Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Øyer

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Øyer

10 Person Ferie Hjemme i Øyer
Hafjell Resort Jaertunet
Prisen er 2 172 kr per natt
10 km fra sentrum
Hafjell Resort Jaertunet
3 Roms Overnatting i Øyer
Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden
Prisen er 1 532 kr per natt
10.12 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (8 anmeldelser)

"Hyggelig og imøtekommende i resepsjonen. Med 3 barn fikk vi utdelt tegne saker og gratis is. Enkle og greie leiligheter. 5min. Kjøring fra Hunderfossen"…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden
Hafjell Hotell
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 069 kr per natt
10.37 km fra sentrum
3.9/5Good! (355 anmeldelser)

"Flott plassering i forhold til skibakken, god frokost og middag. Rommene er bra"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Hafjell Hotell
Hafjell Resort Hafjelltoppen Gaiastova
Prisen er 2 652 kr per natt
10.55 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Fint opphold, men vi måtte ut å kjøpe kjøttkniv, eggedeler og potetskreller. Dårlig utstyrt."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Hafjell Resort Hafjelltoppen Gaiastova
Nermo Hotell
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 540 kr per natt
9.43 km fra sentrum
3.6/5Good! (54 anmeldelser)

"Leide 3-roms leilighet. Veldig fint, men ski in - ski out."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2017

Nermo Hotell
Glomstad Gjestehus
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 090 kr per natt
12.92 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (47 anmeldelser)
Anbefales!

"Veldig koselig sted med et fantastisk hyggelig vertskap 😀 Hjemmekoselig"…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Glomstad Gjestehus
13 Person Holiday Home in Øyer
Hornsjø Høyfjellshotell
Prisen er 1 150 kr per natt
12.07 km fra sentrum
3.2/5 (33 anmeldelser)
Unique hotel cum hostel with kind staff

"This place is unique. A mixture of a hotel and a hostel both for individual guests and many students and teachers from Norwegian special schools. The staff is kind and informative, especially the Danish manager. Some rooms are up to standard while others reportedly need upgrading. Breakfast is good. ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Hornsjø Høyfjellshotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Øyer
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Øyer

Hotell Øyer: Øyer ligger i Gudbrandsdalen og er en kommune i Oppland. Øyer er ett av to sogn i kommunen, det andre er Tretten. Som turist i øyer har du flere hoteller å velge mellom, og hotellene ligger stort sett spredt langs Gudbrandsdalslågen. Bruker du Expedia når du skal bestille hotell, er du sikret å finne et billig hotell i Øyer.

Hotellene ligger i det øvre mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. Når du bestiller hotellrommet ditt i Øyer kan du forvente gratis Internett som en del av prisen, og de fleste hotellene byr også på gratis frokost. Rommene er stort sett godt utstyrte, og har det du forventer av et hotellrom i dette sjiktet.

Ett av hotellene ligger rett ved den kjente familieparken Hunderfossen, og er et godt alternativ dersom du har planer om å tilbringe oppholdet i parken. Resten av hotellene ligger litt lenger nord, i tettstedet Granrudmoen.

Øyer: et steinkast fra Hunderfossen

Øyer er en liten kommune, og dekker et areal på bare 640 km2. Totalt bor det i overkant av 5000 personer i kommunen, de fleste i tettstedene Granrudmoen og Tretten. Kommunen har tradisjonelt vært en skog- og jordbrukskommune, og fjellet har stor betydning for kommunen. Store deler av den dyrkede marken i kommunen ligger på fjellet, noe som skiller kommunen fra andre kommuner i Norge.

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er en av de største turistattraksjonene i Norge, og har over 250 000 besøkende hver sommer. I parken, som ble grunnlagt i 1984, er det over 50 severdigheter og attraksjoner, blant annet den nye berg-og-dal-banen Il Tempo Extra Gigante. Gjennomgangstemaet i parken er Ivo Caprinos arbeider. I det store trollet er det en hall med eventyrtablåer fra norske folkeeventyr, skrevet av Asbjørnsen og Moe og formgitt av Ivo Caprino. Parken har også en vinterpark, som holder åpent fra slutten av desember til midten av mars. Reiser du med barn er Hunderfossen Familiepark noe hele familien bør få med seg!

Gudbrandsdalen

Som nevnt ligger Øyer i Gudbrandsdalen, som er blant de større dalførene på Østlandet. Hele dalen ligger i Oppland fylke, og den strekker seg hele 230 km, fra Lillehammer og opp til Lesjaskogsvatnet. I Gudbrandsdalen er det tolv kommuner, som til sammen har i overkant av 70 000 innbyggere. De tre byene i dalen er Lillehammer, Vinstra og Otta.

Attraksjoner

Hafjell Alpinsenter er blant Norges største alpinanlegg, og det ble utvidet kraftig i forbindelse med OL på Lillehammer i 1994. Anleggets øverste startpunkt er 1030 meter over havet, med en fallhøyde på 835 meter. Da det ble arrangert OL på Lillehammer i 1994, ble slalåm og storslalåm arrangert her. Det er 30 løyper i anlegget, og de betjenes av én gondolbane, 3 stolheiser og 11 skitrekk. I tillegg er anlegget også tilknyttet et løypenettverk for langrenn på hele 600 km med preparerte spor, noe som bør være nok for de fleste! Om våren, sommeren og høsten brukes anlegget til downhillsykling, som Hafjell Bike Park står bak.

Hotellbestilling: Øyer

Søk etter et hotell i Øyer. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Øyer ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Øyer.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Øyer. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Øyer for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Øyer. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Øyer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Øyer?
Glomstad Gjestehus er en favoritt blant Expedia-reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Hafjell Hotell og Scandic Hafjell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Øyer hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Øyer.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Øyer?
Hafjell Hotell er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Scandic Hafjell og Hornsjø Høyfjellshotell. Lilleputthammer er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Øyer?
Hafjell Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Glomstad Gjestehus og Hornsjø Høyfjellshotell.
Hva er det beste overnattingsstedet i Øyer for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Nermo Hotell et hotell med 3 stjerner og historisk preg som kan bestilles på Expedia og byr på golfbane.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Øyer?
Basert på reisestatistikken vår er Glomstad Gjestehus er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et gjestehus kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis frokost. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo rett ved skiløypene, er Hafjell Hotell og Hornsjø Høyfjellshotell. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Hafjell Alpinsenter.

Nylige anmeldelser i Øyer

Flere reisealternativer