Reiser til Kárpathos 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Kárpathos og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Kárpathos

SOPHID Studios
Elaia Villas

De mest populære hotellene i Kárpathos

Konstantinos Palace
Konstantinos Palace
5 out of 5
Karpathos Town, Karpathos, South Aegean, 857 00
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 672 kr per natt fra 27. mai til 28. mai
Konstantinos Palace
Sophid Wellness Suites Karpathos
Sophid Wellness Suites Karpathos
4 out of 5
Amoopi, Karpathos, 85700
Sophid Wellness Suites Karpathos
Alimounda Mare
Alimounda Mare
5 out of 5
Pigadia, Karpathos, Karpathos Island, 85700
4,5/5 Wonderful! (100 anmeldelser)
Veldig bra!
"Vårt fjerde opphold på Alimounda Mare. Flott hotell, hyggelige ansatte, stort utvalg og velsmakende frokost, lunsj og middagsbuffet. Temakvelder på middagsbuffet (Gresk, Asiatisk mv.) Ok renhold, men kan bli bedre. Ok strand, men stenete. Badesko anbefales. Hotellet har egen kiosk med fornuftige ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Alimounda Mare
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Kárpathos

En ferie til Kárpathos kan være akkurat det du trenger. Få ny giv med avslappende bølgebrus og frisk luft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Kárpathos, bør du velge et overnattingssted i nærheten av Pigadia strand (0,6 kilometer unna). Er planen å å bli en stund, kan det være lurt å bestille en av våre Kárpathos-pakker. På den måten sparer du ikke bare penger, men du kan også besøke andre strender, som Apella strand og Amoopi-stranden. Ikke alle får både i pose og sekk!

Dette bør du vite om Kárpathos

  • Hvis din drømmeferie består av herlig sjøluft og havutsikt, bør du sjekke ut våre strandhoteller i Kárpathos. På disse flotte overnattingsstedene kan du slappe av og lade batteriene.
  • Uansett hva slags stil du foretrekker, eller hvor stort budsjettet ditt er, har vi overnattingsstedet for deg i Kárpathos. Hva sier du til å se nærmere på noen leiligheter? Blue Horizon Studios og Apartment With one Bedroom in Karpathos, With Wonderful sea View, Terrace and Wifi - 100 m From the Beach er svært populære blant mange reisende.
  • Du bør ta en titt på siden vår med aktiviteter i Kárpathos for å komme i gang med reiseplanleggingen. I Kárpathos bor det ca. 2200 mennesker, så du kan nok også få noen råd av lokalinnbyggerne.
  • Etter at du har spart penger på en pakkereise til Kárpathos, kan du bruke det du får til overs, på uforglemmelige opplevelser. Pigadia strand, Apella strand og Amoopi-stranden er noen av attraksjonene du absolutt bør få med deg.

Ofte stilte spørsmål