Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Double Six Beach

Slapp av på en solseng, la blikket hvilke på bølgene, få en massasje, nipp til en tropisk drink eller ri på hest på denne behagelige sandstranden langs Seminyaks kyststripe.

Double Six Beach, eller 66 Beach, er en sandstrand langs Seminyak by. Denne stranden er roligere enn Kuta Beach men tilbyr likevel mange aktiviteter. På Double Six Beach kan du velge mellom å slappe av eller bli med på spennende og energikrevende aktiviteter.

Foretrekker du å ha stranden for deg selv, bør du dra hit tidlig om morgenen. Rett før solnedgang er det mye mer liv her, og barene og restaurantene fylles raskt opp utover kvelden. Du trenger ikke å bruke penger for å drive med aktiviteter som soling, svømming, dykking og spilling av fotball og volleyball på sanden.

Du kan også leie et brett og surfe på bølgene. Double Six Beach har en surfeskole, og bølgene og sandbunnen passer utmerket for nybegynnere, selv om også profesjonelle surfere trives godt her. Et annet alternativ er å leie en hest og ri en tur langs stranden. Etterpå kan du skjemme deg selv bort med en balinesisk massasje. Det er til og med mulig å leie en profesjonell massør på stranden. Foretrekker du å slappe av, kan du besøke et strandskur og sette deg i skyggen. Du bør uansett smake det indonesiske Bintang-ølet eller en fersk fruktcocktail mens du nyter utsikten mot Balihavet.

Mot slutten av ettermiddagen kan du beundre den berømte balinesiske solnedgangen og ta deg en drink i en av barene eller nattklubbene som er vendt mot stranden. For å oppleve den mer tradisjonelle siden av Bali kan du dra til det hellige Petinget-tempelet i nord og se solen gå ned der over de hinduistiske helligdommene fra 1400-tallet.

Seminyak by er kjent for sine spahoteller, luksuriøse kjøpesentre, kunstgallerier og fine restauranter, så det finnes nok å holde på med i tillegg til soling og bading på stranden.

Double Six Beach starter på stedet hvor veien Jalan Double Six møter stranden. Den ligger 30 minutter med bil unna Denpasar flyplass og 15 minutter unna Kuta når det ikke er altfor mye trafikk. Det tar ca. 30 minutter å gå fra Kuta Beach ned til den sørlige delen. Den beste tiden å besøke strendene i denne delen av Bali, er i perioden mellom mai og oktober, når luften er tørrere og kjøligere.


Guide til Double Six strand


De beste hotelltilbudene i Double Six strand

Vis alle de 8 787 overnattingsstedene i Double Six strand
Fairfield By Marriott Bali Legian 310 kr
Fairfield By Marriott Bali Legian

Fairfield By Marriott Bali Legian

Jalan Sri Rama 8 C, Legian, Bali
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i Nord-Legian og 2 kilometer unna Legian Road, Legian-stranden og Double Six strand. Dessuten ligger Kuta strand og Beachwalk kjøpesenter kun 3 kilometer unna.

  Hotel Indigo Bali Seminyak Beach
  Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

  Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

  Jl. Camplung Tanduk No.10, Seminyak, Bali
    
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg rett ved stranden i Dyanapura og 15 minutters gange unna Gado Gado-stranden og Double Six strand. Dessuten ligger Legian-stranden og Eat-gaten kun 2 kilometer unna.

   Anantara Seminyak Bali Resort 1 302 kr
   Anantara Seminyak Bali Resort

   Anantara Seminyak Bali Resort

   Jl.Abimanyu (Dhyana Pura), Seminyak, Bali
     
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger ved stranden i Dyanapura og 15 minutters gange unna Gado Gado-stranden og Double Six strand. Dessuten ligger Eat-gaten og Seminyak plass kun 2 kilometer unna.

    FuramaXclusive Ocean Beach, Seminyak, Bali 612 kr
    FuramaXclusive Ocean Beach, Seminyak, Bali

    FuramaXclusive Ocean Beach, Seminyak, Bali

    Jalan Arjuna 88X, Legian, Kuta, Legian, Bali
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger ved stranden i Legian og 10 minutters gange unna Double Six strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Eat-gaten og Kuta strand kun 3 kilometer unna.

     The Legian, Bali 3 638 kr
     The Legian, Bali

     The Legian, Bali

     Jalan Kayu Aya, Seminyak Beach, Seminyak, Bali
       
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Seminyak og få skritt fra Eat-gaten og Petitenget-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget tempel kun 5 minutter unna.

      Double-Six Luxury Hotel
      Double-Six Luxury Hotel

      Double-Six Luxury Hotel

      No.66 Double Six Beach, Seminyak, Bali
        
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg ved stranden i Seminyak og 10 minutters gange unna Double Six strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Eat-gaten og Seminyak plass kun 3 kilometer unna.

       Anantara Vacation Club Legian
       Anantara Vacation Club Legian

       Anantara Vacation Club Legian

       18 Jalan Pantai Arjuna, Blue Ocean Beach, Legian, Bali
         
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet med et spa ligger i nærheten av stranden og 5 minutters gange unna Double Six strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Kuta strand og Eat-gaten kun 3 kilometer unna.

        BS Hotel 8 Voksen Gange Legian Beach 1 559 kr
        BS Hotel 8 Voksen Gange Legian Beach

        BS Hotel 8 Voksen Gange Legian Beach

        Jl. Arjuna No.75, Legian, Bali
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger i Legian og 15 minutters gange unna Double Six strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Eat-gaten og Kuta strand kun 3 kilometer unna.