lenger nord enn denne, må du regne med en mellomlanding.

Flotte opplevelser i Mandal

Det er mye spennende man kan finne på i Mandal, men de fleste turister reiser til byen om sommeren for å kose seg på den flotte Sjøsanden, byens strand. Dersom du er av den mer kulturelle typen, kan du ta turen til Mandal museum, Vigelands Hus eller Buen kulturhus, hvor du også finner byens kinosal. For de aktive er en tur i Furulunden eller en sykkeltur til Skjernøya gode alternativer.

Flyreiser til Mandal fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Kjevik fra en rekke flyplasser i Norge, blant annet Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. De fleste flyvningen er på rundt 45 minutter, men kommer du fra Trondheim må du regne med rundt 1 time og 20 minutter.

Kristiansand lufthavn, Kjevik

Kjevik flyplass ligger ikke langt fra Kristiansand, like nordøst for byen, og ble offisielt åpnet i 1939. I 2012 hadde flyplassen for første gang over 1 million passasjerer, noe som gjør den til en mellomstor flyplass i Norge. Det er en rekke fasiliteter på flyplassen, blant annet kiosker og en butikk hvor du kan handle tax-free-varer.

Fra flyplassen til Mandal er det rundt 60 km, en strekning du kjører med bil på rundt 1 time. Dersom du skal ha leiebil i Mandal, kan du hente leiebilen på flyplassen. Det er også mulig å ta buss, men da må du først inn til Kristiansand, for deretter å bytte til en annen buss.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Mandal?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Kristiansand (KRS-Kjevik).
Hvor langt er det til KRS fra sentrum av Mandal?
Reiseveien videre er ikke noe problem hvis du arrangerer transport på forhånd. Sentrum av Mandal ligger 40 km fra KRS, så det kan være lurt å undersøke hvordan du kommer deg videre til byen før ankomst.
Kan jeg fly til Mandal nå?
Sørg for at flyturen til Mandal går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Mandal?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Mandal, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Mandal med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Mandal, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Mandal?
Mandal kan vise til én hovedflyplass, så derfor er det enkelt å søke etter den beste flyvningen. Du vil fly til Kristiansand (KRS-Kjevik), som ligger omtrent 40 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Mandal?
Det er 4 flyselskaper som opererer ruten til Mandal. Disse kommer inn fra 6 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Mandal?
SAS og Norwegian Air Shuttle er blant de ledende flyselskapene som tilbyr flyvninger til Mandal. Reisende velger ofte Frogner som avreiseby, og SAS betjener de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Mandal?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du skal reise til Mandal, så er det ca. 111 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Mandal avreise fra?
Mange av flyvningene til Mandal har avreise fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn.
Hvor lang er flyturen til Mandal?
Hvis det er Oslo du reiser fra, må du regne med en flytur på omtrent 47 min før du ankommer Mandal. Reiser du fra Nordstrand, tar det ca. 47 min, og fra Bryn tar flyturen 47 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Mandal så rimelig som mulig?
Ikke vent med å sikre deg flybilletter. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Ikke stopp der. Du bør også undersøke om reisemålet har flere flyplsser. Billettprisene kan variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du snubler over et skikkelig kupp. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og litt flaks kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Mandal?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en god reise. Det er bare å følge tipsene våre, så cruiser du gjennom flyplassen og utforsker Mandal på null komma niks.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det er enkelt. Først bør du pakke pass, reisedokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Noen flotte forslag er interessant lesestoff og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Hvis planen er å lade opp med en lur, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg noen toalettsaker, slik at du føler deg frisk og opplagt når du lander.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, kniver, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som skøyter og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg god og varm hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Sko som flippflopper og stiletthæler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Du bør heller ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • En tilstand med navnet dyp venetrombose (DVT) er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å unngå dette er det lurt å gå litt rundt og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å ha på kompresjonsstrømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Mandal?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har samlet sammen gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Snart er du i Mandal:

  • Du bør ha pass og ombordstigningskort i nærheten. Dette er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene for alt som kan pipe i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. PC, mobil og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Har du med deg parfyme eller eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med i håndbagasjen.
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Mandal
AnkomstflyplassKjevik
Ankomstflyplassens IATA-kodeKRS
AnkomstbyKristiansand
Pris for flyreisen797 kr

Populære flyvninger til Mandal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle