Reiser til Jeju by 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Jeju by og spar

Strandferie i Jeju by

Reiser du til Jeju by, får du endelig muligheten til å senke skuldrene. Uansett om planen er å slappe av ved vannet eller rusle langs vannkanten og se etter fine skjell, er Jeju by et perfekt valg. Vil du holde deg nær sentrum, bør du finne et overnattingssted i nærheten av Hamdeok strand. Denne stranden ligger 14 kilometer unna. Vi kan også tilby pakkereiser til Jeju by med hotell nær Hyeopjae strand og Iho strand, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Jeju by

  • Drømmer du om å bo et steinkast fra stranden? Da bør du ta en titt på strandhotellene våre i Jeju by. Vakker havutsikt og salt sjøluft – hva mer kan man ønske seg?
  • Ta en titt på disse overnattingsstedene: Ramada Plaza Jeju Ocean Front og Jeju Sun Hotel & Casino. Dette er to flotte hoteller som kan være perfekte for reisen din til Jeju by.
  • På vår side med aktiviteter i Jeju by finner du en oversikt over hva du kan finne på i området. Det er imidlertid lite som måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor rundt 408 400 mennesker i Jeju by, er det mange å spørre for å få noen tips.
  • Du kan ikke reise hjem uten å få med deg Hamdeok strand, Hyeopjae strand og Dongmun markedsplass. Med alle pengene du sparer på våre Jeju by-tilbud, kan du se flere spennende attraksjoner som disse.

Oppdag områdene i Jeju by

Finn de beste områdene og bydelene i Jeju by for aktivitetene du liker best. Les mer om Jeju by

De mest populære hotellene i Jeju by

Maison Glad Jeju
Maison Glad Jeju
4.5 out of 5
80, Noyeon-ro, Jeju City, Jeju, 690-723
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 076 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4,2/5 Excellent! (1 463 anmeldelser)
골드회원
"골드 회원 업그레이드 안됨 방위치 도로옆 소음 저층 ㅠㅠ"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2022

Grand Hyatt Jeju
Grand Hyatt Jeju
5 out of 5
12 Noyeon-ro, Jeju City, Jeju, 63082
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 385 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4,6/5 Wonderful! (755 anmeldelser)
"Great amenities and services! Super clean and modern furniture"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2022

Lotte City Hotel Jeju
Lotte City Hotel Jeju
4 out of 5
83, Doryeong-ro, Jeju City, Jeju, 63127
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 180 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4,5/5 Wonderful! (1 109 anmeldelser)
"The hotel was in the perfect location for all the buses! The hotel was clean and beautiful! The staff was friendly and they even offered a free coast tour! The food options at breakfast were super fun and everything tasted amazing!! I would go back to this hotel in a heart beat. Thank you Jeju ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Jeju by?
Mindre enn du kanskje trodde. Du kan faktisk få priser helt ned i . Ved å sette sammen flyreise, hotell og leiebil til en personlig tilpasset pakkereise er turen til Jeju by bare få klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Jeju by?
Ønsker du å spare litt penger, kan du slå sammen bestillingene dine til en pakkereise i Jeju by. Uansett om du er på jakt etter flyreiser, hoteller, leiebil eller utflukter, kan du finne alt på ett og samme sted – og valgmulighetene er mange. Expedia gir deg tilgang til over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden. Fly med selskapet du foretrekker, bo der du vil og spar mye penger – det blir ikke mye bedre enn det.
Når på året er det best å besøke Jeju by?
Du kan besøke Jeju by året rundt, men de beste prisene finner du i . Prisene pleier å stige i , så da må du være forberedt på å betale mer for fly og hotell. Liker du å gå på sightseeing, men ikke store folkemengder? Da bør du planlegge ferien i Jeju by til lavsesongen i . Da er det mye roligere enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Jeju by?
Når du bestiller eventyret i Jeju by så tidlig som mulig, belønnes du med et ekstra stort utvalg av lave priser. Flyselskapene begynner gjerne å selge flybilletter opptil et år i forveien, så det kan være smart å bestille billett så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for at du skal få de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Jeju by fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en pålitelig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Kombiner alternativene etter eget ønske og få tilgang til fantastiske tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til noen sightseeingturer og spare enda mer. Når det gjelder å skreddersy drømmereisen til Jeju by, er det du som bestemmer.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Jeju by?
Finn tilbud som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Vi har både fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Du kan gjøre store besparelser bare ved å kombinere bestillingene dine. Uansett om skal dra på en vinterferie eller å slappe av på en varm sandstrand, er drømmeferien bare noen få klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Jeju by hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge fra i verden, har du mange valgmuligheter. Ta en titt på alternativene for å finne det flyselskapet som er best egnet ut fra dine behov og ditt budsjett.
Kan jeg reise til Jeju by akkurat nå?
Du finner informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mer for Jeju by ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke