Honningsvåg

Hoteller i Honningsvåg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Honningsvåg

Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 169 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
3.3/5 (65 anmeldelser)

"Styr unna. Dette hotellet er bare for busslaster. Trengte bare å overnatte i forbindelse med tur til nordkapp, men dette hotellet skuffet enormt, og nå har jeg lært at Scandic-navnet betyr ikke noe mer enn noen lapper hvor man blir bedt om å droppe rengjøring og høy pris. Rommet og alt i det, helt ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Scandic Honningsvåg
Nordkapp Camping
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
3.9/5Bra! (99 anmeldelser)
Annonsen misvisende

"I annonsen på norsk står det ikke noe om at det ikke er oppredde eom i byggningen. Bilder viser oppredde senger. Derfor ble det bestilt og ikke hytte. Kom frem var det ekstra for sengetøy og som en måtte ordne selv. På badet var det ikke noe såpe eller shampo, det solgte de. Ikke radio eller tv, ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018

Nordkapp Camping
Scandic Nordkapp
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
3.1/5 (49 anmeldelser)

"Enkelt, greit hotell med god frokost. Mange turister på Nordkapp og dette er et hotell med stor kapasitet."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Scandic Nordkapp
Scandic Nordkapp
2.5 out of 5
Skipsfjorden,, Nordkapp, Finnmark (county)
Hent priser
Scandic Nordkapp
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Gratis avbestilling
1 395 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
4.6/5Fantastisk! (18 anmeldelser)
Opphold i juli 2019

"Veldig hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

The View Hotel
Scandic Bryggen
4 out of 5
Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (150 anmeldelser)
Anbefales

"Stive priser nå i sesongen, men fantastisk god mat med høy kvalitet. Utmerket service, veldig hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Scandic Bryggen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Honningsvåg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Honningsvåg

Hotell Honningsvåg: Honningsvåg i Finmark er et lite sted, og det finnes kun et lite antall overnattingssteder her. Det kan således lønne seg å være tidlig ute med å bestille overnatting i Honningsvåg, uavhengig av om du er ute etter et familiehotell, et forretningshotell eller en annen type overnattingssted.

Honningsvåg: et nordlig ytterpunkt

Honningsvåg ligger i Nordkapp kommune og har siden 1996 hatt bystatus. Byen er et av verdens nordligste bebodde steder og ligger ikke langt unna Norges nordligste punkt på fastlandet. Turistene strømmer hit ikke bare på grunn av dette, men også takket være den vakre beliggenheten, de flotte naturlige omgivelsene og at Hurtigruten går innom stedet.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Honningsvåg

Honningsvåg er full av ulike attraksjoner og aktivitetstilbud. Du kan for eksempel starte utforskningen av byen med å spasere langs den sjarmerende kaia og deretter besøke Nordkappmuseet. Dette interessante museet byr på flere utstillinger som gir et innblikk i kyst- og fiskekulturen i Finmark, og det fungerer i tillegg som et lokalmuseum for Nordkapp kommune. Etter å ha tilbragt litt tid her kan du svinge innom Honningsvåg kirke i nygotisk stil fra slutten av 1800-tallet. Denne vakre bygningen ble brukt for å tilby overnatting og mat etter at tyskerne hadde satt store deler av Finmark i brann under 2. verdenskrig, så for den lokale befolkningen har kirken en helt spesiell betydning.

Når du først har tatt inn på et av Honningsvågs hoteller bør du også oppleve noe av naturen her. Du kan for eksempel bli med på en organisert båttur fra Honningsvåg og prøve fiskelykken på havet. Videre er en tur til punktet som ligger 71° nord, obligatorisk når du først befinner deg i dette området. Her finner du Nordkapphallen, hvor du kan varme deg, se utstillinger om Nordkapp, kjøpe suvenirer og styrke deg på en vaffel og en kopp kaffe. Ikke mange kilometerne unna i vestlig retning ligger Gjesvær, og herfra kan du bli med på fuglesafari og se de sjeldne og vakre lundefuglene.

Mat og uteliv

Når det begynner å bli tid for middag kan du ta turen fra ditt hotellrom til et spisested som serverer tradisjonelle nordnorske retter. Du kan for eksempel smake fiskesuppe eller tørrfisk, eller hva med å bestille en rett med hval- eller reinsdyrkjøtt?

Etter en bedre middag kan du ta deg noe å drikke på en pub eller bar i Honningsvåg, men du bør være forberedt på at ute- og nattelivet generelt sett ikke er det aller livligste her. Du kan likevel få med deg flere arrangementer her i løpet av året, som en rekke revyer i romjulen, Nordkappfestivalen i juni og Nordkapp Filmfestival i september hvert år.

Dra på shopping fra ditt hotell i Honningsvåg

I sentrum av Honningsvåg finner du ingen overflod av butikker men likevel det viktigste du måtte trenge, og da alt fra klær og dagligvarer til suvenirer og håndlagde gaver. Byen er et ypperlig sted for å kjøpe fiskerelaterte produkter, siden fiske er en av de viktigste næringsveiene i Honningsvåg.

Hotellbestilling: Honningsvåg

Søk etter et hotell i Honningsvåg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Honningsvåg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Honningsvåg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Honningsvåg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Honningsvåg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Honningsvåg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Honningsvåg.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Honningsvåg