Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

KristiansundNorge

Kristiansund har en fantastisk beliggenhet på en øy på Nordmøre. Naturopplevelser er byens største trekkplaster, i tillegg til den verdenskjente Atlanterhavsveien.

En reise til Kristiansund er perfekt for deg som vil oppleve det røffe kystlandskapet i Norge. Hvis du ikke har muligheten til å gå lange turer, kan du få sett mye av området ved å kjøre den berømte Atlanterhavsveien. Hvis du føler deg sprek, er det mange flotte vandreturer du kan legge ut på – det er med andre ord noe for enhver i Kristiansund.

Hvis du kjører til Kristiansund, vil du mest sannsynlig oppleve områdets største attraksjon før du engang har kommet til byen. Atlanterhavsveien er rett og slett en spektakulær veistrekning, og den har blant annet blitt kåret til verdens vakreste bilreise av den britiske avisen The Guardian. Hundretusener av nordmenn og utlendinger besøker veien hvert år, og det er mange attraksjoner du kan besøke underveis når du kjører denne veistrekningen.

Hvis du liker deg bedre på fjellet, er Kristiansund perfekt som base for flotte gåturer. Velg deg ut en turrute og legg ut på en tur, som kan ta alt fra noen timer til en uke. Du har fantastisk utsikt mot både havet og landskapet rundt Kristiansund når du kommer deg opp på toppene rundt byen. Gå opp til Freikollen, en tur som tar rundt tre timer og byr på ypperlig utsikt over hav og fjell.

I selve bykjernen er det også mye spennende å finne på. Hvis du er på ferie med barn, tar du med familien til Atlanterhavsbadet. Dette badelandet har blitt kåret til det beste badelandet i Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag, og har mange forskjellige bassenger, sklier, badstuer, boblebad og mye annet morsomt. Ta også turen innom Mellemværftet, et museum som lærer deg mer om skipsverftsindustrien.

Bli med en båt til Grip, en liten øy omtrent 30 minutter fra Kristiansund. Her kan du se Grip Stavkirke, som er et flott skue både fra utsiden og innvendig. Kirken er fra andre halvdel av 1400-tallet, men har blitt restaurert en rekke ganger siden den ble bygd.

Uansett om du tar en weekendtur til Kristiansund eller tilbringer noen uker i byen, vil du forlate byen med flotte inntrykk og opplevelser du sent vil glemme!

De mest populære hotellene i Kristiansund

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Comfort Hotel Fosna
Comfort Hotel Fosna
3 out of 5
Hauggt 16, Kristiansund
1 195 kr
per natt
1. apr.–2. apr.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansund og 10 minutters gange unna Statuen klippfiskkjerringa, Kirkelandet kirke og Kristiansund fergeterminal. ...

3.6/5Good! (119 anmeldelser)

"Rommet var iskaldt og vanskelig å ha på varmovnen da gardinene hag over."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Comfort Hotel Fosna
Thon Hotel Kristiansund
Thon Hotel Kristiansund
3.5 out of 5
Fiskergata 12, Kristiansund
1 245 kr
per natt
17. apr.–18. apr.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansund og 2 kilometer unna Kirkelandet kirke og Statuen klippfiskkjerringa. Dessuten ligger Kristiansund fergeterminal ...

4.4/5Excellent! (116 anmeldelser)

"Veldig bra frokost"…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019

Thon Hotel Kristiansund
Scandic Kristiansund
Scandic Kristiansund
3.5 out of 5
Storgaten 41, Kristiansund

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansund og 10 minutters gange unna Statuen klippfiskkjerringa og Kirkelandet kirke. Dessuten ligger Kristiansund ...

4/5Very Good! (398 anmeldelser)
Rent og pent

"Rent og pent.Litt eldre rom men pluss med badekar.Lite håndklær på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Scandic Kristiansund

Populære severdigheter i Kristiansund

Atlanterhavsveien
Bilde av Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

5/5(21 anmeldelser)

Pass på å få med deg Atlanterhavsveien under oppholdet i Averoy. Området har både sjøutsikt og fjell du ikke bør gå glipp av.

Anmeldelser av Kristiansund

3.9

Gjestevurdering

5 - Fantastisk
3
5 - Fantastisk 23.076923076923077%
4 - Bra
6
4 - Bra 46.15384615384615%
3 - OK
4
3 - OK 30.76923076923077%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

3/5 - OK

Verifisert reisende

4. mar. 2020

Var ikke ute av hotellet.

3/5 - OK

Verifisert reisende

14. jul. 2019

Lite turist informasjon.