Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hostel i Geilo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hostel i Geilo 

Geilo Vandrerhjem
1 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 714 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i en nasjonalpark og 2 kilometer unna Geilo Aktivitetssenter og Geilo Ski. Geilolia Summer Park ligger 2,1 kilometer unna. Geilo ...

3.6/5Good! (14 anmeldelser)
Supert for et par overnattinger

"Rommet var greit. Var i utgangspunktet skeptisk til delt bad, men funket greit for oss. Stort kjøkken og stue. Helt Ok for ei natt og to. God frokost, og fikk også middag og drikke i resepsjonen på kveldstid."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Geilo Vandrerhjem
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Geilo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Geilo

Geilolia Hyttetun
Geilolia Hyttetun
3.5 out of 5
Solstadvegen 2, Hol
Prisen er 2 252 kr per natt
4.7/5Exceptional! (12 anmeldelser)

"Flott, stor hytte, god standard, men lytt mellom rommene. Utfordrende for oss som reiste med mange barn hvorav enkelte våknet tidligere enn andre.... ørepropper hadde nok løst mye! Ellers svært fornøyd! god pris 👍"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Geilolia Hyttetun
Highland Lodge
Highland Lodge
4 out of 5
Lienvegen 11, Geilo, Hol
Prisen er 1 588 kr per natt
3.8/5Good! (330 anmeldelser)

"Fint hotell midt i Geilo, med lett atkomst til skibakkene og butikker. Litt mangelfullt utstyrt på rommet, eks brødkniv, vannglass og puter. mulig fordi leiligheten også benyttes av privat eie og mye utstyr var ryddet bort."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Highland Lodge
Vestlia Resort
Vestlia Resort
4 out of 5
Bakkestolvegen 81, Geilo, Hol, Buskerud
Prisen er 1 488 kr per natt
4.1/5Very Good! (305 anmeldelser)

"Alt fungerte veldig bra. Har ikke noe negativt eller innspill å komme med"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Vestlia Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Geilo?
Dersom du leter etter et rimelig sted å overnatte i Geilo, kan et vandrerhjem være et godt valg for deg. Et vandrerhjem er et billig overnattingssted og et bra valg for reisen, så du heller kan bruke penger på morsomme aktiviteter. Her kan du ha det gøy med aktiviteter som ski, og så nyte barene som stedet er så kjent for.
Hva er et vandrerhjem?
Disse internataktige overnattingsstedene kommer i mange former og størrelser, men alle har en del ting til felles: budsjettvennlige priser, sosiale omgivelser og delte rom (selv om mange vandrerhjem har private rom også).
Hvilke vandrerhjem i Geilo er best?
Hvis du skal bestemme deg for overnattingssted, bør du sjekke ut dette vandrerhjemmet i Geilo, som er veldig populært: Geilo Vandrerhjem: Noen av fasilitetene her er frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (uten ekstra kostnad). Rommene har dessuten dusj.
Hvordan er været i Geilo?
Fint vær er alltid det beste når du skal være mye utendørs, så her er litt informasjon om sesongene: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Geilo er 959 mm.
Hva kan man se og gjøre i Geilo?
Avhengig av hva du er interessert i, kommer du kanskje til å like disse severdighetene i Geilo. Opplev naturen ved å besøke steder som Geilolia Summer Park og Hallingskarvet nasjonalpark. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Hol Museum, Dagali museum og Ål bygdamuseum. Andre attraksjoner som også er verdt et besøk, er Geilo Ski, Geilo Aktivitetssenter og Sangefjell naturkatedral.