Honningsvåg

Reiseguide
Honningsvåg som inkluderer elv eller bekk
La deg fascinere av nordlys og midnattssol. Her opplever du ekstrem natur og aktiviteter du ikke kan begi deg ut på så mange andre steder i landet.

Helt nord i Norge finner du det spesielle arktiske klimaet hvor det ikke vokser trær naturlig. På en reise til Honningsvåg kan du dra ut på ekstreme eventyr på havet eller oppleve is i alle mulige varianter. Her finner du et stort utvalg av aktiviteter som tar deg ut i dette spesielle landskapet, og her er det mange kulturelle aktiviteter å delta på.

Honningsvåg ligger helt nord i Norge ved Nordkapplatået og er knyttet til fastlandet med en nesten sju km lang undersjøisk tunnel. Hurtigruten anløper stedet to ganger hver dag, og mange turister velger å gå i land her. Honningsvåg har et rikt kulturliv, og her arrangeres blant annet den populære Nordkappfestivalen med mange konserter.

Ta et stopp på Artico Ice Bar som lar deg oppleve ekte is på mange forskjellige måter, eller bli med på fuglekikking i Stappan naturreservat. Nordkappmuseet er ikke spesielt stort, men forteller historien rundt evakueringen og brenningen nord i Norge i slutten av andre verdenskrig. Få med deg en forestilling og en kopp kaffe på Perleporten Kulturhus, og ta også turen til Nordkapp og opplev det nordligste punktet på det europeiske fastlandet.

En ferie i Nord-Norge byr på store avstander og lange veistrekninger, så her gjelder det å smøre seg med tålmodighet og godt humør. Husk å pakke med deg godt med klær. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger ikke på mer enn 10 grader, selv om det selvfølgelig kan være dager som er mye varmere enn dette.

Det kan være vanskelig å dra på en weekendtur til Honningsvåg siden byen ligger så langt nord og reisetiden vil være lang med mindre du bor i nærheten. Det går direktefly fra Tromsø til Honningsvåg lufthavn. Det er også mulig å ta hurtigruten hit, eller du kan for eksempel ta bilen fatt og legge hele sommerferien til Nord-Norge.

Når du skal på en ferie til Honningsvåg kan du glede deg til mange fine opplevelser ute i naturen. Selv om stedet ligger langt mot nord, er dette spesielle området noe alle burde unne seg et besøk til en gang i livet.

Scandic Honningsvåg
Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
Prisen er 1 277 kr per natt fra 9. jul. til 10. jul.
1 277 kr
per natt
9. jul.–10. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Nordkapp, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: ...
7/10 Good! (121 anmeldelser)
"Var veldig gammelt og slitt rom, men rent og veldig god frokost."

Anmeldelse skrevet 23. mai 2022

Scandic Honningsvåg
Scandic Bryggen
Scandic Bryggen
4 out of 5
Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Prisen er 1 624 kr per natt fra 7. jul. til 8. jul.
1 624 kr
per natt
7. jul.–8. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Nordkapp, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: ...
8,4/10 Very Good! (227 anmeldelser)
Pensjonist
"Meget godt fornøyd. Meget god service ved ankomst på ettermiddagen. Fint miljø og god frokost."

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2022

Scandic Bryggen
The View Hotel
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 830 kr per natt fra 10. jun. til 11. jun.
1 830 kr
per natt
10. jun.–11. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med miljøsertifisering i Nordkapp, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), ...
8,8/10 Excellent! (131 anmeldelser)
"Bra plass å overnatte, treningsrom, god frokost og rene pene rom. Anbefales"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2022

The View Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Nordkapp Camping
Nordkapp Camping
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Nordkapp. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering på stedet og tjeneste ...
8/10 Very Good! (146 anmeldelser)
Tommel opp
"Fikk et flott rom med bad i flotte omgivelser"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2022

Nordkapp Camping
3 soverom innkvartering i Repvåg
3 soverom innkvartering i Repvåg
Repvåg
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nordkapp. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi, parkering på stedet og hage. Les anmeldelser fra ...
3 soverom innkvartering i Repvåg
Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms
Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms
Repvåg 45, Nordkapp, Troms og Finnmark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nordkapp. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og hage. Les ...
Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Byer nær Honningsvåg