Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

FrederikshavnDanmark

På "Toppen av Danmark" kan du oppleve landets eneste palmestrand, shopping, selsafari og fantastiske utflukter i båt til de flotte øyene i Kattegat.

En reise til Frederikshavn betyr et spennende opphold i en levende havneby. Frederikshavn har en sjarmerende gammel bydel med en rekke bra butikker og spisesteder. Byen ligger ut mot Kattegat og har flotte sandstrender og mange muligheter for opplevelser på vannet. Frederikshavn er derfor den perfekte destinasjonen for en weekendtur eller lengre ferie. Uansett interesser eller når på året du besøker byen, er det masse å finne på.

Hvis du kommer til Frederikshavn om sommeren, kan du benytte deg av tilbudet om gratis bysykkel og sykle ned til Palmestranden – en fantastisk bystrand med palmer, griller og sandvolleyball. Du kan også hoppe ombord i båten Seadog for en tur til Læsø eller Hirsholmene naturreservat. I tillegg kan du dra på selsafari – med 99 % sjanse for å se sel.

Frederikshavn ligger i Nordjylland, Danmarks mest populære turistområde. Takket være den strategiske plasseringen spilte byen en viktig rolle i andre verdenskrig da tyskerne bygget en massiv kanonstilling rett utenfor byen på Bangsbo fort. Besøk dette godt bevarte fortet der du kan komme i forhør hos Gestapo, se barnas bunker eller prøve å fullføre et nervepirrende oppdrag i bunkeren mens du prøver å unngå de tyske soldatene.

Hvis du ønsker å få et godt overblikk over det moderne Frederikshavn, kan du gå opp de 315 trinnene i Cloostårnet for å få en fantastisk utsikt over byens tak. I godt vær kan du se helt til Skagen og Læsø. Kom tett på det lokale området ved å besøke den autentiske fiskerlandsbyen Strandby, bare et steinkast fra Frederikshavn. Her kan du gå langs havna, nyte atmosfæren og kjøpe fersk fisk som du kan tilberede til middag.

Hvis du er på familieferie, bør du ikke gå glipp av det tropiske badelandet på Reef Resort. Barn og voksne kommer til å storkose seg med bassengene, boblebadene og vannskliene. Gå ikke glipp av FunHouse Frederikshavn, et enormt lekeland med spenning og moro for hele familien.

En reise til Frederikshavn er en perfekt kombinasjon av aktiviteter, byliv og natur. Nyt en avslappende weekendtur til Frederikshavn – den mest sjarmerende byen i Nordjylland.

De mest populære hotellene i Frederikshavn

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Frederikshavn
Hotel Frederikshavn
3 out of 5
Tordenskjoldsgade 15B, Frederikshavn
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 198 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Frederikshavn og 3 kilometer unna Krudttårn og Palmestranden. Dessuten ligger Bangsbo herregård ...

4/5Very Good! (903 anmeldelser)
Sentralt, fint hotell

"Vi hadde et fint opphold med familien i en natt, stort fint rom med køyeseng til barna. Rent og pent og en veldig god frokost. Det eneste smått negative var dårlig ventilasjon på rommet, men vinduene lot seg åpne."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Hotel Frederikshavn
Scandic The Reef
Scandic The Reef
4 out of 5
Tordenskjoldsgade 14, Frederikshavn
Prisen er 1 796 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Frederikshavn og 10 minutters gange unna Krudttårn, Bangsbo Botaniske Have og Frederikshavn havn. Dessuten ...

4/5Very Good! (609 anmeldelser)

"Flott hotell."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Scandic The Reef
Herman Bang Bed & Breakfast
Herman Bang Bed & Breakfast
2 out of 5
Skolegade 2, Frederikshavn
Prisen er 608 kr per natt

Dette bed & breakfast-hotellet ligger midt i hjertet av Frederikshavn og 15 minutters gange unna Krudttårn, Bangsbo Botaniske Have og Frederikshavn havn. Dessuten ...

3.5/5Good! (392 anmeldelser)

"Litt sm"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2019

Herman Bang Bed & Breakfast

Populære steder å besøke i Frederikshavn

Bangsbo herregård
Bilde av Bangsbo herregård

Bangsbo herregård

Du kan bruke en ettermiddag på å gå gjennom utstillingene ved Bangsbo herregård under turen til Frederikshavn. Området har en strandlinje du bør oppleve.