Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Frederikshavn

Reiseguide
Skagen som viser vindmølle

På "Toppen av Danmark" kan du oppleve landets eneste palmestrand, shopping, selsafari og fantastiske utflukter i båt til de flotte øyene i Kattegat.

En reise til Frederikshavn betyr et spennende opphold i en levende havneby. Frederikshavn har en sjarmerende gammel bydel med en rekke bra butikker og spisesteder. Byen ligger ut mot Kattegat og har flotte sandstrender og mange muligheter for opplevelser på vannet. Frederikshavn er derfor den perfekte destinasjonen for en weekendtur eller lengre ferie. Uansett interesser eller når på året du besøker byen, er det masse å finne på.

Hvis du kommer til Frederikshavn om sommeren, kan du benytte deg av tilbudet om gratis bysykkel og sykle ned til Palmestranden – en fantastisk bystrand med palmer, griller og sandvolleyball. Du kan også hoppe ombord i båten Seadog for en tur til Læsø eller Hirsholmene naturreservat. I tillegg kan du dra på selsafari – med 99 % sjanse for å se sel.

Frederikshavn ligger i Nordjylland, Danmarks mest populære turistområde. Takket være den strategiske plasseringen spilte byen en viktig rolle i andre verdenskrig da tyskerne bygget en massiv kanonstilling rett utenfor byen på Bangsbo fort. Besøk dette godt bevarte fortet der du kan komme i forhør hos Gestapo, se barnas bunker eller prøve å fullføre et nervepirrende oppdrag i bunkeren mens du prøver å unngå de tyske soldatene.

Hvis du ønsker å få et godt overblikk over det moderne Frederikshavn, kan du gå opp de 315 trinnene i Cloostårnet for å få en fantastisk utsikt over byens tak. I godt vær kan du se helt til Skagen og Læsø. Kom tett på det lokale området ved å besøke den autentiske fiskerlandsbyen Strandby, bare et steinkast fra Frederikshavn. Her kan du gå langs havna, nyte atmosfæren og kjøpe fersk fisk som du kan tilberede til middag.

Hvis du er på familieferie, bør du ikke gå glipp av det tropiske badelandet på Reef Resort. Barn og voksne kommer til å storkose seg med bassengene, boblebadene og vannskliene. Gå ikke glipp av FunHouse Frederikshavn, et enormt lekeland med spenning og moro for hele familien.

En reise til Frederikshavn er en perfekt kombinasjon av aktiviteter, byliv og natur. Nyt en avslappende weekendtur til Frederikshavn – den mest sjarmerende byen i Nordjylland.

Hotel Lisboa
Hotel Lisboa
3 out of 5
Søndergade 248, Frederikshavn
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 070 kr per natt fra 5. aug. til 5. aug.
Dette hotellet er familievennlig og ligger i en provinsiell park i Frederikshavn og 15 minutters gange unna Mollehuset og Bangsbo Botaniske Have. Dessuten ligger ...
3.9/5Very Good! (346 anmeldelser)
"Hotellet ligger veldig praktisk til m h t ferge. Vi liker en slikstil for grei overnatting. Litt mye bensinstasjoner/verksted i nærheten."

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Hotel Lisboa
Hotel Frederikshavn
Hotel Frederikshavn
3 out of 5
Tordenskjoldsgade 15B, Frederikshavn
Prisen er 1 259 kr per natt fra 23. aug. til 23. aug.
Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Frederikshavn og 3 kilometer unna Krudttårn og Palmestranden. Dessuten ligger Bangsbo herregård ...
4/5Very Good! (956 anmeldelser)
"Hyggelige ansatte på hotell med helt topp beliggenhet! Altfor lite bad,men god seng."

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2020

Hotel Frederikshavn
Danhostel Frederikshavn City
Danhostel Frederikshavn City
2 out of 5
18 Læsøgade, Frederikshavn
Prisen er 738 kr per natt fra 8. aug. til 8. aug.
Dette vandrerhjemmet ligger midt i hjertet av Frederikshavn og 10 minutters gange unna Krudttårn og Frederikshavn havn. Dessuten ligger Arena Nord og Bangsbo ...
4.4/5Wonderful! (9 anmeldelser)
Helt ok.
"Helt ok vandrarhem om man behöver en säng att sova i. Tog ej Amex trots att ett klistermärke vid receptionen upplyste om motsatsen."

Anmeldelse skrevet 27. sep. 2020

Danhostel Frederikshavn City
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Adnana - Cozy Frederikshavn Apartment
Adnana - Cozy Frederikshavn Apartment
Prisen er 1 382 kr per natt fra 25. aug. til 25. aug.
Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Frederikshavn og 2 kilometer unna Frederikshavn havn, Bangsbo Botaniske Have og Krudttårn. Dessuten ligger Mollehuset ...
Adnana - Cozy Frederikshavn Apartment
Nordstrand Camping & Cottages
Nordstrand Camping & Cottages
2 out of 5
Apholmenvej 40, Frederikshavn, Jutland
Denne campingplassen ligger i Nordstrand og 15 minutters gange unna Fun House Frederikshavn, Palmestranden og Strandby Strand. Dessuten ligger Frederikshavn ...
Nordstrand Camping & Cottages
3 roms overnatting i Frederikshavn
3 roms overnatting i Frederikshavn
Dette feriehjemmet ligger i Nordstrand og 15 minutters gange unna Fun House Frederikshavn og Palmestranden. Dessuten ligger Strandby Strand og Frederikshavn ...
3 roms overnatting i Frederikshavn
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Frederikshavn