Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

cyclone_trudy på trover

Hoteller i Lauderdale-by-the-Sea

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lauderdale-by-the-Sea

Sea Spray Inn
2.5 out of 5
4301 El Mar Dr, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Hent priser
1.27 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (73 anmeldelser)
Perfekt

"Perfekt beliggenhet , kort avstand til stranden. Hyggelig personale. Flott leilighet med alt du trenger. Kort avstand til restauranter."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Sea Spray Inn
The Sea Lord Hotel & Suites
3 out of 5
4140 El Mar Drive, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Hent priser
1.61 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (374 anmeldelser)

"Located on the beach, so convenient. Only a few footsteps to the ocean. Cozy pool if you want a break from the ocean. Hotel is clean and comfortable. Best of all, the staff were wonderful, frriendly, pleasant and accommodating. We would definitely stay here again!"…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2020

The Sea Lord Hotel & Suites
Blue Strawberry by the Sea
2 out of 5
4208 North Ocean Drive, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 250 kr per natt
1.44 km fra sentrum
3.6/5Good! (480 anmeldelser)

"Alle tiders plassering, nært strand og masse spiseplasser."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2018

Blue Strawberry by the Sea
Horizon By The Sea Inn
2 out of 5
4229 N Ocean Dr, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 707 kr per natt
1.39 km fra sentrum
4/5Very Good! (495 anmeldelser)

"GR8 Place to stay"…"

Anmeldelse skrevet 30. nov. 2019

Horizon By The Sea Inn
Shore Haven Resort Inn
2 out of 5
4433 N Ocean Drive, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Hent priser
0.95 km fra sentrum
3.9/5Good! (345 anmeldelser)
Koselig og intimt.

"Ferierte her for andre år på rad. Koselig å intim resort. Det eneste negative er teppegulvene - blir ikke rent. Kommer tilbake :)"…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2016

Shore Haven Resort Inn
Plunge Beach Hotel
3.5 out of 5
4660 El Mar Dr, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 122 kr per natt
0.28 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,720 anmeldelser)
En skjult perle

"Vi opplevde god service og bra standard på hotell Plunge. Med god nærhet til restauranter, stranden og butikker er det behagelig å feriere her. Hotellet er nytt og fint, med en god lokasjon."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Plunge Beach Hotel
Sea Garden by the Sea
2 out of 5
4625 N Ocean Dr, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 024 kr per natt
0.46 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (55 anmeldelser)

"Vi kom som avtalt med hotellet, til avtalt tid kl 23 lokal tid, Vi fant nøkkelboksen, riktig kode, men ingen nøkkel. Ingen svarte på oppgitt telefonnr . Plaskregn på natten. Fikk kontakt med hotels.com, etter diverse telefoner inklusive venting (Mer enn45 min) fikk dere ordnet en svært god løsning ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Sea Garden by the Sea
Tides Inn Hotel
3 out of 5
4628 El Mar Drive, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Prisen er 1 782 kr per natt
0.38 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (102 anmeldelser)
Uformell luksus....

"Siste 3 netter av en lang rundreise i Florida, hvor vi bare skulle slappe av og nyte det gode liv! Tides Inn var det perfekte sted for dette rett ved stranden. Inkludert er lån av sykler, kajakker, padelboard, og en skikkelig kullgrill tilgjengelig for hotellets gjester! Rommet var fint, og sengene ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Tides Inn Hotel
Blue Seas Courtyard
3 out of 5
4525 El Mar Drive, Lauderdale-by-the-Sea, FL
Prisen er 1 739 kr per natt
0.65 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (261 anmeldelser)
Levde ikke helt opp til forventningene.

"Koselig hotell, men uten noen form for balkong. Området skuffet litt i forhold til forventningene. Mye småmygg."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2015

Blue Seas Courtyard
4145 By The Sea Inn & Suites
3 out of 5
4145 Bougainvilla Dr., Lauderdale-by-the-Sea, FL
Prisen er 939 kr per natt
1.52 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (66 anmeldelser)

"Close to everything. Kitchenette was great Pool or gym would be nice"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

4145 By The Sea Inn & Suites
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lauderdale-by-the-Sea
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lauderdale-by-the-Sea

Hotell Lauderdale-by-the-Sea: Når hjertet lengter etter litt tid ved sjøen, er et besøk til Lauderdale-by-the-Sea i Florida, det eneste som hjelper. Pakk med deg solkremen og snorkelen og sett kursen mot dette varme reisemålet. Den fantastiske feriebyen grenser til Fort Lauderdale, Pompano Beach og Sea Ranch Lakes. Du trenger ikke bekymre deg for trafikken, de besværlige folkemengdene og den overfladiske glamouren til badebyene i nærheten når du sjekker inn på et hotell i Lauderdale-by-the-Sea. Her kan du forvente deg flotte restauranter, rolige fiskeplasser og rikelig med plass på sandstranden. Med de budsjettvennlige hotellprisene fra Expedia.no er dette et godt tidspunkt for å komme i gang med planleggingen av neste ferie.

Kom og se Lauderdale-by-the-Sea i Florida

Du kommer snart til å oppdage hvorfor så mange reisende fra hele verden velger å tilbringe ferien i vakre Broward County. Gjør alle vennene hjemme sjalu og ta et par bilder under palmetreet utenfor hotellet ditt i Lauderdale-by-the-Sea. De uberørte strendene fylles av en spennende blanding av unge familier, pensjonister og nygifte par på bryllupsreise.

Sol, sol, sol

Solskinnsstaten lokker frem smilet uansett når du sjekker inn på et hotell i Lauderdale-by-the-Sea. Temperaturen ligger rundt behagelige 23 °C midt på vinteren i den innbydende feriebyen. Sommertemperaturen danser nær 31 deilige varmegrader. Våren og høsten byr på behagelige temperaturer rundt 28 °C. Du skjønner hvorfor en svømmetur i bølgene og litt varm sand mellom tærne er så deilig for solhungrige feriegjester fra kalde strøk.

Aktiviteter i Lauderdale-by-the-Sea

Du vil helt sikkert bruke litt tid på å utforske Anglins Fishing Pier. Den fantastiske utsikten og dyrelivet kan bare måles med de flotte butikkene og restaurantene i området. Tilsett en dose eventyr og prøv dykking eller svømming langs et fantastisk lokalt korallrev.

Bestill hotell i Lauderdale-by-the-Sea, fly eller pakkereise

Lyst å slappe av på et hotell i Lauderdale-by-the-Sea i Florida, hvor gjestene føler seg som hjemme? Tilbudene våre gjør det utrolig lett å bestille en billig ferie ved havet for hele familien. Rabattene våre kan faktisk hjelpe deg å presse et opphold på et flott hotell i Lauderdale-by-the-Sea inn i årets feriebudsjett. Magien oppstår når du kombinerer overnattingen med vår legendariske service. Bruk reiseverktøyene på Expedia.no her og nå for å få garantert best pris på alt du trenger for en solrik, spektakulær ferie i Florida.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Lauderdale-by-the-Sea?
Tides Inn Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med utendørsbasseng og gratis wi-fi. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Plunge Beach Hotel og Shore Haven Resort Inn.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lauderdale-by-the-Sea hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Lauderdale-by-the-Sea.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Lauderdale-by-the-Sea?
Basert på anmeldelser er Horizon By The Sea Inn et populært overnattingssted med 2 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. Andre rimelige alternativer er Castle by the Sea og Dolphin Harbor Inn.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Lauderdale-by-the-Sea?
Blue Strawberry by the Sea er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for familieturen er Blue Seas Courtyard og Villas By The Sea Resort. Attraksjoner som Butterfly World og Deerfield Beach molo ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Lauderdale-by-the-Sea?
The Sea Lord Hotel & Suites er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med flatskjerm-TV og kaffetrakter. Et annet bra valg for en romantisk ferie er Blue Seas Courtyard.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Lauderdale-by-the-Sea?
Tropicaire Motel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og kjøkken på rommet.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Lauderdale-by-the-Sea?
Tides Inn Hotel er et populært overnattingssted med strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Horizon By The Sea Inn og Blue Strawberry by the Sea. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Fort Lauderdale Beach eller Las Olas-stranden.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Lauderdale-by-the-Sea?
Blue Seas Courtyard er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både private basseng og utendørsbasseng. Tides Inn Hotel og Plunge Beach Hotel er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste spahotellet i Lauderdale-by-the-Sea?
Away Inn er et populært spahotell med utendørs basseng. Du kan også få massasje på rommet. Lauderdale-by-the-Sea har også andre populære spahoteller, som Shore Haven Resort Inn og Bee by the Sea.
Hvordan er det å overnatte i Lauderdale-by-the-Sea?
Lauderdale-by-the-Sea har strender, flotte restauranter og shoppingmuligheter, som de besøkende liker godt. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet livemusikken. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Fort Lauderdale Beach, Las Olas-stranden og Fort Lauderdale strandpark. I Lauderdale-by-the-Sea kan du velge mellom 150 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Lauderdale-by-the-Sea?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Fort Lauderdale Beach og El Prado Park. I tillegg finner du Las Olas-stranden og Fort Lauderdale strandpark i området.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Lauderdale-by-the-Sea?
De varmeste månedene er vanligvis august og september, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Lauderdale-by-the-Sea er 1455 mm.

Nylige anmeldelser i Lauderdale-by-the-Sea

Flere reisealternativer