Reiser til Calabria

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Calabria og spar

Mest populære reisemål i Calabria

De mest populære hotellene i Calabria

Hotel Europa
Hotel Europa
4 out of 5
Via J.F. Kennedy, Rende, CS, 87036
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 727 kr per natt fra 3. sep. til 4. sep.
4,3/5 Excellent! (97 anmeldelser)
Ottimo
"Personale gentilissimo e disponibile,bella piscina e camere spaziose."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2022

Hotel Europa
LABRANDA Rocca Nettuno Tropea
LABRANDA Rocca Nettuno Tropea
4 out of 5
Via Annunziata, Tropea, VV, 89861
3,9/5 Good! (23 anmeldelser)
Fantastisk ferie
"Vi havde en meget, meget fin ferie og har planer om at komme igen til næste år. En ting som vi i starten var skuffet over, var den lille pool, som i begyndelsen af ferien brugte p.g.a. for høje bølger ved stranden. Da vi kunne gå til stranden, var poolen størrelse ikke vigtig længere. Hotelets personal ..."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2014

LABRANDA Rocca Nettuno Tropea
Hotel Valemare
Hotel Valemare
3 out of 5
Via Croce, 19, Tropea, VV, 89861
4,1/5 Very Good! (254 anmeldelser)
Meget vellykket
"Hotellet viste seg å ha romslige forhold på alle måter og med en meget hyggelig betjening. En fantastisk utsikt fra restaurant, hvor servicen var utmerket. Når prisen for to netter også var rimelig, så kan dette hotellet bare anbefales!"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2015

Hotel Valemare
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg reise til Calabria akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne oppdatert informasjon om reiserestriksjoner og karantenekrav for Calabria.
Hvor bør man bo i Calabria?
Hvis du vil å utforske velkjente attraksjoner som Reggio Calabria nasjonal arkeologisk museum og Aragonesisk slott, bør du dra til Reggio di Calabria. Bli gjerne noen dager ekstra så du rekker å se deg godt om i denne sjarmerende byen.
Hvilke er de beste hotellene i Calabria?
Du kan jo begynne med å se nærmere på Hotel Borgo di Santa Barbara og Penthouse Capo VaticanoLuxury Apartment. De er vanligvis de mest populære overnattingsstedene blant turister i Ricadi. Hvis Tropea står på reiseruten din, er Residenza il Duomo og Villa Vittoria et par bra alternativer.
Når på året er det best å besøke Calabria?
Det kommer helt an på hva som er viktigst for deg. De aller beste prisene finner du som regel i , mens prisene ofte er på det høyeste i . Det er flest tilreisende til Calabria i . Ser du etter en mer avslappet reise, så er den beste tiden å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Calabria?
Selv om prisene ofte endrer seg, anbefales det stort sett at du bestiller billett så snart som mulig. Mange internasjonale flyvninger ligger ute på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, det kan hende du er heldig. Av og til er det mulig å finne billige billetter til Calabria få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Calabria?
Du kan spare stort på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til aktiviteter og utflukter. Ditt neste eventyr er bare noen klikk unna.

Populære steder å besøke