Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Spar tid og penger med en pakkereise til Bordeaux

Besøk Bordeaux og utforsk denne byens naturlige, historiske og kulturelle attraksjoner.

Spar tid og penger med en pakkereise til Bordeaux

Det er lettere enn noensinne å bestille og spare tid og penger – bestill en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Du og reisefølget ditt vil ha en ting mindre å tenke på når du bestiller et pakketilbud med fly og hotell gjennom oss. Med pengene du får til overs har du mer å bruke på oppholdet i Bordeaux.

Oppnå besparelser på så mye som $603 ved å benytte deg av et pakketilbud.

Vi vil gjerne at det skal være lett for deg å planlegge en reise. Vår globale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter.

I dag er dagen for å planlegge din neste reise. På Expedia finner du noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Hvis du må endre ferieplanene dine, vil vi godta avbestillingen uten skjulte gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Bordeaux

Innbyggertallet i dette området av Gironde ligger på ca. 230 000.

Dette reisemålet finner du 500 kilometer sørvest for hovedstaden i landet, Paris. Den ligger også 8 kilometer nord for Villenave-d'Ornon.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Megarama og Vannspeilet. Henri Deschamps svømmestadion og La Ferme Exotique er også vel verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Barna kan bruke timesvis på å løpe rundt og se på de mange ulike skapningene på Zoo de Bordeaux-Pessac og Parc du Moulineau. Zoo de Bordeaux-Pessac og Parc du Moulineau er begge godt kjent for sine eksotiske dyrearter.

Hvis du befinner deg i Bordeaux, bør du ta en tur til Circuit Bordeaux Mérignac. Her kan du se biler i stor fart. Folk som er glad i fart vil garantert elske spenningen og de energiske tilskuerne på Circuit Bordeaux Mérignac.

Det er ingenting som er mer minnesverdig enn utsøkt vin. Prøv regionens beste vin på Chateau Haut Brion eller Maison du Vin de Bordeaux. Klar for neste glass? Chateau Margaux og Chateau Lafite Rothschild er også blant favorittene her. Chateau Margaux og Chateau Lafite Rothschild er også berømt for sin vinproduksjon.

Dersom du ønsker et slag poker nå og da, bør du sjekke ut Casino Théâtre Barrière.

Utforsk den praktfulle samlingen av lokale og eksotiske plantearter som er stilt ut i Bordeaux botaniske hage og Jardin Botanique. Planteinteresserte kan ta en tur til Bordeaux botaniske hage eller Jardin Botanique for å utforske de lokale planteartene.

For frisk luft og avslapning, pakk en piknik og finn et skyggefullt sted på et av områdets grønne steder, som Jardin Public eller Bordelais park. Parc de Majolan og Parc de l'Ermitage er to andre hyggelige steder å slappe av.

Naturinteresserte vil helt klart ønske å besøke Caves la Vignolle.

Planlegg et besøk til noen av de populære kulturinstitusjonene i området. Rusle rundt i gangene mens du utforsker utstillingene på Bordeaux vin- og handelsmuseum og Jean Moulin nasjonale senter. Det kan også være verdt å besøke Nasjonalt tollmuseum og Cité du Vin.

Se på en rekke gjenstander og lær om vitenskapelige oppdagelser på Cap Sciences.

Hvis du befinner deg i Bordeaux, bør du benytte anledningen til å se noen fantastiske modeller og gjenstander på Naturhistorisk museum. På Naturhistorisk museum kan du se flere imponerende gjenstander, eksemplarer og samlinger.

Sett av litt tid til kunst og design på de ulike gallerilokalene i området. Du kan studere fortryllende kunstgjenstander på Samtidskunstmuseum, Musee des Beaux-Arts eller Museum for dekorativ kunst.

På Aquitaine museum kan du få et innblikk i den fascinerende fortiden på stedet.

Oppdag områdets fortid med et besøk til Universite Bordeaux I eller Universite Bordeaux II, bare et par av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Universite Bordeaux III og Pey Berland Tower. Dra til områdets historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Pont de Pierre vil være av særlig interesse for reisende som liker sivilingeniørarbeide.

Å utforske de velbevarte befestningene ved Blaye Citadel er en fremragende måte å finne ut mer om regionens tidligere kamper.

Du kan lære om livene til noen av de mest innflytelsesrike familiene i området med et besøk til den vidstrakte eiendommen til Hotel de Ville Palais Rohan. Hotel de Ville Palais Rohan er godt kjent i regionen for sin nydelige og luksuriøse stil.

Du får nok ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Chateau de la Dauphine eller Chateau Haut Brana. Ta en tur til Chateau Lesparre eller Cailhau port hvis du vil ha enda flere historietimer og slående utsikt. Chateau Lesparre og Cailhau port er to andre kulturelle monumenter som er like imponerende.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Cathedrale St. Andre eller Saint-Michel-basilikaen. Om du vil ta en titt på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Grosse Cloche og Saint-Seurin-basilikaen. Du kan også lære mer om Grosse Cloche og Saint-Seurin-basilikaen.

Etter at du har sett alle de største attraksjonene i Bordeaux, kan du sette av litt tid til å se et par av de skjulte perlene. Patinoire Meriadeck og Maison de la Nature er vel verdt et besøk. Hvis du har god nok tid, kan du også besøke Base sous-marine de Bordeaux og KART System.

Det vil ikke være vanskelig å finne det ideelle stedet å overnatte i Bordeaux. Expedia har opptil 137 overnattingsalternativer på denne populære destinasjonen.

Begynn søket etter det ideelle hotellet i Bordeaux med å undersøke servicetilbud og fasiliteter på utmerkede Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel, som ligger i 2-5 Place De La Comédie, og La Grande Maison Bernard Magrez, som ligger i 10 rue Labottière.

Alternativt, hvis du ser etter noe mer budsjettvennlig, kan du vurdere et opphold på Château Pape Clément - Bernard Magrez Luxury Wine Experience i 216, avenue du Docteur Nancel eller Le Clos d'Emile i 3 Bis Rue Emile Zola.

Aquitaine museum er et must for folk som besøker Bordeaux. Hvis du vil bo i gangavstand fra denne kjente attraksjonen, er Le Boutique Hotel og Yndo Hotel begge gode valg.


Guide til Bordeaux


De beste hotelltilbudene i Bordeaux

Vis alle de 858 overnattingsstedene i Bordeaux
Hilton Garden Inn Bordeaux Centre 710 kr
Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019
Mer informasjon
 
Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

17 Allée de Rio, Bordeaux, Gironde
   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Frokosten var kjedelig og lik hver dag. Eggerøre og det varme av frokosten var ikke godt. Ingen markering for allergier.

  ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean 488 kr
  Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020
  Mer informasjon
   
  ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean

  ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean

  60 RUE EUGENE LEROY, Bordeaux, BOD
    
   3,6 av 5
   2.0 av 5.0 Stjerner

   Tres bien situé, propre, tres bon service., je recommande.

   Hotel Burdigala 1 212 kr
   Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Burdigala

   Hotel Burdigala

   115 Rue Georges Bonnac, Bordeaux, Gironde
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Stayed for 3 nights, 2 adults+2 kids. Nice room on top floor with comfortable sofa-bed for the kids. Breakfast was good, coffee-machine in the dining-area was great! 5 min walk to main city center. Great restaurant next-door to the hotell👍

    Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel 2 065 kr
    Anmeldelse skrevet 10. aug. 2017
    Mer informasjon
     
    Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel

    Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel

    2-5 Place De La Comédie, Bordeaux, Gironde
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Beliggenhet og visuell utseende på rom er bra, bra restaurant. Men internettforbindelsen var totalt ubrukelig. Dette hotellet har i realiteten INGEN internettforbindelse. Det ødela turen for oss, da vi ikke kunne planlegge turen videre, bestille billetter og planlegge noe som helst. Dette er ikke ...

     Duplex La Fusterie - SuperBordeaux 934 kr
     Anmeldelse skrevet 25. jan. 2020
     Mer informasjon
      
     Duplex La Fusterie - SuperBordeaux

     Duplex La Fusterie - SuperBordeaux

     52 rue de la Fusterie, Bordeaux
       
      4,3 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Bien située, cosy, très bonne literie et propriétaire d'arrangement et plein de bons conseils

      ibis Bordeaux Centre Meriadeck 589 kr
      Anmeldelse skrevet 19. jun. 2018
      Mer informasjon
       
      ibis Bordeaux Centre Meriadeck

      ibis Bordeaux Centre Meriadeck

      35, Cours du Marechal Juin, Bordeaux, Gironde
        
       3,7 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Eit hotell i sentrum av byen. Ikkje sjenerende trafikk støy trass bytrafikk like ved. Kort veg til bussholdeplass for flybuss. Kort veg til både kjøpe senter og turistinformasjon der guida vin turer starta fra. Gangavstand til ei lang gågate.God frokost (itillegg til prisen) og hyggelig betjening.Reiser ...

       ibis budget Bordeaux Aeroport 409 kr
       Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018
       Mer informasjon
        
       ibis budget Bordeaux Aeroport

       ibis budget Bordeaux Aeroport

       2 Avenue Charles Lindbergh, Merignac
         
        3,8 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Close to the airport and very good value for money.

        L'Hôtel Particulier 1 033 kr
        Anmeldelse skrevet 30. sep. 2015
        Mer informasjon
         
        L'Hôtel Particulier

        L'Hôtel Particulier

        44 rue Vital Carles, Bordeaux, Gironde
          
         4,5 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Sentralt beliggende, og med hyggelig betjening og bakgård

         De beste tingene å gjøre i Bordeaux

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Bordeaux