Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Hell

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 30, 2018

Svært fornøyd med effektiv servering, og gratis te/kaffe på SAS-flyvinger.

Fly til Hell

Flyvninger til Hell

Hell er et lite tettsted i Nord-Trøndelag. Det bor rundt 1500 personer der, men tettstedet har allikevel klart å bli en turistattraksjon – om enn på et litt snodig vis. Det er nemlig navnet til tettstedet som har gjort det kjent. For utenlandske turister er det svært morsomt å reise til Hell, som betyr helvete på engelsk. Det er imidlertid mye annet å gjøre i Hell enn å ta bilder av skiltene med stedsnavnet. Det er veldig enkelt å fly til Hell, siden Trondheim lufthavn, Værnes er tettstedets nærmeste nabo. Flyplassen ligger ganske så midt i landet, så flyturen er ikke spesielt lang – nesten uansett hvor du reiser fra i Norge. Når du er klar for å kjøpe flybilletter, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia. Her hos oss har vi alltid billige flybilletter til Værnes, og du kan også spare penger på leiebil og hotell i Hell.

Når du skal reise til Hell, har det ganske liten betydning hvilken flyplass du reiser fra. Værnes er en stor flyplass, og det er flyvninger til den fra alle de større flyplassene i Norge. Uansett hvor du reiser fra i landet, tar flyturen under 1 time, så du har begrenset med tid i luften til å nyte utsikten. Det kan ofte være litt turbulente forhold når du skal lande på Værnes, vel og merke hvis været er dårlig, noe det kan være greit å vite. Det er ingen grunn til å bli redd selv om flyet rister litt.

Ting å gjøre i Hell

Foruten å få tatt et bilde av deg selv foran Hell stasjon, er det mye annet du kan gjøre. Hvis du er interessert i historie, bør du få med deg helleristningene på Hell. Ta turen til Steinmohaugen, en holme i Trondheimsfjorden. På en bratt fjellvegg av denne holmen er det helleristninger av store reinsdyr. Det er skiltet til feltet fra Hell stasjon, og fra stasjonen tar det omtrent 10 minutter å gå dit.

Flyreiser til Hell fra flyplasser i Norge

Uansett om du kommer fra Bergen, Oslo eller Tromsø er det direkteflyvninger til Trondheim lufthavn, Værnes. Fra de større byene er det en rekke flyvninger hver dag, og det er derfor ikke noe problem å finne billige flybilletter – spesielt hvis du bruker Expedia.

Trondheim lufthavn, Værnes

Trondheim lufthavn, Værnes ligger i Stjørdal, som er nærmeste nabo til Hell. Det er ganske stor flyplass, og på flyplassen er det en rekke fasiliteter. Du kan handle i tax-free-butikker, kose deg på restaurant eller kjøpe snacks og annet godt i kiosken. I terminalen er det trådløst Internett, så du kan surfe på Internett mens du venter på flyet. Dersom du skal ha leiebil i Hell, er det ikke noe problem å hente denne på flyplassen.

Fra flyplassen til Hell er det bare rundt 1 km, og du kan faktisk gå fra flyplassen til Hell. Siden avstanden er så kort, er det ikke noen buss du kan ta, men det er selvfølgelig mulig å ta drosje de få meterne til hotellet ditt.

Informasjon om flyreiser til Hell

Ankomstflyplass Værnes
Ankomstflyplassens IATA-kode TRD
Ankomstby Trondheim

Populære flyvninger til Hell

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.