Bilutleie i Skedsmo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Skedsmo

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Skedsmo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Skedsmo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Skedsmo?
Vi er klar over at ting kan skje og planer må endres i siste liten. Derfor har du i de fleste tilfeller krav på å få pengene tilbake for forskuddsbetalte leiebiler hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen. Leiebilens avbestillingsregler skal inneholde all informasjonen du behøver. Hvis du ikke kan finne svaret der, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Skedsmo?
Økonomi, kompakt, stor eller premium – vi har det meste! Mellomstore biler er imidlertid den mest etterspurte bilklassen i Skedsmo. Disse bilene er både romslige og komfortable sammenlignet med kompakte modeller og økonomibiler. Selv om en mellomstor bil er mindre enn en stor modell, har du fremdeles massevis av ben- og oppbevaringsplass. Uansett om du planlegger å være i Skedsmo eller kjører videre derfra, så gjør du det med stil.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Skedsmo?
Alle vet at Skedsmo er en av de beste feriedestinasjonene i Oslo. Det er imidlertid også flere andre flotte steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her er noen forslag som gjør at turen får en pangstart:

  • Med en gang du er fremme i Sarpsborg, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 80 km fra Skedsmo. Der kan du besøke mange fine steder, som Inspiria Science Center.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Drammen, rundt 55 km unna. Drammensbadet er bare én av flere årsaker til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Etter flere timer bak rattet kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som du finner omtrent 320 km fra Skedsmo.

Hvorfor skal jeg leie bil i Skedsmo gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du få på Expedia. Uansett om du foretrekker en kompakt bil eller en stor SUV, kan du finne det du ser etter, hos en av de leiebilselskapene vi samarbeider med i Skedsmo. Våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger gir deg muligheten til å få mest mulig for pengene. Hvis du vil spare enda mer, kan du samle bestillingene dine i en pakkereise. Legg til et hotell eller en flyreise (eller begge deler) i bestillingen av leiebil, og få store rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Skedsmo hos Expedia?
Ta en titt på anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg bilen du foretrekker, og sammenlign prisene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det enkelt å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Skedsmo med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Skedsmo?
I Skedsmo må sjåfører være 19 år eller eldre for å bestille leiebil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere leievilkår og ekstra kostnader. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange biltyper (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie spesialbiler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Skedsmo?
Du trenger et førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å bruke selskapets forsikring. Krav som dette kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å lese det med liten skrift på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Skedsmo?
De to laveste dagsprisene i Skedsmo de siste sju dagene var og . Det er virkelig et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Skedsmo?
Ja, og du finner den perfekte bilen blant våre langtidsleietilbud. Du trenger bare å oppgi reisedatoene dine, så finner vi fantastiske valgmuligheter fra pålitelige leiebilselskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Skedsmo hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Skedsmo som leier ut til sjåfører under 25? Supert! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Skedsmo?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du undersøke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.