Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Stranda

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Stranda

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Stranda

Flyvninger til Stranda

Strande er et vakkert tettsted i Møre og Romsdal, hvor det bor rundt 3000 mennesker. Den vakre beliggenheten langs Sunnylvsfjorden trekker mange turister til tettstedet, spesielt om sommeren. Det kan være litt kinkig å komme seg til Strande, siden tettstedet ikke har sin egen flyplass. Den nærmeste flyplassen er Ålesund lufthavn, Vigra, så det er hit du må kjøpe flybilletter når du skal reise til Stranda. For å finne så billige flybilletter som mulig når du skal til Stranda, bør du benytte deg av Expedia. Her hos oss gjør vi vårt beste for å vinne de laveste prisene på flybilletter, og i tillegg får du gode priser på leiebil og hotell i Stranda.

En av fordelene med at Ålesund lufthavn, Vigra er Strandas nærmeste flyplass, er at det er mange flyvninger til denne flyplassen. Hvis du kommer reisende fra Oslo, Trondheim eller Bergen kan du fly direkte til flyplassen, noe som sparer deg en del tid. Dersom du ikke bor i nærheten av noen av disse flyplassene, må du regne med en mellomlanding. For de fleste vil denne mellomlandingen enten være i Trondheim eller Oslo. At det er såpass mange daglige flyvninger til flyplassen bidrar til å presse prisene ned, noe som er gunstig for deg som skal ut å reise. Hvis du er heldig med været når du flyr til Ålesund, vil du kunne se spektakulære fjorder og fjell mot slutten av flyturen – en perfekt forsmak på det som venter deg i Stranda.

Fjordopplevelser i Stranda

Det er fjorden som er Strandas største trekkplaster, nærmere bestemt Sunnylvsfjorden. Det er mange guidede båtturer du kan slenge deg med på under oppholdet ditt, og mange tar deg også med til den verdenskjente Geirangerfjorden, som er en fjordarm av Sunnylvsfjorden østover.

Fjellturer og fosser

Det er mange flotte fjell i området rundt Stranda, blant annet De syv søstre. Dersom du liker å gå i fjellet, er det en opplevelse å gå over disse syv toppene. Det er en merket løype du kan begi deg ut på, med en lengde på 26,9 km og en høydeforskjell på 3525 meter. Det er ikke mange fjellturer som kan skilte med en like spektakulær utsikt som denne! Det er også mange flotte fosser i området, som helt sikkert vil imponere deg.

Fly til Stranda fra flyplasser i Norge

Det er SAS og Widerøe som flyr innenlandsrutene til og fra Ålesund lufthavn, Vigra. Det er flest ruter daglig til Oslo, et par til Bergen og én til Trondheim. Bruk Expedia til å kjøpe flybilletten, og du er sikret en god pris.

Ålesund lufthavn, Vigra

Denne flyplassen ligger på øya Vigra, rett utenfor Ålesund. Det er en relativt travel flyplass, med i overkant av 1 million passasjerer årlig. Flyplassen åpnet i 1958, men ble i 2009 oppgradert med en vesentlig større og flottere ankomst- og avgangshall i terminalbygget. Det ble også laget et eget område for internasjonale flyvninger. I 2010 ble avgangshallen for flyvninger utenlands utvidet ytterligere. Flyplassen har en rekke fasiliteter, blant annet restauranter og butikker.

Hvis du har tenkt å ha leiebil i Stranda, er det lurt å hente leiebilen på flyplassen. Fra flyplassen til Strande er det i overkant av 100 kilometer, en strekning som det tar i overkant av to timer å kjøre, hovedsakelig på grunn av fergeturen.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 11, 2020

Det er Wizzair, har ikke høye forventninger. Så lenge man ordner alt selv på forhånd er det enkelt, greit og billig. Trangt om plassen, men hyggelig betjening.