Billige flybilletter til Jeju by

Billige flyreiser til Jeju by

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 231 kr for enveisflyvninger og 871 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

T'way Air med bagasje
T'way Air med bagasje
T'way Air med bagasje
T'way Air med bagasje
T'way Air med bagasje

Fly til Jeju by

Skal du fly til Jeju by eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Jeju by. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Jeju by eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Jeju by eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Jeju by?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, nemlig Jeju (CJU-Jeju internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til CJU fra sentrum av Jeju by?
Jeju (CJU-Jeju internasjonale flyplass) ligger i nærheten av sentrum. Det er kun 3 km fra sentrum av Jeju by.
Kan jeg fly til Jeju by nå?
For å få den nyeste informasjonen om fly til Jeju by kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Jeju by?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Jeju by, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Jeju by med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Jeju by, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Jeju by?
Skal du fly til Jeju by, vil du komme til å lande på CJU. Når du ankommer, vil du være 3 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Jeju by?
9 flyselskaper tilbyr flyvninger til Jeju by fra 14 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Jeju by?
Mange reisende velger å bruke Korean Air, Asiana Airlines og Jeju Air når de skal reise til Jeju by. De fleste av disse flyvningene kommer inn fra Yeoksam, og ruten betjenes i de fleste tilfeller av Korean Air.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Jeju by?
Det er mye enklere å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal til Jeju by, så går det omtrent 1622 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Jeju by avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Yeoksam, Ilsandong og Samcheong-dong når de flyr til Jeju by.
Hvor lang tid tar det å fly til Jeju by?
Hvis du reiser fra Yeoksam, kommer du til å være i luften i omtrent 1 t og 10 min før du lander i Jeju by. Reiser du fra Ilsandong, tar det rundt 1 t og 10 min, og fra Samcheong-dong 1 t og 10 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Jeju by?
Vi vet alle om noen som alltid finner svært rimelige flybilletter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hvordan de klarer det? De venter ikke med å bestille. En annen bra måte å finne de beste prisene på er å undersøke på forhånd. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de mindre. En annen måte å spare litt penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Jeju by?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en super reise. Følger du de beste tipsene våre, så suser du gjennom flyplassen og lander i Jeju by på én-to-tre.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan være veldig behagelig hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først og fremst trenger du toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt rene klær og et blad å lese i. Deretter kan du finne et sted i håndbagasjen til elektroniske enheter, ladere, viktige medisiner og for eksempel en nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og kredittkort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • De lange, smale midtgangene på et fly er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg lagvis og huske å ta med en cardigan ettersom det kan bli kjølig på flyet. Flate, lukkede sko er også anbefalt.
  • Dyp venetrombose (DVT) kan komme av inaktivitet over lengre tid og er en tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Hold deg hydrert, gå rundt i kabinen når du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Jeju by?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Jeju by går som smurt. Les gjennom noen tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I sikkerhetskontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig pass og reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og andre ting som hodetelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen en kort stund. Laptop, telefon og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og tannkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er en god idé å ha på praktiske sko.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe gjenstander eller lommekniver i håndbagasjen. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Jeju by
Ankomstflyplass
Jeju int.
Ankomstflyplassens IATA-kode
CJU
Ankomstby
Jeju
Pris tur-retur
871 kr