Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Dublin

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Dublin

Flyvninger til Dublin

Det er jevnlige og billige flyvninger til Dublin fra en rekke flyplasser i Norge. Med Expedia er du sikret å finne en så billig billett som mulig til Dublin, samt at du kan spare mye på hotell og leiebil i Dublin.

Det er enkelt å komme seg til Dublin fra de fleste flyplasser i Norge, men det er bare fra Oslo lufthavn du kan fly direkte til denne flotte byen. Flyr du fra en av de andre flyplassene i landet vil du måtte mellomlande i Oslo, noe som gjør reisen minst en time lenger, litt avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Dublin er hovedstaden i Irland, og er uten tvil landets kulturelle og historiske perle. Byen byr på alt fra spennende arkitektur fra middelalderen til omvisninger på kjente bryggerier. Dublin er alt det du forventer at en storby skal være, så det er bare å slå seg løs og nyte ferien!

Blant byens største attraksjoner kan vi nevne Guinness Storehouse, Irlands mest besøkte attraksjoner hvor du lærer mer om historien til Guinness, Dublin slott, som ligger midt i byen og har vært bolig for de kongelige, og Phoenix Park, som er den største parken i Dublin.

Flyreiser til Dublin fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det enkelt å finne billige flybilletter til Dublin fra en rekke flyselskaper, blant annet Lufthansa, Norwegian, Swiss og Ryanair.

Direkteflyvninger fra Oslo til Dublin tar omtrent 2,5 timer. Det er bare fra Oslo lufthavn du kan fly direkte, så dersom du reise fra en annen flyplass må du regne med en reisetid på minst 4 timer. Irland er ikke en del av Schengensamarbeidet, og du må derfor huske å ta med deg passet når du reiser til Dublin.

Når du bestiller flybilletten din til Dublin hos Expedia er du ikke bare sikret å få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av andre tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Dublin lufthavn

Dublin lufthavn, som på irsk heter Aerfort Bhaile Átha Cliath , er den største flyplassen i Irland med over 20 millioner passasjerer årlig (2013). Flyplassen er hovedbase for flyselskaper som Aer Lingus og lavprisselskapet Ryanair.

Flyplassen ligger i Collinstown, som er omtrent 10 km nord for Dublin sentrum. Det er flere alternativer reisende kan benytte seg av for å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. En rekke busser stopper på flyplassen, og disse går både til Dublin og til andre steder i landet. Dersom du bare skal inn til sentrum, er det hovedsakelig Dublin Bus som tar seg av transporten. Det går også busser direkte til jernbanestasjonene Dublin Connolly og Dublin Heuston, som ikke ligger langt fra flyplassen. Mange velger å leie seg bil når de ankommer Dublin lufthavn, og bruker du Expedia er du sikret å få en god pris på leiebilen du velger. Som et siste alternativ kan du selvfølgelig også ta drosje fra flyplassen og inn til sentrum.

Informasjon om flyreiser til Dublin

Ankomstflyplass Dublin
Ankomstflyplassens IATA-kode DUB

Populære flyvninger til Dublin

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.