Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Madeira

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Madeira

Finn de beste områdene og bydelene i Madeira for aktivitetene du liker best. Les mer om Madeira

Hoteller i Madeira

Enotel Lido - All Inclusive
5 out of 5
Rua Simplicio Dos Passos Gouveia, 29, Funchal
Hent priser
13.97 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (439 anmeldelser)

"Vi reiste før frokost når vi skulle hjem. Det visste hotellet. Men den såkalte tidligfrokosten som var satt fram var helt elendig. Ingen drikke. Tørt brød. Dette er ikke et 5-stjernes hotell verdig."…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Enotel Lido - All Inclusive
Belmond Reid's Palace
5 out of 5
Estrada Monumental 139, Funchal
Hent priser
14.03 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (444 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhet. Ikke like tilrettelagt for barn"…"

Anmeldelse skrevet 15. jan. 2020

Belmond Reid's Palace
Calheta Beach
4 out of 5
Av. D. Manuel I - n.3, Calheta
Hent priser
19.26 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (111 anmeldelser)

"Schöner Ort und gute Umgebung. Leihwagen nötig um die schönen Orte zu sehen. Parkhaus in der Nähe und ein lokaler Lebensmittelhändler. mit sehr guten Preisen im vergleich mit Anden Märkten. Hotel liegt mit Direktblick auf den Atlantik. Empfehle die Zimmer mit Meerblick. Al In Hotel. Wasser kriegt ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Calheta Beach
Golden Residence Hotel
4 out of 5
Rua do Cabrestante 25, Funchal
Hent priser
13.89 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (323 anmeldelser)

"Fint hotell men en del støy fra biltrafikk og hundebjeffing trakk ned. Også litt for langt unna sentrum . Flott utsikt til havet. Deilig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019

Golden Residence Hotel
Saccharum resort & spa
5 out of 5
Rua Serra de Água, 1, Calheta
Hent priser
18.88 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (457 anmeldelser)
Moderne flott hotell

"Flott hotell med hyggelige mennesker og god service. Nydelig frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Saccharum resort & spa
Hotel Royal Savoy
5 out of 5
Rua Carvalho Araujo, Funchal
Hent priser
13.98 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (102 anmeldelser)

"Beliggenheten er utmerket. Vi har brukt dette overnattingsstedet hvert år siden 2004. Mat som tilbys på Royal Savoy er dyr i forhold til andre liknende overnattingssteder på Madeira. Topp renslighet. Spa tilbyr behandlinger som er dyre og ikke helt på et 5-stjerners hotellnivå. Omgivelser i og rundt ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Hotel Royal Savoy
Hotel Duas Torres
4 out of 5
Estrada Monumental 239, Funchal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 818 kr per natt
14.1 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (52 anmeldelser)

"God service men dårlige madrasser. Overmadrasser manglet. Kjøkken var lite utstyrt."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

Hotel Duas Torres
Vidamar Resort Madeira - Dining Around, Free Dinner
5 out of 5
Estrada Monumental 175-177, Funchal, Madeira
Hent priser
14.15 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (506 anmeldelser)
Lovely hotel with amazing work out facilities

"Nice hotel with amazing view. Liked the Mama Mia italien restaurant. Sushi restaurant ok, but not the best. Good breakfast. Really nice gym."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2014

Vidamar Resort Madeira - Dining Around, Free Dinner
Galo Resort Hotel Galosol
4 out of 5
Rua D. Francisco Santana, Caniço de Baixo, Santa Cruz, Madeira
Hent priser
18.57 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (223 anmeldelser)
Rolig ferie

"Ok opphold- mye vind"…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2016

Galo Resort Hotel Galosol
Savoy Palace – The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Avenida do Infante, 25, Funchal
Hent priser
13.77 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (33 anmeldelser)

"Spacious rooms with walk-in closet and ocean view balcony. beautiful and peaceful gardens and pool areas."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Savoy Palace – The Leading Hotels of the World
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Madeira
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Madeira

Hotell Madeira: Det er populært å dra på ferie til Madeira og øya kan således også tilby en rekke hoteller. Uavhengig av om du foretrekker å overnatte på et resort, i en leilighet eller på et billig hotell med kort avstand til stranden, vil du finne et overnattingssted som passer for deg her.

