Billige flybilletter til Bath

Billige flyreiser til Bath

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 022 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
Widerøe
British Airways
SAS
SAS
Widerøe
SAS
Lufthansa
SAS

Fly til Bath

Den fantastiske byen med de varme kildene ligger innenfor nedslagsfeltet til London-flyplassene, så å finne billige flybilletter til Bath innebærer egentlig å finne billige flybilletter til London. Dette er en ganske overkommelig sak, da nordmenn elsker London. Hvis du allikevel ønsker å være litt mere spesifikk, kan det være fornuftig å lete etter pakkereiser til Bath. Da vil du finne den beste kombinasjonen av flyreise og hotell.

Hvis du velger å reise til England med rutefly, vil du raskt oppdage at det finnes et stort utvalg av hotell i Bath, som vil kunne tilfredsstille både luksusdyret i deg og lommebokas behov for økonomisk måtehold. Selv om de fleste flyreiser til Bath innebærer å fly til en av Londons flyplasser, kan man også velge å fly til Birmingham, Southampton eller Exeter – disse er omtrent like langt unna. Alternativt kan du fly til Bristol lufthavn. Denne ligger nærmere, men i likhet med Birmingham, Southampton og Exeter, innebærer flyturen hit minst ett bytte.

Reisetid til Bath fra de fleste flyplassene, er på mellom én og en halv og to timer. Dette gjelder ikke Bristol lufthavn, som ligger omtrent 45 minutter unna. Det er et godt utbygget nettverk av tog i Storbritannia, og det er enkelt å komme seg til Bath, uansett hvilken flyplass du velger å reise til. Alternativet til å reise kollektivt, er å leie bil i Bath. Utvalget er enormt, uansett hvor du velger å hente bilen. De fleste firmaene som tilbyr leiebil kan møte deg på flyplassen, og dermed har ferien startet med én gang du trår ut av terminalen.

Hvilke selskaper flyr til Bath?

De aller fleste store, europeiske flyselskaper tilbyr flyreiser til en av flyplassene i nærheten av Bath. Dersom du regner alle London-flyplassene, Birmingham, Bristol, Exeter og Southampton som nærme nok, har du omtrent dekket alt som kan krype og gå (og fly!) av flyselskaper som opererer i denne delen av verden. Følg hjertet eller lommeboka; kanskje du har lyst til å ta en mellomlanding i en spesiell europeisk storby på veien? Det er fullt mulig å få til når du flyr til Bath.

Nordmenn som flyr til Storbritannia trenger ikke visum, men må ta med seg passet – Storbritannia ikke del av Schengen-samarbeidet. Den britiske myntenheten, pundet, er lett tilgjengelig fra vekslingsautomater på de fleste internasjonale flyplasser i Norge, men også i vanlige minibanker med én gang du kommer fram til destinasjonen din i Storbritannia. Vekslingskursen har holdt seg forholdsvis stabil i mange år.

Billige fly til Bath, finnes de?

Til tross for at mange flyreiser til Bath innebærer en mellomlanding, enten i en annen britisk by eller på kontinentet, finnes det overraskende mange billige flyreiser til Bath. Når du leter etter disse billettene i søkemotoren vår, kan du med fordel velge avansert søk, for så å kunne bestemme antall mellomlandinger, og på hvilke flyplasser disse skal foregå. Videre kan du sortere reisene etter lengde i tid, når på døgnet reisen går, og selvfølgelig også etter pris og popularitet.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Bath

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 022 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS