Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Dartford

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Dartford

HiikotsHomes - Dartford
Hent priser
1 km fra sentrum
HiikotsHomes - Dartford
The Central Lodge
3.5 out of 5
Hent priser
0.76 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Central Lodge

"Great house, clean, warm and modern. Very conviently located for station and Dartford town centre. Easy commute into London. Large co-op five mins walk away."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2019

The Central Lodge
Dartford Luxurious Apartment
Prisen er 1 831 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Excellent

"Lovely apartment just like living in the comfort of your home. Close to shops and public transport."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Dartford Luxurious Apartment

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Dartford Serviced Apartment
Hent priser
1.44 km fra sentrum
Dartford Serviced Apartment
Garland Apartment House, Dartford med Netflix
43 Eleanor Close, Dartford, ENG
Hent priser
1.19 km fra sentrum
Garland Apartment House, Dartford med Netflix
Garland Modern House med Netflix Entertainment
2 Claremont Mews, Dartford, ENG
Hent priser
1.99 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
Comfortable

"Property is clean and a very quiet family estate I was on night shift and was surprised how quiet it was . Valentine was very helpful and contactable only real issue was parking only 1 bay per house hold so if there was 2 cars you may struggle to park however there are 2 visitors bays but they were ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2020

Garland Modern House med Netflix Entertainment
Prime Dartford High Apartment
Stones Ave, Dartford, ENG
Hent priser
2.2 km fra sentrum
Prime Dartford High Apartment
Cyrus House
4 out of 5
Hent priser
1.29 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Ruth is just so charming and helpful as for the apartment just outstanding! Not just excellent cleanliness but beautifully presented. I will definitely be back but longer next time. Thanks Ruth"…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2019

Cyrus House
Cyrus House Cottage Apartment
Hent priser
0.46 km fra sentrum
Cyrus House Cottage Apartment
The Royal Victoria & Bull Hotel
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 685 kr per natt
0.02 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (152 anmeldelser)

"Very Good apart from Single Beds a little on the small side"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

The Royal Victoria & Bull Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dartford
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Dartford

Hotell Dartford: Leter du etter overnatting i Dartford? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Dartford, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Dartford eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Dartford, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Dartford?
Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Ifølge anmeldelser fra reisende er The Royal Victoria & Bull Hotel og Holiday Inn Express London - Dartford også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Dartford hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Dartford.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Dartford?
Basert på anmeldelser er Hotel Campanile Dartford et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre rimelige alternativer er Holiday Inn Express London - Dartford og DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Dartford?
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Andre alternativer for reiser med barn er Hotel Campanile Dartford og Holiday Inn Express London - Dartford. Attraksjoner som London Eye og Madame Tussauds voksmuseum ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Dartford?
Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Et annet bra valg for en romantisk tur er DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Dartford?
Hotel Campanile Dartford er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Dartford?
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spatjenester. Et annet eksklusivt alternativ for ferien din er Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa.
Hva er det beste boutique-hotellet i Dartford?
Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 2 restauranter og en bar.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Dartford?
Hotel Campanile Dartford er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa også et bra alternativ. Du kan spille golf på Birchwood Park golfsenter i løpet av ferien.
Hvilke overnattingssteder i Dartford har basseng?
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, restaurant og gratis wi-fi. Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa er et annet hotell med basseng.

Nylige anmeldelser i Dartford

Flere reisealternativer