Bilutleie i Ullensaker

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Ullensaker

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Ullensaker

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Ullensaker
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Ullensaker?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Ullensaker denne uken var . Hvis du kjører selv, kan du stikke innom de lokale severdighetene du synes virker mest spennende.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Oslo (OSL-Gardermoen), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg i bilen og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Ullensaker?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full tilbakebetaling hvis du varsler oss minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene.
Hva slags biler kan jeg leie i Ullensaker?
Hvis du har tenkt deg til store byer, kan det lønne seg å tenke smått og velge en bil i økonomiklassen. Dette er den mest populære biltypen i Ullensaker. Disse bilene er lette å komme seg rundt med i travle gater og får plass på trange parkeringsplasser. De kan også skryte av å ha lavt drivstoffforbruk. Men det er ikke noe som hindrer deg i å tenke stort heller. Ta en titt på våre standard eller store biler hvis du vil ha mer plass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Ullensaker?
Kjører du selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i regionen. Ullensaker er et godt utgangspunkt, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, sleng bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse spennende stedene:

  • Ca. 75 km fra Ullensaker ligger Hamar, som du absolutt bør få med deg. Med attraksjoner som Vikingskipet er det ikke mangel på ting å se og gjøre.
  • En annen destinasjon som er populær blant mange reisende, er Fredrikstad, rundt 100 km unna. Fredrikstad Museum er bare én av mange årsaker til at folk reiser hit.
  • Etter en lang kjøretur kan du nyte litt frisk luft ved Fløyen, som du finner ca. 320 km fra Ullensaker.

Hvorfor skal jeg leie bil i Ullensaker gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive tilbud og medlemspriser til våre rimelige pakketilbud – det finnes massevis av grunner til å leie bil gjennom Expedia. Skal du besøke Ullensaker? Der finner du leiebilselskaper å velge blant, med leiebiler for ethvert behov. Hvis du vil spare enda mer, kan du slå sammen bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Ullensaker hos Expedia?
Du kan enkelt finne det beste tilbudet hos Expedia. Det er bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de ledende leiebilselskapene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Ullensaker med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Ullensaker?
Alle med førerkort og som er minst 19 år, kan leie bil i Ullensaker. Noen selskaper er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 19 år, men da må du regne med å betale ekstra gebyrer. Du bør finne ut hva minstealderen og den ekstra betalingen er, før du bestiller. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan bestille alle biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for mer luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Ullensaker?
Selv om betingelsene og vilkårene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå i Ullensaker, er det aller viktigste gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Ullensaker?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser så lave som . Den nest laveste prisen for leiebil i Ullensaker var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Ullensaker?
Det kan du. Expedia samarbeider med pålitelige leiebilselskaper som tilbyr ukentlig og månedlig utleie for alle typer biler. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krok og krik av Ullensaker – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Ullensaker hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Ullensaker er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Ullensaker?
Først bør du velge bilklasse, så bør du undersøke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.