Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Madeira

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Madeira

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Madeira

Flyvninger til Madeira

Madeira er en vakker øy, og fra Norge er det jevnlige flyvninger til Madeira fra en rekke flyplasser. For å finne en så billig billett som mulig til Madeira bør du bruke Expedia, som også har gode tilbud på hotell og fly sammen, så din ferie til Madeira kan bli rimeligere.

Det er ikke fullt så enkelt å komme seg til Madeira som man kanskje skulle tro, og det er veldig få direkteflyvninger til øya. Du må som oftest belage deg på to mellomlandinger når du flyr fra Oslo lufthavn, og ofte tre mellomlandinger hvis du reiser fra en av de andre flyplassene i Norge.

Madeira er en liten vulkanøyen midt i Atlanterhavet, og har et fantastisk landskap og deilige milde temperaturer året rundt. Med sine førsteklasses fasiliteter og svært vennlige befolkning er øya et paradis for norske turister, særlig for de som liker å gå turer, nyte storslått natur og dykke.

Foruten å være en utrolig vakker øy, er Madeira også hjemstedet til en av verdens beste fotballspillere, nemlig Cristiano Ronaldo. Mange benytter seg av sjansen til å se hvor stjernen vokste opp i løpet av oppholdet sitt på Madeira.

Flyreiser til Madeira fra flyplasser i Norge

Flybilletter til Madeira tilbys av en rekke selskaper, blant annet Norwegian, SAS og TAP Portugal. Benytter du deg av Expedia finner du enkelt de billigste flybillettene som er tilgjengelige til øya.

Siden det stort sett ikke er noen direkteflyvninger til Madeira (foruten Norwegian som har et par direkteflyvninger i måneden fra Oslo lufthavn) tar reisen ofte lang tid. Selv om flytiden fra Norge bare er på rundt 6 timer, fører mellomlandingene til at du fort må beregne minst 10 timer fra du forlater Norge til du kan planta beina dine på øya. Portugal er en del av Schengensamarbeidet, og du trenger derfor bare gyldig ID for å reise til Madeira. Per dags dato er imidlertid pass eneste gyldige ID i utlandet for norske borgere.

Når du bestiller flybilletten din til Madeira hos Expedia er du ikke bare sikret å få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre gode tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Madeira lufthavn

Madeira lufthavn, som også er kjent som Funchal lufthavn og Santa Catarina lufthavn, er den eneste internasjonale flyplassen på Madeira. Flyplassen ble åpnet i 1964, og hadde den gang to rullebaner på 1600 meter. Flyplassen var tidligere kjent for å være svært vanskelig å lande på, mye grunnet den korte rullebanen. I 2000 gjennomgikk flyplassen omfattende arbeid, og lengden på rullebanen ble nesten fordoblet ved å forlenge den ut i havet. Madeira lufthavn har i overkant av 2,3 millioner (2011) passasjerer hvert år.

Flyplassen ligger 13,2 kilometer nordøst for Funchal, som er regionens hovedstad. For å komme seg fra flyplassen og til en av øyas byer, kan man benytte seg av vanlig rutebuss, flybuss og drosjer. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, og bruker du Expedia til å finne leiebil er du sikret en god pris.

Informasjon om flyreiser til Funchal

Ankomstflyplass Cristiano Ronaldo
Ankomstflyplassens IATA-kode FNC
Ankomstby Funchal

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 20, 2019

Bagasjen rakk ikke vårt fly fra Lisboa til Funchal - ca 70 min overgang. Fikk den på hotellet neste dag.

Aug 27, 2019

God og beroligende informasjon fra kaptein da vi skulle lande i Funchal :)))