Billige flybilletter til Frederikshavn

Billige flyreiser til Frederikshavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 480 kr for enveisflyvninger og 1 325 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air International Ltd
SAS
Iberia
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
KLM
SAS
SAS

Fly til Frederikshavn

Flyvninger til Frederikshavn

Frederikshavn er kanskje best kjent som et transportknutepunkt med fergeleier for båter fra Norge og Sverige. Du bør likevel ikke undervurdere byen som et godt utgangspunkt for å utforske Nord-Jyllands fantastiske kystlinje.

Hvis du ankommer med båt, kan det være vanskelig å se forbi havneområdet og den hektiske trafikken der, men denne flere tusen år gamle byen har overraskende mye å by på. Historiske severdigheter, koselige smågater og interessante museer ligger bare et kort stykke unna.

Hvorfor ikke ta ferien i Danmark i år? Finn flyreiser til Frederikshavn på Expedia. Hvis du er tidlig ute, kan du finne billige flybilletter til Frederikshavn. Du finner detaljert informasjon om aktiviteter og overnattingssteder på siden om Frederikshavn, men du kan begynne med de generelle tipsene nedenfor.

Flyreiser til Frederikshavn

Den nærmeste flyplassen er Aalborg lufthavn. Hit kan du fly fra Oslo på bare en time! Hvis du flyr fra Stavanger, Bergen eller Trondheim, må du regne med en mellomlanding i en storby som Amsterdam eller København. Hvorfor ikke ta noen dager i København? Deretter kan du fly til Frederikshavn og fortsette Danmarksferien der. Det koster deg ingenting ekstra å forlenge mellomlandingen på vei til byen.

Det går flybuss og taxi hit fra Aalborg regelmessig. Bussturen tar rundt en time og du kan få gode rabatter på billettene hvis du reiser med barn, eldre eller er student. Hvis du foretrekker å reise med tog, kan du ta deg inn til Aalborg sentrum og ta toget derfra.

Aktiviteter og hoteller i Frederikshavn

Før du starter din ferie i Frederikshavn, bør du lese litt om hva du bør bruke tiden på mens du er der, og hvilke hoteller som er mest populære blant reisende.

Frederikshavns eldste bebyggelse, kjent som Fiskerklyngen, består av sjarmerende små fiskerhus og brosteinsgater. Fladstrand festning og Kruddtårnet som er en del av festningen, er absolutt verdt et besøk av historieinteresserte. Museumselskere bør legge turen til Bangsbo-området 3 kilometer sør for bykjernen – her finner du både skip og bygninger fra ulike tidsepoker.

Når det kommer til overnatting, kan du velge og vrake. Hvis du vil våkne opp til et friskt morgenbad, kan Frederikshavn Nordstrand Camping være noe for deg. Her kan du leie hytte, sette opp telt eller leie campingvogn. Kanskje du hadde sett for deg litt mer luksus? Lekre feriehus med plass til så mange som seks personer, er tilgjengelig for leie sentralt i byen. Du finner også større hoteller med alle fasiliteter rett i nærheten av fergeleiet.

Utforsk Jylland

Når du har sett de lokale severdighetene, kan du leie bil i Frederikshavn for å utforske andre deler av Jylland i ditt eget tempo.

Du kan for eksempel kjøre nordover til Elling og Skagen for å oppleve mer av den danske småbyidyllen og endeløse sandstrender. Fra Skagen kan du kjøre sørover på vestsiden av Jylland for å få med deg Hirtshals og Hjørring før du avslutter ferien tilbake i Aalborg.

Finn flybilletter til Frederikshavn på Expedia. God tur!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Frederikshavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 480 kr for enveisflyvninger og 1 325 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS