Kroatia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Bene strand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Bene strand i Split

Søk etter hoteller i Bene strand på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Bene strand ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Bene strand
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bene strand
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bene strand. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Bene strand
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bene strand – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Bene strand?
Bene strand ligger i Split. Dette historiske området er kjent for vakre strender. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 20 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet nær Bene strand?
Idyllisk Beliggenhet med Fantastisk Utsikt i Parkskogen og 100 Meter fra Sjøen: et gjestehus har både private terrasser og boblebad. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger bare 1,1 km unna Bene strand. Noen andre valgmuligheter ikke altfor langt unna er Radisson Blu Resort & Spa, Split og Hotel Cvita.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bene strand?
Ja, de aller fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Bene strand.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Bene strand?
Det etnografiske museum i Split, Det kroatiske maritime museum og Gallery of Fine Arts har flere spennende utstillinger du kan se når du besøker byen. Diokletians slott, Jupiters tempel og Salona er landemerker du ikke vil gå glipp av. Lokale parker som Riva, Marjan-åsen og Strossmayer park er alle fredfulle plasser å trekke frisk luft.

Nylige anmeldelser i Bene strand