Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

HonningsvågNorway

La deg fascinere av nordlys og midnattssol. Her opplever du ekstrem natur og aktiviteter du ikke kan begi deg ut på så mange andre steder i landet.

Helt nord i Norge finner du det spesielle arktiske klimaet hvor det ikke vokser trær naturlig. På en reise til Honningsvåg kan du dra ut på ekstreme eventyr på havet eller oppleve is i alle mulige varianter. Her finner du et stort utvalg av aktiviteter som tar deg ut i dette spesielle landskapet, og her er det mange kulturelle aktiviteter å delta på.

Honningsvåg ligger helt nord i Norge ved Nordkapplatået og er knyttet til fastlandet med en nesten sju km lang undersjøisk tunnel. Hurtigruten anløper stedet to ganger hver dag, og mange turister velger å gå i land her. Honningsvåg har et rikt kulturliv, og her arrangeres blant annet den populære Nordkappfestivalen med mange konserter.

Ta et stopp på Artico Ice Bar som lar deg oppleve ekte is på mange forskjellige måter, eller bli med på fuglekikking i Stappan naturreservat. Nordkappmuseet er ikke spesielt stort, men forteller historien rundt evakueringen og brenningen nord i Norge i slutten av andre verdenskrig. Få med deg en forestilling og en kopp kaffe på Perleporten Kulturhus, og ta også turen til Nordkapp og opplev det nordligste punktet på det europeiske fastlandet.

En ferie i Nord-Norge byr på store avstander og lange veistrekninger, så her gjelder det å smøre seg med tålmodighet og godt humør. Husk å pakke med deg godt med klær. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger ikke på mer enn 10 grader, selv om det selvfølgelig kan være dager som er mye varmere enn dette.

Det kan være vanskelig å dra på en weekendtur til Honningsvåg siden byen ligger så langt nord og reisetiden vil være lang med mindre du bor i nærheten. Det går direktefly fra Tromsø til Honningsvåg lufthavn. Det er også mulig å ta hurtigruten hit, eller du kan for eksempel ta bilen fatt og legge hele sommerferien til Nord-Norge.

Når du skal på en ferie til Honningsvåg kan du glede deg til mange fine opplevelser ute i naturen. Selv om stedet ligger langt mot nord, er dette spesielle området noe alle burde unne seg et besøk til en gang i livet.

De mest populære hotellene i Honningsvåg

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Scandic Bryggen
Scandic Bryggen
4 out of 5
Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Prisen er 1 096 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Nordkapp og 10 minutters gange unna Honningsvåg kirke og Honningsvåg. Dessuten ligger Honningsvåg stadion og Nordkappmuseet ...

4.1/5Very Good! (155 anmeldelser)
Supert opphold

"Vi var to som reiste med to andre. Fikk ordnet rom vedsiden av hverandre ved ankomst med dør imellom, super service! De andre hadde sauna og kaffemaskin på sitt rom som vi kunne benytte. Supert opphold, eneste negative var frokosten som var litt kjedelig."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Scandic Bryggen
Scandic Honningsvåg
Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Nordkapp og få skritt unna Nordkappmuseet og Honningsvåg. Dessuten ligger Honningsvåg kirke og Honningsvåg stadion kun ...

3.3/5 (69 anmeldelser)

"Styr unna. Dette hotellet er bare for busslaster. Trengte bare å overnatte i forbindelse med tur til nordkapp, men dette hotellet skuffet enormt, og nå har jeg lært at Scandic-navnet betyr ikke noe mer enn noen lapper hvor man blir bedt om å droppe rengjøring og høy pris. Rommet og alt i det, helt ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Scandic Honningsvåg
The View Hotel
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 450 kr per natt fra 23. sep. til 24. sep.

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 3 kilometer unna Honningsvåg, Nordkappmuseet og Honningsvåg stadion. North Cape ligger 32,1 kilometer unna.

4.5/5Wonderful! (31 anmeldelser)
Flott opphold

"Jeg bor på dette hotellet en gang i måneden. Er kjempefornøyd med betjening, renhold og fasiliteter :)"…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

The View Hotel

Populære steder å besøke i Honningsvåg

Honningsvåg
Bilde av Honningsvåg

Honningsvåg

Legg merke til de fargerike bygningene mens du vandrer nedover bryggen i denne cruisehavnen i Nord-Norge.

North Cape
Bilde av North Cape

North Cape

5/5(1 anmeldelse)

Den berømte, forrevne spissen på Magerøya byr på flotte utkikksområder og et godt og variert tilbud for besøkende.

Knivskjellodden
Bilde av Knivskjellodden

Knivskjellodden

Denne halvøya regnes av noen som det nordligste punktet i Europa, og her finner du et monument og fantastisk utsikt over Nordishavet.

Byer nær Honningsvåg

Honningsvåg som inkluderer liten by eller landsby, fjell og marina

Nordkapp

Honningsvåg fasiliteter samt rolig landskap

Nordvågen