Madeira: Frodig landskap og innbydende strender

Portugisiske Madeira ligger utenfor Marokkos vestlige kyst og kan by på et behagelig klima året rundt. Landskapet her er kupert og frodig og byr på gode muligheter for fotturer og for å studere ulike plante- og fuglearter. Det drives mye med dyrking på øya, og da særlig av sukkerrør, vindruer og frukt. Fiske og produksjon av sterkvin er andre viktige inntektskilder for lokalbefolkningen. Turismen har i tillegg vært av stor betydning for øya etter at Madeira ble oppdaget som et ypperlig feriested på begynnelsen av 1900-tallet.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Madeira

Det finnes mange attraksjoner som du kan få med deg mens du oppholder deg på denne vakre øya. Du kan for eksempel starte med å utforske hovedstaden Funchal. Her kan du spasere rundt i de sjarmerende gatene og se gamle bygninger som katedralen Sé fra begynnelsen av 1500-tallet og festningen São Lourenço fra samme tidsepoke. I tillegg kan du studere de mange ulike plantetypene i Madeiras botaniske hage, som ligger noe høyere enn selve Funchal, og som således også byr på en flott utsikt over byen. For å komme deg opp hit kan du enten spasere fra Funchal sentrum eller ta gondolbanen, som går videre oppover til landsbyen Monte. I sistnevnte finner du Monte Palace med sin vakre tropiske hage.

Når du først har tatt inn på et hotellrom på Madeira bør du også utforske mer av den ville naturen på øya. En av de mest populære fotturene her går gjennom Ponta de São Lourenço, som er den østligste spissen av Madeira. Stien her er godt merket og sikret, fører deg forbi en rekke ulike typer planter og byr på flotte utsiktspunkter.

Mat og uteliv

Kjøkkenet på Madeira er både variert og spennende. På et av de mange lokale spisestedene kan du for eksempel bestille smakfulle retter som tomatsuppe med løk og egg eller dolkfisk med frityrstekt banan eller fersk frukt. Når du først er på Madeira bør du også smake den lokalt produserte madeiravinen.

Sentrum for ute- og nattelivet er naturlig nok hovedstaden på øya. Her kan du ta deg noe å drikke på en pub eller bar eller danse natten lang på en nattklubb eller et diskotek. Flere overnattingssteder tilbyr dessuten egne kvelder med ulike typer underholdning for turistene.

Dra på shopping fra ditt hotell på Madeira

I Funchal finnes det flere kjøpesentre og en rekke butikker, så du vil ikke ha problemer med å finne noe som du kan ta med deg hjem herfra. Du kan dessuten ta deg en tur til markedet Mercado Dos Lavradores, hvor det blant annet selges fersk fisk og lokale grønnsaker og frukt. Du finner forøvrig også en rekke andre lokale markeder rundt omkring på øya.

Hotellbestilling: Madeira

Søk etter et hotell i Madeira. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Madeira ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Madeira.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Madeira. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Madeira for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Madeira. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Madeira.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Madeira?
The Cliff Bay er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Det tar dessuten bare 9 minutter å gå til Lido badekompleks. Ifølge anmeldelser fra reisende er Vitorina Corte Guesthouse og Melia Madeira Mare også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Madeira hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Madeira.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Madeira?
Basert på anmeldelser er Hotel Madeira et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre rimelige alternativer er Pensão Residencial Vila Teresinha og Hotel Amparo.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Madeira?
LTI - Pestana Grand Ocean Resort Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Castanheiro Boutique Hotel og Porto Mare Hotel. Attraksjoner som Madeira temapark og Funchal-Monte Teleferico passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Madeira?
The Cliff Bay er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og spa med full service. Andre valgmuligheter for en reise med din bedre halvdel er Enotel Lido - All Inclusive og Melia Madeira Mare.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Madeira?
Dom Pedro Madeira er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en restaurant samt en bassengbar – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for reisen er Enotel Lido - All Inclusive og Calheta Beach.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Madeira?
A Casa do Caseiro er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestehus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og en bar/lounge. Residencial Chafariz er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Madeira?
The Cliff Bay er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et leilighetshotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Belmond Reid’s Palace og Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa Resort. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Santa Cruz strand eller Formosa-stranden.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Madeira?
Quinta Do Lorde Resort Hotel Marina har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med privat strand og 3 restauranter. Hotel Quintinha São João & Spa og Pestana Casino Park Hotel & Casino er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Madeira?
Aqua Natura Madeira Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 2 restauranter og en bar. Quinta Da Casa Branca og The Vine er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Madeira?
PortoBay Serra Golf er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og gratis frokost. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Ocean Gardens og Quinta Cova do Milho. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Santo da Serra golfklubb eller Palheiro golfklubb.

Nylige anmeldelser i Madeira

Flere reisealternativer