Bilutleie i Karmøy

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Karmøy

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Karmøy

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Karmøy
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Haugesund (HAU-Karmøy)?
Ifølge prisene de siste sju dagene kan du kjøre av gårde i en leiebil fra Haugesund (HAU-Karmøy) for bare 1,611 kr per dag. Legg ut på landeveien i en av de budsjettvennlige leiebilene kort tid etter at flyet har landet!
Kan jeg leie bil fra Haugesund (HAU-Karmøy)?
Hertz og Sixt er noen av leverandørene på Haugesund (HAU-Karmøy). Du kan kjøre av gårde ikke lenge etter at flyet har landet.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Haugesund (HAU-Karmøy)?
Kansellerer du en forhåndsbetalt bestilling minst seks timer før du skal hente bilen, kan du være kvalifisert for refusjon. Det finnes imidlertid unntak, så du bør lese avtalen for å se hva som gjelder for deg. Kundeservice hjelper deg også gjerne hvis du har spørsmål.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Haugesund (HAU-Karmøy) gjennom Expedia?
Expedia har alt du trenger til turen på ett sted – til og med leiebiler. Haugesund (HAU-Karmøy) har et bra utvalg av biler, og vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, hotell eller fly, får du medlemspriser og eksklusive tilbud gjennom Expedia. Du kan dessuten slå sammen bestillingene dine til en pakke for å spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Haugesund (HAU-Karmøy) gjennom Expedia?
Det er lett å finne bra tilbud på leiebil fra Haugesund (HAU-Karmøy) med Expedia. Bare velg hva slags bil du vil ha, angi noen opplysninger og sammenlign priser fra kjente leverandører. Hvorfor ikke legge til fly og hotell i bestillingen? Ved å lage en pakkereise kan du spare mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Sjåfører må være over 19 år for å leie bil i Karmøy. Andre betingelser og vilkår gjelder vanligvis for unge sjåfører, og det kreves ofte ekstra betaling. Det meste vanlige er et ekstra aldersgebyr og egne aldersgrenser for leie av mer luksuriøse biler. Husk derfor å lese nøye gjennom avtalen du inngår med med leverandøren på Haugesund (HAU-Karmøy).
Hva trenger du for å leie bil på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Gyldig førerkort og kredittkort i samme navn er to hovedkrav når du skal bestille leiebil. Ønsker du ikke å benytte deg av leiebilselskapets forsikring, må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Krav av denne typen varierer ofte fra leverandør til leverandør, og derfor er det alltid smart å sjekke ting som dette før henting.
Hva er den laveste leiebilprisen på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Den rimeligste leiebilen de siste sju dagene kostet 1,611 kr per dag. Med så lave priser på Haugesund (HAU-Karmøy) kan feriedrømmen bli til virkelighet!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Etter at du har landet på Haugesund (HAU-Karmøy), er det bare å hente kofferten og sette seg bak rattet i en av de mange bilene med langtidsleie. Med Expedias utrolige langtidsleietilbud kommer du deg på bilferie i en lengre periode – for en rimelig penge.
Hvor kan jeg leie bil på Haugesund (HAU-Karmøy) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det varierer om leiebilselskapene på Haugesund (HAU-Karmøy) leier ut til sjåfører under 25, så sørg for at du leser gjennom aldersreglene før du bestiller. Vi anbefaler også å sjekke om du må betale noen ekstra gebyrer. Dette gjelder vanligvis for sjåfører mellom 21 og 24 år. Hver leverandør har sine egne regler og retningslinjer, så prøv å finne utleiebyrået som best oppfyller dine krav.