Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Paul Devall på trover

Hoteller i Grays

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Grays

Lakeside Palace
2.5 out of 5
4 Fox field close, Grays, England
Hent priser
4.75 km fra sentrum
Lakeside Palace
Studio med Digital Teknologi
31 STOUR ROAD, Grays, ENG
Hent priser
2.43 km fra sentrum
Studio med Digital Teknologi
The Vicarage Apartment
4 out of 5
40 Vicarage Square, Grays, England
Hent priser
2.57 km fra sentrum
1/5 (1 anmeldelse)
DO NOT BOOK THIS APARTMENT

"this booking was a scam!! I was left sitting outside of a property surrounded by flats and nobody would answer the door. I could not contact the owners, despite 8 phone calls, text messages and voicemails. After 2 1/2 hours, I had to find alternative accommodation. To add insult to injury, Hotels.com ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2019

The Vicarage Apartment
Tommyville Lux Studio
30 Oakway, Grays, ENG
Hent priser
0.53 km fra sentrum
Tommyville Lux Studio
Chafford Fairview - Stilig Koselig Leilighet
Stort Moderne Hjem Fire Senger to bad
64A Heath View Rd, Grays, ENG
Hent priser
0.6 km fra sentrum
Stort Moderne Hjem Fire Senger to bad
Tommy Ville. A Home Away From Home
Hent priser
0.53 km fra sentrum
Tommy Ville. A Home Away From Home
River View Studio Apartment 1 Time til London Fenchurch Street
Hent priser
2.77 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Great little place

"Fab view, of the river, the apartment has all you need for a short break defo book in the future"…"

Anmeldelse skrevet 27. mar. 2020

River View Studio Apartment 1 Time til London Fenchurch Street
Moderne, Koselig, Romslig Innkvartering Smakfullt Innredet
People Boxes Apartments - 18 Rookwood
3.5 out of 5
18 Rookwood close, Grays, England
Hent priser
1.61 km fra sentrum
3/5 (5 anmeldelser)
Séjour agréable

"Mon séjour s’est très bien passé en famille. Quartier très calme, aucuns bruits. Maison propre agréable, lit très confortable. Par contre dommage qui n’est pas de verdure dans le jardin avec une petite table et des chaises pour profiter de l’exterieur."…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2019

People Boxes Apartments - 18 Rookwood
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Grays
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Grays

Hotell Grays: Leter du etter overnatting i Grays? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Grays, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Grays eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Grays, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Grays?
Orsett Hall Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og 2 barer. Ifølge anmeldelser fra reisende er ibis London Thurrock M25 og Stifford Hall Hotel Thurrock også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Grays hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Grays.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Grays?
Basert på anmeldelser er Stifford Hall Hotel Thurrock et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Et annet bra valg for en rimeligere reise er ibis London Thurrock M25.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Grays?
Ibis London Thurrock M25 er en favoritt blant parreisende. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Grays?
Ibis London Thurrock M25 er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge.
Hva er det beste luksushotellet i Grays?
Orsett Hall Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og 2 barer.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Grays?
Orsett Hall Hotel er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 2 barer og en restaurant.
Hvordan er det å overnatte i Grays?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Grays, og reisemålet byr dessuten på flotte restauranter, som de besøkende liker godt. I tillegg til en hyggelig lokalbefolkning og landlige omgivelser kan denne byen friste besøkende med gode shoppingmuligheter og barer. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Bluewater kjøpesenter, Excel utstillingssenter og O2 Arena. I Grays kan du velge mellom 19 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Grays?
Byen er kjent for sitt gode shoppingtilbud, og Lakeside kjøpesenter er et av favorittstedene til mange handleglade turister. I tillegg finner du Bluewater kjøpesenter og Excel utstillingssenter i området.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Grays?
Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Grays Station eller Grays Chafford Hundred Station. Det offentlige transportnettverket i Grays er kanskje ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er værsesongene i Grays?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Grays er 591.80 mm.

Nylige anmeldelser i Grays

Flere reisealternativer