Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Honningsvåg
Reiseguide

Honningsvåg fasiliteter samt kystby og kyst

La deg fascinere av nordlys og midnattssol. Her opplever du ekstrem natur og aktiviteter du ikke kan begi deg ut på så mange andre steder i landet.

Helt nord i Norge finner du det spesielle arktiske klimaet hvor det ikke vokser trær naturlig. På en reise til Honningsvåg kan du dra ut på ekstreme eventyr på havet eller oppleve is i alle mulige varianter. Her finner du et stort utvalg av aktiviteter som tar deg ut i dette spesielle landskapet, og her er det mange kulturelle aktiviteter å delta på.

Honningsvåg ligger helt nord i Norge ved Nordkapplatået og er knyttet til fastlandet med en nesten sju km lang undersjøisk tunnel. Hurtigruten anløper stedet to ganger hver dag, og mange turister velger å gå i land her. Honningsvåg har et rikt kulturliv, og her arrangeres blant annet den populære Nordkappfestivalen med mange konserter.

Ta et stopp på Artico Ice Bar som lar deg oppleve ekte is på mange forskjellige måter, eller bli med på fuglekikking i Stappan naturreservat. Nordkappmuseet er ikke spesielt stort, men forteller historien rundt evakueringen og brenningen nord i Norge i slutten av andre verdenskrig. Få med deg en forestilling og en kopp kaffe på Perleporten Kulturhus, og ta også turen til Nordkapp og opplev det nordligste punktet på det europeiske fastlandet.

En ferie i Nord-Norge byr på store avstander og lange veistrekninger, så her gjelder det å smøre seg med tålmodighet og godt humør. Husk å pakke med deg godt med klær. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger ikke på mer enn 10 grader, selv om det selvfølgelig kan være dager som er mye varmere enn dette.

Det kan være vanskelig å dra på en weekendtur til Honningsvåg siden byen ligger så langt nord og reisetiden vil være lang med mindre du bor i nærheten. Det går direktefly fra Tromsø til Honningsvåg lufthavn. Det er også mulig å ta hurtigruten hit, eller du kan for eksempel ta bilen fatt og legge hele sommerferien til Nord-Norge.

Når du skal på en ferie til Honningsvåg kan du glede deg til mange fine opplevelser ute i naturen. Selv om stedet ligger langt mot nord, er dette spesielle området noe alle burde unne seg et besøk til en gang i livet.

Scandic Bryggen
Scandic Bryggen
4 out of 5
Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Prisen er 1 157 kr per natt fra 23. mai til 23. mai
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Nordkapp og få skritt unna Nordkappmuseet og Honningsvåg. Dessuten ligger Honningsvåg stadion og Honningsvåg kirke kun ...
4.1/5Very Good! (178 anmeldelser)
"Greit opphold, meste var bra. Stolene kunne sett bedre ut."

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2020

Scandic Bryggen
Scandic Honningsvåg
Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Nordkapp og få skritt unna Nordkappmuseet og Honningsvåg. Dessuten ligger Honningsvåg kirke og Honningsvåg stadion kun ...
3.3/5 (73 anmeldelser)
"Rolig og rent hotell. Ligger flott til ved bryggen. Restauranten var stengt om kvelden grunnet covid-19,"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Scandic Honningsvåg
The View Hotel
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 450 kr per natt fra 25. apr. til 25. apr.
Dette hotellet ligger nær flyplassen og 3 kilometer unna Honningsvåg, Nordkappmuseet og Honningsvåg stadion. North Cape ligger 32,1 kilometer unna.
4.4/5Excellent! (70 anmeldelser)
"Hotellet hadde fin beliggenhet med utsikt. Rent og ryddig. Gode senger og god service. Frokosten var bra, men varm maten var kald. Var ikke noe som holt den varm. Hotellet anbefales"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2020

The View Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Honningsvåg

Byer nær Honningsvåg