Billige flybilletter til Aurland

Billige flyreiser til Aurland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 827 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Aurland

Skal du fly til Aurland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Aurland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Aurland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Aurland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Aurland?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Sogndal (SOG-Haukåsen).
Hvor langt er det til SOG fra sentrum av Aurland?
Reisen videre går problemfritt hvis du arrangerer transport på forhånd. Sentrum av Aurland ligger 30 km fra Sogndal (SOG-Haukåsen), så det er en god idé å sjekke hvordan du kommer deg videre til byen før ankomst.
Kan jeg fly til Aurland nå?
For å finne den nyeste informasjonen om fly til Aurland kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Aurland?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Aurland, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Aurland med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Aurland, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Aurland?
Når du går gjennom glassdørene på SOG, starter opplevelsen i Aurland. Byens viktigste flyplass ligger 30 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Aurland?
Det er bare ett flyselskap som tilbyr flyvninger til Aurland, så det er begrenset med alternativer. Det kan derfor være lurt å bestille god tid på forhånd.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Aurland?
Wideroe betjener mesteparten av flyvningene til Aurland. Den mest populære reiseruten, er å ta fly med Wideroe fra Frogner.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Aurland?
Det er svært enkelt å arrangere en spennende ferie til Aurland når du kan velge blant 50 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Aurland avreise fra?
De mest populære flyvningene til Aurland har avgang fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Aurland?
Hvis du skal reise til Aurland fra Oslo, må du regne med en flytur på rundt 55 min. De som tar av fra Nordstrand, kan forvente en reisetid på rundt 55 min. Fra Bryn tar det rundt 55 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Aurland?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flyreisene er billigere. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du lander på. Sørg dessuten for at du sammenligner priser på tvers av flyselskaper. En annen måte du kan spare litt penger på, er å kunne bestille på kort varsel. Hvis du ser et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Aurland?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Aurland være enkel og grei eller være langtekkelig. Her har du noen nyttige reisetips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Å reise med fly kan være veldig behagelig hvis du pakker riktig. Det første du trenger, er toalettsaker som deodorant, tannkrem og tannbørste samt et klesskift og en god roman. Deretter finner du plass i håndbagasjen til mobillader, viktige medisiner og for eksempel en nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisedokumenter og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er eksplosiver eller lett antennelige stoffer som blekemidler og aerosolbokser samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør virkelig være høyeste prioritet når du skal finne ut hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også lurt å ha på behagelige sko ettersom føtter og ankler kan hovne opp litt. Romslige, lukkede sko er det smarteste valget.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonsstrømper og -sokker er også med på minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Aurland?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Aurland går av stabelen uten problemer. Ta en titt på tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Sørg for at du har pass og reisedokumenter innen rekkevidde. Dette er det første du må vise i sikkerhetskontrollen.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene for alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som PC-er og mobiler må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Har du pakket med deg parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg om bord.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere minutter. Støvler må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Aurland
Ankomstflyplass
Haukåsen
Ankomstflyplassens IATA-kode
SOG
Ankomstby
Sogndal
Pris tur-retur
1 454 kr

Populære flyvninger til Aurland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 827 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe