Billige flybilletter til Kristiansund

Billige flyreiser til Kristiansund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 292 kr for enveisflyvninger og 634 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Kristiansund

Fly til Kristiansund

Kristiansund er en sjarmerende by som bør oppleves, og du kommer deg dessuten lett hit med fly. På Expedia kan du finne flyreiser til Kristiansund, og er du tidlig ute med bestillingen, kan du dessuten få tak i billige flybilletter hit.

Kristiansund ligger spredt på flere øyer i Møre og Romsdal fylke og er et vakkert og spennende reisemål. Historisk sett har fiske vært en viktig inntektskilde for denne byen, som opplevde betydelige ødeleggelser som følge av bombeangrep under 2. verdenskrig. Likevel finnes det noen eldre trehus igjen her den dag i dag, og i resten av byens fire bydeler kan du se fargerike og moderne bygninger. I tillegg byr de flotte naturlige omgivelsene rundt byen på gode muligheter for å bruke tid på friluftsaktiviteter.

Fly til Kristiansund fra flyplasser i Norge

Det tilbys nok av flyvninger til Kristiansund fra andre flyplasser i Norge. Fra Bergen, Stavanger, Florø, Trondheim og Molde tilbys det flyreiser hit flere ganger i uken, mens du fra Oslo Lufthavn finner flybilletter til Kristiansund hver dag. Flyturen tar dessuten ikke lang tid fra noen av de nevnte byene, slik at du ikke trenger å bruke lang tid på reisen og heller kan bruke mer tid på å nyte din ferie i Kristiansund.

Skal du videre til en annen destinasjon etter endt opphold i Kristansund, vil du desssuten lett kunne bytte fly i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, som alle kan by på direkteflyvninger til flere reisemål både innenlands og utenlands.

Fly til Kristiansund Lufthavn (KSU)

Kristiansund Lufthavn er en liten flyplass, og det er begrenset med shopping- og spisemuligheter her. Den ligger imidlertid kun ca. 6 kilometer øst for sentrum av byen, så det tar kort tid å komme seg både fra og til flyplassen.

Foretrekker du å ta buss, kan du ta flybussen som går fra flyplassen til sentrum flere ganger i timen. Turen tar ca. 25 minutter, og fra holdeplassene er det kort vei å gå til flere hoteller i Kristiansund sentrum. Tar du heller en drosje, kan du komme deg raskere til sentrum, men dette kan koste noe mer. Har du planer om å utforske områdene rundt byen, kan du også leie en bil i Kristiansund som du henter på flyplassen, slik at du selv kan kjøre inn til byen.

Utforsk attraksjoner i Kristiansund

Etter en kort flyreise kan du utforske noe av det som Kristiansund har å tilby. Du kan for eksempel ta turen til opera- og konserthuset Festiviteten i Kristiansund, som ble bygget i jugendstil på begynnelsen av 1900-tallet. Ikke langt unna finner du Norsk klippfiskmuseum, hvor du kan lære om byens historie som et viktig sted for klippfiskeksport. I det samme området kan du i tillegg se gamle kjøpmannsgårder og et tønneverksted. Videre kan du ta turen over broen til øya Innlandet, hvor du finner gamlebyen, som kan by på trange smug og gamle, vernede bygninger.

Hvorfor drøye med å oppleve dette med mer? Bestill et billig fly til Kristiansund på Expedia allerede i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Kristiansund?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Kristiansund (KSU-Kvernberget).
Hvor langt er det til KSU fra sentrum av Kristiansund?
Kristiansund (KSU-Kvernberget) ligger ikke langt unna bykjernen. Den ligger bare 5 km fra sentrum av Kristiansund.
Kan jeg fly til Kristiansund nå?
Sørg for at reisen til Kristiansund går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Kristiansund?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Kristiansund, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kristiansund med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Kristiansund, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Kristiansund?
Reisende fra alle verdens hjørner passerer gjennom KSU daglig. Når du går av flyet og henter bagasjen din, befinner du deg 5 km fra sentrale Kristiansund.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Kristiansund?
Du har flere valgmuligheter hvis du skal til Kristiansund. Du kan velge blant 2 flyselskaper som tilbyr flyvninger til dette reisemålet fra 2 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Kristiansund?
Wideroe betjener de fleste flyvningene til Kristiansund. Den mest populære reisemåten, er å fly med Wideroe fra Bergen.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Kristiansund?
Med ca. 40 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du være i Kristiansund før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Kristiansund avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Kristiansund har avreise fra flyplasser i Oslo, Bergen og Nordstrand.
Hvor lang tid tar det å fly til Kristiansund?
Hvis du reiser fra Oslo, tar det ca. 55 min før du ankommer Kristiansund. Fra Bergen tar det ca. 1 t og 4 min, og fra Nordstrand tar flyturen i snitt 55 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Kristiansund?
Som alle bereiste reisende sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen fantastisk måte å finne knallgode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Kristiansund?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en sømløs flytur hvis du har forberedt deg. Vi har samlet sammen noen tips, slik at du får en pangstart på ferien til Kristiansund.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første som er lurt å pakke, er grunnleggende toalettsaker som tannbørste og deodorant samt ekstra sokker og noe gøy å lese. Deretter kan du finne et sted i håndbagasjen til mobillader, medisiner og kanskje en skikkelig nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisepapirer og betalingskort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som brennstoff og fyrverkeri samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Det som er målet, er så god komfort som mulig. Du bør ta på deg løse, naturlige klær og ta med deg en jakke hvis det skulle være kjølig på flyet. På beina er det lurt å velge et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av reisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge fjellskoene i hovedbagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyreiser. De gode nyhetene er at det kan være mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen så mye som mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Kristiansund?
Erfarne reisende vet at trikset er å forberede seg før man kommer til sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Kristiansund før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • I kontrollen må de sjekke at du har gyldig legitimasjon og reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Mobil, PC og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som lipgloss og cologne, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Du må kanskje også ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Kristiansund
AnkomstflyplassÅrø
Ankomstflyplassens IATA-kodeMOL
AnkomstbyMolde
Pris for flyreisen700 kr

Populære flyvninger til Kristiansund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 292 kr for enveisflyvninger og 634 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle