Billige hoteller i Aurland

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Populære Billige hoteller i Aurland

Gudvangen Fjordtell
2.5 out of 5
Fetagata 43, Aurland, Vestland, 5747
Fullt refunderbart
Prisen er 2 108 kr per natt fra 2. jun. til 3. jun.
2 108 kr
per natt
2. jun.–3. jun.
7,8/10 Good! (455 anmeldelser)
"Helt topp , gode senger fint og nyoppusset og eventyrlig mat"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2021

Gudvangen Fjordtell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Aurland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Billige hoteller i Aurland

Billige hoteller i Aurland
1
Høyeste pris
2 108 kr
Laveste pris
2 108 kr
Antall gjesteanmeldelser
455
Totalt antall hoteller i Aurland
243

Ofte stilte spørsmål

Er Aurland et bra valg for prisbevisste reisende?
I Aurland finner du mange billige overnattingssteder og interessante severdigheter, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som ønsker å holde kostnadene nede. Du kan se og gjøre en rekke ulike ting på dette reisemålet. Her finner du severdigheter som Stegastein utsiktspunkt, Flåm Marina og Flåmsbana Railway.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Aurland?
Basert på anmeldelser er Gudvangen Budget Hotel et populært overnattingssted med 2,5 stjerner, og dette B&B-hotellet passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet wi-fi inkludert og parkering inkludert. Et annet bra valg for en budsjettvennlig ferie er Gudvangen Fjordtell.
Når er det best å reise på en budsjettvennlig tur til Aurland?
Været er sannsynligvis en faktor når du planlegger en tur til Aurland, så husk at det vanligvis er billigst når været ikke er på topp. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -8 °C. De mest regnfulle månedene i Aurland er desember, januar, november og mars. I løpet av denne perioden regner det i snitt 237 mm hver måned.
Hva kan man se og gjøre i Aurland?
Aurland kan by på fossefall og bryggerier. Her finner du litt av hvert å finne på til en billig penge. Bruk pengene dine på de attraksjonene du er mest interessert i, og så kan du bruke resten av tiden din på billigere aktiviteter. Ta noen fine bilder ved Flåm kirke, eller dra til Nærøyfjorden og Vikingvalley for å slappe av utendørs.
Hvordan kommer jeg meg til og rundt i Aurland på budsjett?
Ta en titt på disse transportmulighetene i Aurland for å holde reisen rimelig. Den nærmeste flyplassen er Sogndal (SOG-Haukåsen), 27,9 km unna. Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Flåm togstasjon, Lunden togstasjon eller Håreina togstasjon. Du kan ta en ferge for å se mer av området.