Cavaion Veronese

Reiseguide
Cavaion Veronese som viser rolig landskap og liten by eller landsby

Finn deg et sted å bo i denne sjarmerende lille landsbyen og nyt frodige omgivelser, utsikt over Gardasjøen og en rekke naturattraksjoner like utenfor døra. 

Cavaion Veronese er en beskjeden liten by som ligger mellom grønne åser, like ved den vakre Gardasjøen. Byen har mye å by på i seg selv, med historiske bygninger og morsomme festivaler, og den er også et utmerket utgangspunkt for å se mer av området rundt Gardasjøen. Pust inn den friske lufta på en fottur på landsbygda eller lei en bil for å se mer av omgivelsene.

På en ferie i Cavaion Vernese befinner du deg i den sørlige enden av Gardasjøen. Byen ligger i et område som kalles «Oliven-rivieraen», i skråningen nedenfor det 438 meter høye Moscal-fjellet. Du kan gå en tur i de vakre omgivelsene og få panoramautsikt over Gardasjøen.

En reise til Cavaion Veronese er rik på opplevelser. Lær mer om regionens spennende historie på Cavaions arkeologiske bymuseum eller besøk markedet som finner sted hver tirsdag morgen på den lokale markedsplassen på Piazza delle Palafitte. Du kan tilbringe late ettermiddager på de mange hyggelige kafeene. De utmerkede restaurantene serverer tradisjonell mat, og på de mange vinbarene kan du smake på lokalproduserte viner. Er du spesielt interessert i vin, er en ferie i Cavaion Veronese et perfekt valg. Byen ligger nemlig midt i et frodig vinområde, og du kan se vinranke på vinranke så lang øyet rekker.

Reiser du med barn, kan du ta dem med til Riovalli, et lite naturfylt badeland. Mens ungene morer seg i bassengene og på vannskliene, kan du slappe av i solen med en god bok. Mer underholdning og mat finner du på det store kjøpesenteret Grand’Affi Shopping Center. Parco Termale del Garda har naturlige bassenger med varme kilder og spa, og er det perfekte stedet for avslapning.

Cavaion Veronese ligger 30 kilometer fra Verona og 150 kilometer vest for Venezia. Begge disse byene har en internasjonal flyplass. Du anbefales å leie en bil når du reiser til denne regionen, da det vil gjøre det enklere å oppleve de mange vakre severdighetene her.

Villa Cordevigo Wine Relais
Villa Cordevigo Wine Relais
5 out of 5
Localita Cordevigo, Cavaion Veronese, VR
Prisen er 2 360 kr per natt fra 25. okt. til 25. okt.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i landlige omgivelser og 5 kilometer unna Riovalli vannpark, Adige-elven og Grand'Affi kjøpesenter. Dessuten ligger Aquardens ...
4.9/5 Exceptional! (110 anmeldelser)
Magisk sted
"Magisk sted! Ren luksus og balsam for sjelen. Hotellet og servicen er gjennomført og vi var tilbake for andre gang på i 2019. Det finnes virkelig ingenting å utsette på noe som helst og jeg håper å kunne komme tilbake igjen."

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Villa Cordevigo Wine Relais
Hotel Romantic
Hotel Romantic
3 out of 5
Via Berengario 22, Cavaion Veronese, VR
Prisen er 537 kr per natt fra 24. okt. til 24. okt.
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Cavaion Veronese og 2 kilometer unna Cesari vingård, Riovalli vannpark og Tenuta Preella Lamberti ...
4.2/5 Very Good! (126 anmeldelser)
"Bellissima piscina e ottimi dolci a colazione"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2021

Hotel Romantic
Hotel Eurocongressi
Hotel Eurocongressi
4 out of 5
Via Lionello Fiumi, 24, Cavaion Veronese, VR
Prisen er 781 kr per natt fra 18. nov. til 18. nov.
Dette hotellet ligger i Cavaion Veronese og 3 kilometer unna Riovalli vannpark, Adige-elven og Grand'Affi kjøpesenter. Dessuten ligger Tenuta Preella Lamberti ...
3.1/5 (53 anmeldelser)
Helt OK hotell
"Det bodde nesten ingen på hotellet. Hotellet var nok bra for 15 år siden"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2017

Hotel Eurocongressi
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Residenza Le Torri
Residenza Le Torri
Via Pozzo dell'Amore 40, Cavaion Veronese
Denne leiligheten ligger ved en innsjø og 2 kilometer unna Riovalli vannpark og Grand'Affi kjøpesenter. Dessuten ligger Cesari vingård og Tenuta Preella Lamberti ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"Super. Sehr schöne Ferienwohnung mit ausreichend Platz."

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2020

Residenza Le Torri
2 roms overnatting i Cavaion Veronese -VR-
2 roms overnatting i Cavaion Veronese -VR-
Loc. Cordevigo, Cavaion Veronese, Veneto
Denne leiligheten ligger i landlige omgivelser og 5 kilometer unna Riovalli vannpark, Adige-elven og Grand'Affi kjøpesenter. Dessuten ligger Parco Natura Viva ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Schöne und gut ausgestattete Wohnung, sehr nette Besitzer
"Schön eingerichtete 3-Zimmer-Wohnung im Erdgeschoss. Noch recht neu oder frisch renoviert. Alles sehr gut gepflegt und super sauber. Küche ist sehr gut ausgestattet (Gasherd, Geschirrspüler, Gefrierschrank): alle wichtigen Kochutensilien und Elektrogeräte waren vorhanden und einsatzbereit. Entertainment: ..."

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2016

2 roms overnatting i Cavaion Veronese -VR-
Villa Rossa
Villa Rossa
via Belvedere 42, Cavaion Veronese
Denne leiligheten ligger nær flyplassen og 2 kilometer unna Cesari vingård og Riovalli vannpark. Dessuten ligger Grand'Affi kjøpesenter og Tenuta Preella Lamberti ...
Villa Rossa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Cavaion Veronese

Populære aktiviteter i Cavaion Veronese

Byer nær Cavaion Veronese