Reiser til Luster 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Luster

Gaupnetunet Hotell og Hytter
Gaupnetunet Hotell og Hytter
3 out of 5
Rådhusvegen 2, Gaupne, Luster, Sogn og Fjordane
Prisen er 1 645 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
1 645 kr
per natt
5. okt.–6. okt.
8,2/10 Very Good! (116 anmeldelser)
Perfekt liten plass langs Rv55
"Perfekt plass for en småbarnsfamilie. I kort avstand til Lusterbadet, og en liten kjøretur på 30 min til Sogndal. Det eneste minuset var at el ladingen som vi betalte kr 50 ikke fungerte. Hotellet skulle hatt flere ladeplasser / lademuligheter"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2023

Gaupnetunet Hotell og Hytter
Walaker Hotel
Walaker Hotel
3 out of 5
Solvorn vegen 324, Solvorn, Luster, Sogn og Fjordane
Prisen er 3 025 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
3 025 kr
per natt
5. okt.–6. okt.
9,2/10 Wonderful! (44 anmeldelser)
Anbefales på det sterkeste.
"Vi hadde et perfekt opphold. Perfeksjonisme i alle ledd fra vi kom til vi dro. Ikke et eneste irritasjonsmoment. Knallbra mat, og ikke minst en svært kunnskapsrik eier som holdt en interessant og humoristisk historietime. Kan anbefales på det varmeste fra kravstor gjest."

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2023

Walaker Hotel
Turtagrø Hotel
Turtagrø Hotel
4 out of 5
Fv55 340, Luster
9/10 Wonderful! (34 anmeldelser)
Kort med godt opphold på Turtagrø
"Flott opphold, god mat, god service, nyttige tips til topptur på ski. Sov i 6-mannsrom i sveitservillaen, helt grei pris."

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2022

Turtagrø Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Luster?
Vi gjør det enkelt å utforske verden med pakkereiser til Luster, som starter med priser fra . Du kan selv bestemme hvordan du vil sette sammen dine foretrukne hoteller, flyselskaper og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til et par aktiviteter og opplevelser til reiseplanen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Luster?
Du kan spare overraskende mye på å kombinere flyreiser, leiebil og hoteller i en pakkereise til Luster. Gode priser kan noen ganger innebære et dårligere utvalg, men det er ikke tilfelle med Expedia. Vi kan tilby over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder fra hele verden, så du alltid vil ha mye å velge fra. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Hvis du legger til noen spennende aktiviteter i pakkereisen, så blir rabatten enda større. Selve reisen handler jo om mer enn bare å komme seg til bestemmelsesstedet.
Hvilke er de beste hotellene i Luster?
Se om det er noe ledig på Apartment in Jostedal, Luster near Nigardsglacier, som er et av de mest populære overnattingsstedene i dette området. Et annet velkjent alternativ i Luster er Jostedal Hotel.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Luster?
Hvis du vil ha tak i best mulige priser, bør du være tidlig ute. Flyselskapene pleier stort sett å legge ut billetter til en god pris nærmere et år innen avreise. Hoteller, leiebiler og opplevelser bør også bestilles i god tid, så du unngår skuffelser. Hvis du velger å bestille en ferie i Luster i siste liten, finnes det alltid en rekke gode tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til Luster fra Expedia?
Expedia har alt du behøver for å bestille en ferietur til Luster, men hva pakkereisen skal inneholde, er det du som avgjør. Du kan velge mellom en kombinasjon av flyreiser, hoteller og leiebiler. Er du også på utkikk etter interessante utflukter eller opplevelser? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hva du ønsker, så finnes det et tilbud som passer perfekt for deg.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Luster?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Luster. Du vil også få store besparelser når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en dagstur eller aktivitet når bestillingen er klar?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Luster hos Expedia?
Ja, det kan du. Expedia samarbeider med over 500 flyselskaper globalt, for at du skal kunne planlegge ferien i Luster etter dine behov og ønsker.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Luster hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du, og vi er her for å hjelpe deg hvert skritt på veien. Du kan muligens kansellere eller endre pakkereisen din til Luster helt kostnadsfritt innenfor 24 timer fra bestillingen er gjort. Det kan imidlertid være at flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet vil belaste et gebyr hvis bestillingen er eldre enn 24 timer. Hvis reiseplanene endrer seg uten varsel, kan du gå til vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke