Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Storbyferie til Dubai

Utforsk denne flotte, arabiske metropolen, som lever etter mantraet: «Hvis du kan drømme det, bygg det.»

På litt over 25 år har Dubai eksplodert mot himmelen, fra en arabisk avkrok til en av de mest dynamiske og visuelt imponerende byene på jorden. Den har vokst i en utrolig hastighet; for 40 år siden var det ikke en eneste skyskraper her. I dag er det gigantiske øyer formet som palmetrær, som kan sees fra verdensrommet, verdens første 7-stjerners hotell og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai er en av de sju statene som utgjør De forente arabiske emirater (UAE), og styres av et kongelig dynasti, med en visjon og ambisjon om å drive Dubais fenomenale vekst. Oppdagelsen av oljereserver på 60-tallet forvandlet området, som gikk fra å være en enkel fiskeby til å bli et mektig finansielt sentrum og et knutepunkt for transport. Etter hvert som oljereservene ble mindre og mindre, rettet byen sin oppmerksomhet mot turisme.

Et av Dubais største trekkplaster, er byens shoppingmuligheter. Utforsk de glitrende gatene som huser gullmarkedet i jakten på smykkekupp, eller gå deg bort blant de utallige butikkene i Dubai Mall, et av verdens største kjøpesentre. Dette kjøpesenteret har mer enn 1000 butikker, et akvarium og en innendørs temapark.

Dubai tilbyr severdigheter som trosser byens harde og karrige miljø. Beundre den flotte Dubai-fontenen, verdens største dansende fontene, eller lei deg et par ski og skjær gjennom den ekte snøen i det innendørs skianlegget Ski Dubai.

Det er imidlertid mer i Dubai enn bare menneskeskapt overflod. Slapp av på de vakre strendene, utforsk de naturrike våtmarkene og oppdag det magiske ørkenlandskapet i Dubai Desert Conservation Reserve.

Det enestående klimaet gjør Dubai til en helårsdestinasjon. Hvis du ikke er vant til temperaturer som kan klatre over 40 grader, er det best å besøke byen enten i løpet av vinteren eller vårmånedene.

Dubai har utmerket offentlig transport, med mer enn 50 bussruter, vanndrosjer og en T-bane. Hvis du foretrekker å leie din egen bil, kan du velge og vrake i luksusbiler som Hummer og italienske drømmebiler, eller velge mer beskjedne kjøretøyer.


Guide til Dubai


De beste hotelltilbudene i Dubai

Vis alle de 1 359 overnattingsstedene i Dubai
Atlantis The Palm 2 522 kr
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Crescent Road, Dubai
   
  4,5
  av 5, basert på 2 372 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Palm Jumeirah-området i Dubai, i nærheten av Aquaventure vannpark. Andre severdigheter i nærheten er The Emirates golfklubb og The Montgomerie.

  Dubai International Airport Terminal Hotel 1 399 kr
  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
   4,3
   av 5, basert på 1 857 anmeldelser
   0.0 av 5.0

   Dette hotellet med et spa ligger i Dubai og 15 kilometer unna Al Twar-senteret, Dubai Festival City kjøpesenter og Dubai tennisstadion. Dessuten ligger Dubai Creek og Wafi City Mall 15 kilometer unna.

   Shangri La Hotel Dubai 1 623 kr
   Shangri La Hotel Dubai

   Shangri La Hotel Dubai

   Sheikh Zayed Road, Dubai
     
    4,6
    av 5, basert på 1 131 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Dubai og 2 kilometer unna Dubai internasjonale finanssenter og City Walk. Dessuten ligger Dubai Mall og Burj Khalifa kun 3 kilometer unna. Financial Centre stasjon ligger 8 minutters gange unna og Emirates Towers stasjon ligger 21 minutters gange unna.

    FIVE Palm Jumeirah Dubai 1 469 kr
    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    No. 1 The Palm, Dubai
      
     4,4
     av 5, basert på 437 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Palm Jumeirah og 10 kilometer unna Dubai College, Emirates golfklubb og Jumeirah strand. Dessuten ligger Marina Beach og Dubai marina kun 10 kilometer unna.

     Fairmont The Palm 1 478 kr
     Fairmont The Palm

     Fairmont The Palm

     Palm Jumeirah, Dubai
       
      4,6
      av 5, basert på 1 150 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger ved stranden i Palm Jumeirah og 10 kilometer unna Dubai College, Emirates golfklubb og Jumeirah strand. Dessuten ligger Marina Beach og Umm Suqeim strand kun 10 kilometer unna.

      Premier Inn Dubai International Airport 525 kr
      Premier Inn Dubai International Airport

      Premier Inn Dubai International Airport

      Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai
        
       4,4
       av 5, basert på 1 129 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Garhoud, 2,2 kilometer unna Dubai tennisstadion og 3,1 kilometer unna Dubai Festival City kjøpesenter. Dessuten ligger Dubai Creek og Wafi City Mall kun 10 kilometer unna. Emirates stasjon ligger 14 minutters gange unna.

       Jumeirah Creekside Hotel 1 027 kr
       Jumeirah Creekside Hotel

       Jumeirah Creekside Hotel

       Road Al Garhoud Deira, Dubai
         
        4,6
        av 5, basert på 757 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Dubai, 0,4 kilometer unna Dubai tennisstadion og 10 kilometer unna Gull souk og Kryddermarkedet. Dessuten ligger Bastakiya og Dubai museum 10 kilometer unna. GGICO stasjon ligger 14 minutters gange unna.

        Holiday Inn Express Dubai Airport 542 kr
        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Opp. Dubai Int'l Airport Terminal 3, Dubai
          
         3,9
         av 5, basert på 1 689 anmeldelser
         2.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Garhoud, 2,3 kilometer unna Dubai tennisstadion og 2,9 kilometer unna Dubai Festival City kjøpesenter. Dessuten ligger Dubai Creek og Wafi City Mall kun 10 kilometer unna. Emirates stasjon ligger 8 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell