Billige flybilletter til Kristiansund

Billige flyreiser til Kristiansund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 654 kr for enveisflyvninger og 1 210 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
SAS
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
SAS
Widerøe
SAS

Anmeldelser fra verifiserte kunder

29. nov. 2018

Litt forsinka

En verifisert reisende
Oslo til Kvernberget · SAS

Fly til Kristiansund

Fly til Kristiansund

Kristiansund er en sjarmerende by som bør oppleves, og du kommer deg dessuten lett hit med fly. På Expedia kan du finne flyreiser til Kristiansund, og er du tidlig ute med bestillingen, kan du dessuten få tak i billige flybilletter hit.

Kristiansund ligger spredt på flere øyer i Møre og Romsdal fylke og er et vakkert og spennende reisemål. Historisk sett har fiske vært en viktig inntektskilde for denne byen, som opplevde betydelige ødeleggelser som følge av bombeangrep under 2. verdenskrig. Likevel finnes det noen eldre trehus igjen her den dag i dag, og i resten av byens fire bydeler kan du se fargerike og moderne bygninger. I tillegg byr de flotte naturlige omgivelsene rundt byen på gode muligheter for å bruke tid på friluftsaktiviteter.

Fly til Kristiansund fra flyplasser i Norge

Det tilbys nok av flyvninger til Kristiansund fra andre flyplasser i Norge. Fra Bergen, Stavanger, Florø, Trondheim og Molde tilbys det flyreiser hit flere ganger i uken, mens du fra Oslo Lufthavn finner flybilletter til Kristiansund hver dag. Flyturen tar dessuten ikke lang tid fra noen av de nevnte byene, slik at du ikke trenger å bruke lang tid på reisen og heller kan bruke mer tid på å nyte din ferie i Kristiansund.

Skal du videre til en annen destinasjon etter endt opphold i Kristansund, vil du desssuten lett kunne bytte fly i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, som alle kan by på direkteflyvninger til flere reisemål både innenlands og utenlands.

Fly til Kristiansund Lufthavn (KSU)

Kristiansund Lufthavn er en liten flyplass, og det er begrenset med shopping- og spisemuligheter her. Den ligger imidlertid kun ca. 6 kilometer øst for sentrum av byen, så det tar kort tid å komme seg både fra og til flyplassen.

Foretrekker du å ta buss, kan du ta flybussen som går fra flyplassen til sentrum flere ganger i timen. Turen tar ca. 25 minutter, og fra holdeplassene er det kort vei å gå til flere hoteller i Kristiansund sentrum. Tar du heller en drosje, kan du komme deg raskere til sentrum, men dette kan koste noe mer. Har du planer om å utforske områdene rundt byen, kan du også leie en bil i Kristiansund som du henter på flyplassen, slik at du selv kan kjøre inn til byen.

Utforsk attraksjoner i Kristiansund

Etter en kort flyreise kan du utforske noe av det som Kristiansund har å tilby. Du kan for eksempel ta turen til opera- og konserthuset Festiviteten i Kristiansund, som ble bygget i jugendstil på begynnelsen av 1900-tallet. Ikke langt unna finner du Norsk klippfiskmuseum, hvor du kan lære om byens historie som et viktig sted for klippfiskeksport. I det samme området kan du i tillegg se gamle kjøpmannsgårder og et tønneverksted. Videre kan du ta turen over broen til øya Innlandet, hvor du finner gamlebyen, som kan by på trange smug og gamle, vernede bygninger.

Hvorfor drøye med å oppleve dette med mer? Bestill et billig fly til Kristiansund på Expedia allerede i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Kristiansund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 654 kr for enveisflyvninger og 1 210 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Norwegian Air Shuttle