Billige flyreiser til Gdansk

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

" TRF Sandefjord til GDN Gdansk kr 237,87 "

" SVG Stavanger til GDN Gdansk kr 532,27 "

" MOL Molde til GDN Gdansk kr 534,75 "

" BGO Bergen til GDN Gdansk kr 558,20 "

" HAU Haugesund til GDN Gdansk kr 594,90 "

" AES Ålesund til GDN Gdansk kr 707,55 "

" OSL Oslo til GDN Gdansk kr 1 096,00 "

" NYO Nykoping til GDN Gdansk kr 1 124,05 "

" TRD Trondheim til GDN Gdansk kr 1 237,80 "

" ARN Stockholm til GDN Gdansk kr 1 584,00 "


Fly til Gdansk

Skal du fly til Gdansk eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Gdansk. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Gdansk eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Gdansk eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.


Utforsk Gdansk

Skal du til Gdansk? Utforsk Gdansk med Expedias reiseguider for å finne de beste tilbudene på hotell, byturer, bilutleie og mer!

Alternative flyplasser i nærheten

  • Lech Walesa (GDN)