Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i De forente arabiske emirater grunnet COVID-19.

Reiser til Dubai 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Dubai med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Dubai. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Dubai

Sheraton Grand Hotel, Dubai
JW Marriott Marquis Hotel Dubai
Raffles Dubai
The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Reisetilbud for Dubai i 2021

Aloft Palm Jumeirah
Sheraton Grand Hotel, Dubai
JW Marriott Marquis Hotel Dubai
Raffles Dubai

Hvor du bør bo i Dubai

De mest populære hotellene i Dubai

Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
5 out of 5
Crescent Road, The Palm, Dubai
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 636 kr per natt fra 2. feb. til 3. feb.
4.4/5Excellent! (1,463 anmeldelser)
Anbefales!

"Vil absolutt anbefale dette hotellet, selv om det er litt dyrt. Bodde der en natt nå og vil absolutt tilbake dit ved neste anledning. Stort og fint hotell, med privat strand, stort badeland som er inkludert og stort akvarium innendørs. Rommene er store og fine, anbefaler utsikt inn mot palmen. Var ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Atlantis The Palm
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
5 out of 5
Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Gratis avbestilling
Prisen er 908 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
4.3/5Excellent! (496 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhet med bare noen minutter unna Dubai Marina og JBR. Hadde håpet på bedre solforhold ved bassenget."…"

Anmeldelse skrevet 20. nov. 2019

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Renaissance Downtown Hotel, Dubai
Renaissance Downtown Hotel, Dubai
5 out of 5
Marasi Drive, PO 191984, Dubai
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 700 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
4.7/5Exceptional! (259 anmeldelser)

"Fantastisk hotell. Glimrende service, god mat og stilig design. Litt lite bassengområde. Passer kanskje best for yngre gjester."…"

Anmeldelse skrevet 27. mar. 2018

Renaissance Downtown Hotel, Dubai
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Dubai

Storbyferie til Dubai

Utforsk denne flotte, arabiske metropolen, som lever etter mantraet: «Hvis du kan drømme det, bygg det.» På litt over 25 år har Dubai eksplodert mot himmelen, fra en arabisk avkrok til en av de mest dynamiske og visuelt imponerende byene på jorden. Den har vokst i en utrolig hastighet; for 40 år siden var det ikke en eneste skyskraper her. I dag er det gigantiske øyer formet som palmetrær, som kan sees fra verdensrommet, verdens første 7-stjerners hotell og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai er en av de sju statene som utgjør De forente arabiske emirater (UAE), og styres av et kongelig dynasti, med en visjon og ambisjon om å drive Dubais fenomenale vekst. Oppdagelsen av oljereserver på 60-tallet forvandlet området, som gikk fra å være en enkel fiskeby til å bli et mektig finansielt sentrum og et knutepunkt for transport. Etter hvert som oljereservene ble mindre og mindre, rettet byen sin oppmerksomhet mot turisme.

Et av Dubais største trekkplaster, er byens shoppingmuligheter. Utforsk de glitrende gatene som huser gullmarkedet i jakten på smykkekupp, eller gå deg bort blant de utallige butikkene i Dubai Mall, et av verdens største kjøpesentre. Dette kjøpesenteret har mer enn 1000 butikker, et akvarium og en innendørs temapark.

Dubai tilbyr severdigheter som trosser byens harde og karrige miljø. Beundre den flotte Dubai-fontenen, verdens største dansende fontene, eller lei deg et par ski og skjær gjennom den ekte snøen i det innendørs skianlegget Ski Dubai.

Det er imidlertid mer i Dubai enn bare menneskeskapt overflod. Slapp av på de vakre strendene, utforsk de naturrike våtmarkene og oppdag det magiske ørkenlandskapet i Dubai Desert Conservation Reserve.

Det enestående klimaet gjør Dubai til en helårsdestinasjon. Hvis du ikke er vant til temperaturer som kan klatre over 40 grader, er det best å besøke byen enten i løpet av vinteren eller vårmånedene.

Dubai har utmerket offentlig transport, med mer enn 50 bussruter, vanndrosjer og en T-bane. Hvis du foretrekker å leie din egen bil, kan du velge og vrake i luksusbiler som Hummer og italienske drømmebiler, eller velge mer beskjedne kjøretøyer.

Flere reisealternativer