Billige flyreiser til Bordeaux

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 273 kr for enveisflyvninger og 1 776 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 15, 2018

Vi måtte betale ekstra for bagasje da vi dro fra Trondheim flyplass ☹

Fly til Bordeaux

Bordeaux er en idyllisk havneby sørvest i Frankrike. Bordeaux-området er det sjette største storbyområdet i Frankrike, men er kanskje mest kjent som et knutepunkt for vinindustrien. Bordeaux er dermed perfekt for deg som ønsker både storbypuls, idylliske omgivelser og gode mat- og vinopplevelser. Når du skal kjøpe deg flybillett til Bordeaux, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne billige flybilletter til Bordeaux, og prosessen med å kjøpe flybilletter er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Bordeaux samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Bordeaux

En ferie til Bordeaux kan by på så mangt, og området er blant annet kjent for å ha en veldig livlig kultur- og utelivsscene. Byen er altså mye mer enn fantastisk vin, så det er bare å slå seg løs og oppleve alt den har å by på. Havneområdet går for å være en av de nye store hotspottene i Frankrike, med kafeer, flotte hager og museer i sterk fremvekst. Du bør også unne deg en tur til toppen av Saint Michel-tårnet, hvor du kan nyte fantastisk utsikt over byen. Utelivet er på sitt ypperste ved Les Qauis eller La Victoire – her kan du hygge deg både på klubb og bar, etter at du har spist noe godt til middag. Ønsker du noe mer ekstremt, er det mulig å både fly jetfly og leie en superbil a lá Lamborghini og Ferrari i Bordeaux. Eller du kan se en fotballkamp, hvis du ønsker en opplevelse som ikke tar helt av.

Flyreiser til Bordeaux fra flyplasser i Norge

Det er en rekke forskjellige selskaper som tilbyr fly til Bordeaux, blant annet KLM og Air France. Det kan derimot være verre å finne direkteflyvninger. Din flyreise til Bordeaux trenger likevel ikke å ta mer enn rett i overkant av fem timer. De gode nyhetene er det går mange daglige flyvninger til Bordeaux, noe som gjør drømmen om Bordeaux lett oppnåelig.

Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Frankrike. Du må imidlertid huske på passet ditt, ettersom passet er eneste gyldige ID du har når du er i Frankrike. Norsk førerkort og bankkort aksepteres nemlig ikke av offentlige myndigheter som godkjent ID.

Bordeaux-Mérignac lufthavn

Flyplassen i Bordeaux ligger vest for byen, og er i utgangspunktet en regional flyplass. Likevel har flyplassen god kommunikasjon med for eksempel Amsterdam og Madrid, så det er ikke noe problem å reise til disse byene. Flyplassen har alt du trenger av fasiliteter, og det går busser, som tar omtrent en halvtime, fra flyplassen inn til byen. Likevel står du mye friere med en leiebil, og vi anbefaler deg å forhåndsbestille en leiebil i Bordeaux gjennom Expedia.no, slik at du hente bilen rett etter landing. Tenk så behagelig å sette seg inne i din egen bil, og vite at det er du som bestemmer både hvor og når ting skal skje resten av oppholdet! Ikke bare det – du kan også kjøre helt frem til hotelldøren!

Informasjon om flyreiser til Bordeaux

Ankomstflyplass Bordeaux
Ankomstflyplassens IATA-kode BOD

Populære flyvninger til Bordeaux

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 273 kr for enveisflyvninger og 1 776 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.