Billige flybilletter til Chester

Billige flyreiser til Chester

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 970 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
Lufthansa

Fly til Chester

Skal du fly til Chester eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Chester. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Chester eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Chester eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Chester?
Hvis du tenker å fly, slipper du å velge flyplass. Byen har bare én – Manchester (MAN).
Hvor langt er det til Manchester (MAN) fra sentrum av Chester?
Manchester (MAN) ligger 45 km fra sentrum av Chester, så du kan forvente noe reisetid videre til sentrum.
Kan jeg fly til Chester nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Chester, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Chester?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Chester, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Chester med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Chester, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Chester?
Manchester (MAN) ligger 45 km fra sentrum, og er inngangsporten til Chester.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Chester?
47 flyselskaper flyr til Chester fra 176 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Chester?
Ryanair, Aer Lingus og Ryanair UK betjener de fleste av flyvningene til Chester. Mesteparten av flyvningene går fra Sørlige Dublin, med Ryanair.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Chester?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Chester, så finnes det rundt 1864 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Chester avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og Dublin når de drar til Chester.
Hvor lang tid tar det å fly til Chester?
Skal du reise til Chester fra Gamlebyen, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 24 min. Reiser du fra Ashford, kan regne med å være på flyet i 1 t og 3 min. Fra Dublin tar det ca. 1 t og 1 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Chester?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er rimeligere. En annen bra måte å dra i land knallgode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å fly til en av de mindre. En annen måte å spare penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et godt tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Chester?
Hvis du ikke planlegger, kan det være slitsomt å fly. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en behagelig start på ferien til Chester.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en god flytur er å legge en plan for håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, reisedokumenter, penger og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som diverse elektronikk eller noe godt lesestoff. Du bør heller ikke glemme ladere, nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, ansiktsservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som aerosolbokser og fyrstikker samt væske og gelé i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hva du skal ha på deg. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dyp venetrombose (DVT) kan komme av lengre perioder med inaktivitet og er en blodlevringstilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. Den gode nyheten er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk vann, reis deg og gå rundt i kabinen når det er mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Chester?
Hvis du planlegger litt før du drar til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Chester blir enkel og problemfri. Du bør ta en titt på noen gode tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise ombordstigningskort og pass i sikkerhetskontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så du ikke lager kø.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Telefon, laptop og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Har du med deg en ny håndkrem og parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med om bord.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er lurt å ha på praktiske sko.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Chester
AnkomstflyplassManchester
Ankomstflyplassens IATA-kodeMAN
AnkomstbyManchester
Pris for flyreisen970 kr

Populære flyvninger til Chester

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 970 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle