Billige flybilletter til Stranda

Billige flyreiser til Stranda

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Stranda

Flyvninger til Stranda

Strande er et vakkert tettsted i Møre og Romsdal, hvor det bor rundt 3000 mennesker. Den vakre beliggenheten langs Sunnylvsfjorden trekker mange turister til tettstedet, spesielt om sommeren. Det kan være litt kinkig å komme seg til Strande, siden tettstedet ikke har sin egen flyplass. Den nærmeste flyplassen er Ålesund lufthavn, Vigra, så det er hit du må kjøpe flybilletter når du skal reise til Stranda. For å finne så billige flybilletter som mulig når du skal til Stranda, bør du benytte deg av Expedia. Her hos oss gjør vi vårt beste for å vinne de laveste prisene på flybilletter, og i tillegg får du gode priser på leiebil og hotell i Stranda.

En av fordelene med at Ålesund lufthavn, Vigra er Strandas nærmeste flyplass, er at det er mange flyvninger til denne flyplassen. Hvis du kommer reisende fra Oslo, Trondheim eller Bergen kan du fly direkte til flyplassen, noe som sparer deg en del tid. Dersom du ikke bor i nærheten av noen av disse flyplassene, må du regne med en mellomlanding. For de fleste vil denne mellomlandingen enten være i Trondheim eller Oslo. At det er såpass mange daglige flyvninger til flyplassen bidrar til å presse prisene ned, noe som er gunstig for deg som skal ut å reise. Hvis du er heldig med været når du flyr til Ålesund, vil du kunne se spektakulære fjorder og fjell mot slutten av flyturen – en perfekt forsmak på det som venter deg i Stranda.

Fjordopplevelser i Stranda

Det er fjorden som er Strandas største trekkplaster, nærmere bestemt Sunnylvsfjorden. Det er mange guidede båtturer du kan slenge deg med på under oppholdet ditt, og mange tar deg også med til den verdenskjente Geirangerfjorden, som er en fjordarm av Sunnylvsfjorden østover.

Fjellturer og fosser

Det er mange flotte fjell i området rundt Stranda, blant annet De syv søstre. Dersom du liker å gå i fjellet, er det en opplevelse å gå over disse syv toppene. Det er en merket løype du kan begi deg ut på, med en lengde på 26,9 km og en høydeforskjell på 3525 meter. Det er ikke mange fjellturer som kan skilte med en like spektakulær utsikt som denne! Det er også mange flotte fosser i området, som helt sikkert vil imponere deg.

Fly til Stranda fra flyplasser i Norge

Det er SAS og Widerøe som flyr innenlandsrutene til og fra Ålesund lufthavn, Vigra. Det er flest ruter daglig til Oslo, et par til Bergen og én til Trondheim. Bruk Expedia til å kjøpe flybilletten, og du er sikret en god pris.

Ålesund lufthavn, Vigra

Denne flyplassen ligger på øya Vigra, rett utenfor Ålesund. Det er en relativt travel flyplass, med i overkant av 1 million passasjerer årlig. Flyplassen åpnet i 1958, men ble i 2009 oppgradert med en vesentlig større og flottere ankomst- og avgangshall i terminalbygget. Det ble også laget et eget område for internasjonale flyvninger. I 2010 ble avgangshallen for flyvninger utenlands utvidet ytterligere. Flyplassen har en rekke fasiliteter, blant annet restauranter og butikker.

Hvis du har tenkt å ha leiebil i Stranda, er det lurt å hente leiebilen på flyplassen. Fra flyplassen til Strande er det i overkant av 100 kilometer, en strekning som det tar i overkant av to timer å kjøre, hovedsakelig på grunn av fergeturen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Stranda?
Hvis planen er å fly, er det ikke vanskelig å velge flyplass. Byen har bare én – og det er Ålesund (AES-Vigra).
Kan jeg fly til Stranda nå?
Sørg for at turen til Stranda går som smurt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stranda?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stranda, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stranda med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stranda, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Stranda?
Når du passerer gjennom glassdørene på AES, starter eventyret i Stranda. Byens hovedflyplass ligger 65 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Stranda?
5 flyselskaper tilbyr flyvninger til Stranda fra 7 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Stranda?
SAS og Norwegian Air Shuttle tilbyr mesteparten av flyvningene til Stranda. En av de mest populære måtene å reise hit på, er å fly med SAS fra Frogner.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stranda?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et nytt sted uten lange stopp underveis. Hvis du skal reise til Stranda, så finnes det rundt 140 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stranda avreise fra?
Flyvninger til Stranda fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Stranda?
Hvis du reiser fra Oslo, tar det ca. 57 min før du ankommer Stranda. Fra Bryn tar det ca. 57 min, og fra Frogner tar flyturen i snitt 57 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Stranda?
Som alle lure reisende vet – ikke bestill i siste liten. Flyprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere enn én flyplass, kan du dra i land knallgode priser ved å fly til den som er lengst unna. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stranda?
Hvis du ikke planlegger, kan det være slitsomt å fly. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en bekymringsfri start på reisen til Stranda.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en problemfri flytur er å legge en plan for håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, reiseinformasjon, penger og viktige medisiner. Deretter bør du pakke ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet kniver, sakser, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som golfkøller og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på klesvalgene du gjør. Det er lurt å kle seg i lag ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine kommer til å takke deg senere!
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å unngå dette bør du benytte deg av muligheten til å strekke på bena når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Stranda?
Svaret er – vær forberedt. Vi har samlet sammen nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Det er bare å glede seg til å lande i Stranda:

  • Aller først må du vise pass og ombordstigningskort i sikkerhetskontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så går alt mye raskere.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene for alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert bærbar PC og mobil, må dessuten skannes.
  • Ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere verdifulle minutter. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Det er ikke tillatt å ha med kniver og andre skarpe gjenstander om bord. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Stranda
Ankomstflyplass
Årø
Ankomstflyplassens IATA-kode
MOL
Ankomstby
Molde
Pris tur-retur
797 kr

Populære flyvninger til Stranda

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines