Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Honningsvåg

Filtrer etter

Når du velger et alternativ, åpnes en søkeresultatside hvor det valgte filtret er tatt i bruk
Scandic Nordkapp
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
6.44 km fra sentrum
3.1/5 (49 anmeldelser)

"Enkelt, greit hotell med god frokost. Mange turister på Nordkapp og dette er et hotell med stor kapasitet."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Scandic Nordkapp
Nordkapp Camping
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 680 kr per natt
6.3 km fra sentrum
3.9/5Good! (100 anmeldelser)
Annonsen misvisende

"I annonsen på norsk står det ikke noe om at det ikke er oppredde eom i byggningen. Bilder viser oppredde senger. Derfor ble det bestilt og ikke hytte. Kom frem var det ekstra for sengetøy og som en måtte ordne selv. På badet var det ikke noe såpe eller shampo, det solgte de. Ikke radio eller tv, ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018

Nordkapp Camping
Scandic Nordkapp
3 out of 5
Skipsfjorden,, Nordkapp, Finnmark (county)
Hent priser
7.09 km fra sentrum
Scandic Nordkapp
Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
Hent priser
0.55 km fra sentrum
3.3/5 (69 anmeldelser)

"Styr unna. Dette hotellet er bare for busslaster. Trengte bare å overnatte i forbindelse med tur til nordkapp, men dette hotellet skuffet enormt, og nå har jeg lært at Scandic-navnet betyr ikke noe mer enn noen lapper hvor man blir bedt om å droppe rengjøring og høy pris. Rommet og alt i det, helt ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Scandic Honningsvåg
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 448 kr per natt
2.1 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (25 anmeldelser)
Flott opphold

"Jeg bor på dette hotellet en gang i måneden. Er kjempefornøyd med betjening, renhold og fasiliteter :)"…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

The View Hotel
Scandic Bryggen
4 out of 5
Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 349 kr per natt
0.11 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (155 anmeldelser)
Supert opphold

"Vi var to som reiste med to andre. Fikk ordnet rom vedsiden av hverandre ved ankomst med dør imellom, super service! De andre hadde sauna og kaffemaskin på sitt rom som vi kunne benytte. Supert opphold, eneste negative var frokosten som var litt kjedelig."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Scandic Bryggen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Honningsvåg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Honningsvåg

Hotell Honningsvåg: Honningsvåg i Finmark er et lite sted, og det finnes kun et lite antall overnattingssteder her. Det kan således lønne seg å være tidlig ute med å bestille overnatting i Honningsvåg, uavhengig av om du er ute etter et familiehotell, et forretningshotell eller en annen type overnattingssted.

Honningsvåg: et nordlig ytterpunkt

Honningsvåg ligger i Nordkapp kommune og har siden 1996 hatt bystatus. Byen er et av verdens nordligste bebodde steder og ligger ikke langt unna Norges nordligste punkt på fastlandet. Turistene strømmer hit ikke bare på grunn av dette, men også takket være den vakre beliggenheten, de flotte naturlige omgivelsene og at Hurtigruten går innom stedet.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Honningsvåg

Honningsvåg er full av ulike attraksjoner og aktivitetstilbud. Du kan for eksempel starte utforskningen av byen med å spasere langs den sjarmerende kaia og deretter besøke Nordkappmuseet. Dette interessante museet byr på flere utstillinger som gir et innblikk i kyst- og fiskekulturen i Finmark, og det fungerer i tillegg som et lokalmuseum for Nordkapp kommune. Etter å ha tilbragt litt tid her kan du svinge innom Honningsvåg kirke i nygotisk stil fra slutten av 1800-tallet. Denne vakre bygningen ble brukt for å tilby overnatting og mat etter at tyskerne hadde satt store deler av Finmark i brann under 2. verdenskrig, så for den lokale befolkningen har kirken en helt spesiell betydning.

Når du først har tatt inn på et av Honningsvågs hoteller bør du også oppleve noe av naturen her. Du kan for eksempel bli med på en organisert båttur fra Honningsvåg og prøve fiskelykken på havet. Videre er en tur til punktet som ligger 71° nord, obligatorisk når du først befinner deg i dette området. Her finner du Nordkapphallen, hvor du kan varme deg, se utstillinger om Nordkapp, kjøpe suvenirer og styrke deg på en vaffel og en kopp kaffe. Ikke mange kilometerne unna i vestlig retning ligger Gjesvær, og herfra kan du bli med på fuglesafari og se de sjeldne og vakre lundefuglene.

Mat og uteliv

Når det begynner å bli tid for middag kan du ta turen fra ditt hotellrom til et spisested som serverer tradisjonelle nordnorske retter. Du kan for eksempel smake fiskesuppe eller tørrfisk, eller hva med å bestille en rett med hval- eller reinsdyrkjøtt?

Etter en bedre middag kan du ta deg noe å drikke på en pub eller bar i Honningsvåg, men du bør være forberedt på at ute- og nattelivet generelt sett ikke er det aller livligste her. Du kan likevel få med deg flere arrangementer her i løpet av året, som en rekke revyer i romjulen, Nordkappfestivalen i juni og Nordkapp Filmfestival i september hvert år.

Dra på shopping fra ditt hotell i Honningsvåg

I sentrum av Honningsvåg finner du ingen overflod av butikker men likevel det viktigste du måtte trenge, og da alt fra klær og dagligvarer til suvenirer og håndlagde gaver. Byen er et ypperlig sted for å kjøpe fiskerelaterte produkter, siden fiske er en av de viktigste næringsveiene i Honningsvåg.

Hotellbestilling: Honningsvåg

Søk etter et hotell i Honningsvåg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Honningsvåg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Honningsvåg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Honningsvåg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Honningsvåg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Honningsvåg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Honningsvåg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Honningsvåg?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er The View Hotel et av de beste valgene for turen din. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre muligheter for turen din er Scandic Honningsvåg og Scandic Bryggen.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Honningsvåg hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Honningsvåg.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Honningsvåg?
Scandic Nordkapp er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Scandic Honningsvåg og Scandic Bryggen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Honningsvåg?
Honningsvåg kan by på et havneområde, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over kaffebarene, barene og katedralen. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Honningsvåg og North Cape. I Honningsvåg kan du velge mellom 3 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Honningsvåg?
Utforsking av havneområdet er en lokal aktivitet, og Honningsvåg er verdt et besøk. I tillegg finner du North Cape i området.
Hvordan er været i Honningsvåg?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 8 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Honningsvåg er 672 mm.

Nylige anmeldelser i Honningsvåg