Bilutleie i Jeju by

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Jeju by

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Jeju by

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Jeju by
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Jeju by per dag?
I Jeju by denne uken kunne du ha leid en bil for kun per dag.
Kan jeg leie bil på Jeju (CJU-Jeju internasjonale flyplass)?
Når du har landet på Jeju (CJU-Jeju internasjonale flyplass), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Jeju by har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Jeju by?
Ta det med ro. Du har sannsynligvis krav på full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så det kan være lurt å sjekke leieavtalen.
Hva slags biler kan jeg leie i Jeju by?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og foretrekker du noe litt mer luksuriøst, kan du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Jeju by. Denne rimelige biltypen har et lavt drivstofforbruk og er godt egnet for enslige reisende, par og andre som ikke behøver massevis av plass. Økonomibiler er spesielt godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Jeju by?
Alle vet at Jeju by er en av de fremste reisemålene i Jeju. Men det er også en haug av andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og får klampen i bånn. Her har du noen tips som gjør at bilferien får en perfekt start:

  • Suncheon har mange attraksjoner og ligger rundt 180 km fra Jeju by. Første stopp på reisen? Da bør du følge skiltingen mot Suncheonman bukt økologiske park, et av byens høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Gwangju, rundt 190 km unna. Geumnam-ro-gaten er bare én av mange grunner til at folk liker dette stedet.
  • Få et avbrekk fra det evige maset i byen ved å dra til Deogyu-san nasjonalpark, rundt 290 km fra Jeju by. Dette er et flott sted å dra til hvis du trenger en dose natur.

Hvorfor skal jeg leie bil i Jeju by gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Jeju by. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Jeju by, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Jeju by hos Expedia?
Ta en titt på vurderinger og anmeldelser, velg bilen du vil ha, og sammenlign tilbudene fra de ledende leverandørene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Jeju by med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Jeju by?
Du må være minst 21 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte begrensninger det er lurt å være klar over før du reserverer leiebil i Jeju by. Er du ung, krever de fleste leiebilselskaper et ekstra dagsgebyr, og bilkategoriene du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Jeju by?
Du trenger stort sett gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring. Krav som dette kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så husk å sjekke betingelsene og vilkårene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Jeju by?
og var de to beste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Jeju by de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Jeju by?
Du kan leie en bil i over en måned i Jeju by, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Jeju by hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Jeju by som leier ut til sjåfører under 25? Det er gode nyheter! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Jeju by?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.