Billige flybilletter til Bath

Fly til Bath

Den fantastiske byen med de varme kildene ligger innenfor nedslagsfeltet til London-flyplassene, så å finne billige flybilletter til Bath innebærer egentlig å finne billige flybilletter til London. Dette er en ganske overkommelig sak, da nordmenn elsker London. Hvis du allikevel ønsker å være litt mere spesifikk, kan det være fornuftig å lete etter pakkereiser til Bath. Da vil du finne den beste kombinasjonen av flyreise og hotell.

Hvis du velger å reise til England med rutefly, vil du raskt oppdage at det finnes et stort utvalg av hotell i Bath, som vil kunne tilfredsstille både luksusdyret i deg og lommebokas behov for økonomisk måtehold. Selv om de fleste flyreiser til Bath innebærer å fly til en av Londons flyplasser, kan man også velge å fly til Birmingham, Southampton eller Exeter – disse er omtrent like langt unna. Alternativt kan du fly til Bristol lufthavn. Denne ligger nærmere, men i likhet med Birmingham, Southampton og Exeter, innebærer flyturen hit minst ett bytte.

Reisetid til Bath fra de fleste flyplassene, er på mellom én og en halv og to timer. Dette gjelder ikke Bristol lufthavn, som ligger omtrent 45 minutter unna. Det er et godt utbygget nettverk av tog i Storbritannia, og det er enkelt å komme seg til Bath, uansett hvilken flyplass du velger å reise til. Alternativet til å reise kollektivt, er å leie bil i Bath. Utvalget er enormt, uansett hvor du velger å hente bilen. De fleste firmaene som tilbyr leiebil kan møte deg på flyplassen, og dermed har ferien startet med én gang du trår ut av terminalen.

Hvilke selskaper flyr til Bath?

De aller fleste store, europeiske flyselskaper tilbyr flyreiser til en av flyplassene i nærheten av Bath. Dersom du regner alle London-flyplassene, Birmingham, Bristol, Exeter og Southampton som nærme nok, har du omtrent dekket alt som kan krype og gå (og fly!) av flyselskaper som opererer i denne delen av verden. Følg hjertet eller lommeboka; kanskje du har lyst til å ta en mellomlanding i en spesiell europeisk storby på veien? Det er fullt mulig å få til når du flyr til Bath.

Nordmenn som flyr til Storbritannia trenger ikke visum, men må ta med seg passet – Storbritannia ikke del av Schengen-samarbeidet. Den britiske myntenheten, pundet, er lett tilgjengelig fra vekslingsautomater på de fleste internasjonale flyplasser i Norge, men også i vanlige minibanker med én gang du kommer fram til destinasjonen din i Storbritannia. Vekslingskursen har holdt seg forholdsvis stabil i mange år.

Billige fly til Bath, finnes de?

Til tross for at mange flyreiser til Bath innebærer en mellomlanding, enten i en annen britisk by eller på kontinentet, finnes det overraskende mange billige flyreiser til Bath. Når du leter etter disse billettene i søkemotoren vår, kan du med fordel velge avansert søk, for så å kunne bestemme antall mellomlandinger, og på hvilke flyplasser disse skal foregå. Videre kan du sortere reisene etter lengde i tid, når på døgnet reisen går, og selvfølgelig også etter pris og popularitet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Bath?
Hvis du tenker å fly, er det ikke vanskelig å velge flyplass. Byen har bare én – Bristol (BRS-Bristol internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til BRS fra sentrum av Bath?
BRS befinner seg 25 km fra sentrale Bath, så du må regne med en kort reise til sentrum.
Kan jeg fly til Bath nå?
Sørg for at turen til Bath går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Bath?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Bath, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bath med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Bath, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Bath?
86 flyselskaper har flyvninger til Bath fra 242 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Bath?
Bath mottar flest flyvninger fra KLM, British Airways og Flybe. KLM er det mest valgte flyselskapet, og Oud-Zuid er byen de fleste reisende ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Bath?
Det er mye enklere å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal til Bath, så går det omtrent 5222 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Bath avreise fra?
Flyvninger til Bath med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Orange, blir fort utsolgt.
Hvor lang tid tar det å fly til Bath?
Hvis det er Gamlebyen du reiser fra, kommer du til å være i luften i ca. 3 t og 9 min før du ankommer Bath. Fra Dublin tar det rundt 1 t og 18 min, og fra Orange 5 t og 44 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Bath?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid finner superbillige flybilletter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste liten med å bestille. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du lander på. Sørg dessuten for at du sammenligner priser på tvers av flyselskaper. Og til slutt: Bestill tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og hell kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Bath?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Bath gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Vi har samlet sammen noen nyttige reisetips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en behagelig flyreise er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, billett, bankkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som PC eller en spennende bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet boksåpnere, barberblader, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør virkelig være høyeste prioritet når du skal finne ut hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på behagelige sko ettersom føtter og ankler kan hovne opp litt. Flate, romslige sko er et bra valg.
  • En alvorlig tilstand kalt dyp venetrombose (DVT) er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå at dette skjer, er det smart å gå litt rundt i kabinen og gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Du kan også bruke kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Bath?
Det handler bare om å klargjøre ting på forhånd. Vi har noen nyttige tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Det er bare å glede seg til å lande i Bath:

  • Sørg for at du har pass og reisedokumenter på et lett tilgjengelig sted. Dette er det første du blir spurt om i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som PC-er og mobiler må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som hårolje og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere verdifulle minutter. Snøresko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Bath
AnkomstflyplassBath
Ankomstflyplassens IATA-kodeBRS