Danmark kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Amalienborg slott

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Amalienborg slott

Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.7 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 819 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
4/5Very Good! (1,379 anmeldelser)
Bra hotell med god plassering

"Sentralt, rent og fint"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
No 56 - Luxury Apartments by Habitat
3.5 out of 5
0.2 km fra Amalienborg slott
Hent priser
4/5Very Good! (26 anmeldelser)

"Ingen knagger noe sted! Det bør være steder man kan henge fra seg håndklær på badet, knagger til klær mv. på soveværelsene. Det er upraktisk slik det er nå. Men leiligheten er veldig fin og fresh og ligger svært sentralt. Litt støy om morgenen fra bakgården. Dårlig utstyrt kjøkken hvis man selv skal ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
The Nordic Collection IX
5 out of 5
0.1 km fra Amalienborg slott
Hent priser
4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"Fantastisk sted,perfekt beliggenhet.Eneste minus er at man må være ute av leiligheten kl.10 på avreisedagen.Utsjekking kl.12 hadde vært perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

The Nordic Collection IX

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
The Nordic Collection X
4 out of 5
0.1 km fra Amalienborg slott
Hent priser
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)
Smakfull og flott leilighet!

"Vi er Utrolig fornøyd med oppholdet. Leiligheten var av høy standard og inneholdt alt det vi trengte. Kum noen få minutters gange fra Nyhavn og 5 minutter til strøket. En bedre beliggenhet er vanskelig å oppdrive. Parkeringsanlegg var kun 500 meter fra leiligheten. Anbefales på det varmeste."…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2019

The Nordic Collection X
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 147 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.4/5Excellent! (2,078 anmeldelser)

"Perfekt beliggenhet, hjelpsomt og hyggelig personale, flotte rom selv om det var litt trangt foran senga. Den var forøvrig veldig god. Dette hotellet kommer vi til å bruke ved framtidige besøk!"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 240 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
4.2/5Very Good! (988 anmeldelser)
Pricy, but satisfactory comfort & service.

"The location of the hotel is very good if you want to be close to the touristic center of Copenhagen. We considered the room to be small for the price level of this hotel. It felt cramped. The condition and comfort was satisfactory. The staff and service was good. The breakfast was OK, but parts ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Scandic Front
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 370 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)
Mitt favorotthotell

"Jeg elsker dette hotellet. Har bodd her flere ganger. Utrolig hyggelige og serviceinnstilte ansatte, og god og behagelig stemning. Jeg kommer igjen. :)"…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2020

Phoenix Copenhagen
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 482 kr per natt fra 12. okt. til 13. okt.
4.4/5Wonderful! (484 anmeldelser)

"Supert hotel, og super beliggenhet. Veldig høflige og smilende ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

Hotel SKT. Annæ
The Nordic Collection V
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg slott
Prisen er 3 799 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
5/5Exceptional! (9 anmeldelser)

"Location was great. Clean and well managed. We did not have any issues. Only recommendation would be to improve the washer/dryer. It was not really effective because it took many hours to dry."…"

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2019

The Nordic Collection V
Skt. Petri
5 out of 5
1.6 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 810 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
4.5/5Wonderful! (1,111 anmeldelser)

"Great hotel and the room was super nice! The breakfast was delicious and service very good. Also very central and convenient for shopping/strolling in the city. Only drawback was the noise from the streets during night."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Skt. Petri
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Amalienborg slott
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Amalienborg slott: Danske smørbrød, innovativ design, Tivoli, Strøget, raus gjestfrihet og avslappet atmosfære. Dette er stikkord som får mange reiseglade nordmenn til å trekke på smilebåndet når de tenker på København, og dersom du velger et hotell nær Amalienborg har du behagelig gangavstand til mange av byens attraksjoner og severdigheter.

Med sin beliggenhet tett inntil kanalen og Nyhavn, er det enkelt å finne overnatting nær Amalienborg. Enten du leter etter budsjettvennlige alternativer, gode mellomklassehoteller eller mer luksuriøse overnattingssteder, vil hotellene nær Amalienborg kunne tilfredsstille dine behov. Slottsanlegget er også et utmerket utgangspunkt for dem som ønsker å utforske København til fots.

Selv om mange regner København som Nordens eneste virkelig storby, har likevel Kongens by bevart et intimt, litt småbyaktig preg med sine lange gågater, særpregede bydeler og historiske bygninger. I motsetning til mange andre storbyer kjennetegnes byen av få prangende høyhus, og det er ofte kort vei til nærmeste kro og den lokale bakeren på hjørnet.

Spennende arkitektur og hoteller nær Amalienborg

Etter en god natts søvn på et hotellrom nær Amalienborg, er det på tide å utforske den danske monarkens hovedsete. Slottsanlegget består av fire nesten like paléer, som omkranser en åttekantet plass. Byggingen av de vakre paléene startet i 1750, og regnes som det fremste eksemplet på rokokkoarkitektur i Danmark. På slottsplassen står dronningens gardister i stram giv akt med sine karakteristiske bjørneskinnsluer. Klokken tolv hver dag er det vaktskifte, og en fin anledning til å oppleve Den Kongelige Livgarde på nært hold.

Fra Amalienborg er det bare noen hundre meter til Rosenborg slott. Slottet i renessansestil er omgitt av en vollgrav og et stort parkanlegg. Her finner du noen av Danmarks største kulturskatter, og i museet kan du blant annet beskue de danske kronjuvelene. Etter et par slottsbesøk kan du ta turen bort til Marmorkirken. Kuppelen over kirken er blant de største i Europa, og er innvendig dekorert med vakre freskomalerier. Veien herfra er kort til fornøyelsesparken Tivoli med alle sine fartsfylte attraksjoner, karuseller, restauranter og boder.

Billige hoteller nær Amalienborg

Vil du spare penger og bo på et billig hotell? Amalienborg ligger i et attraktivt område ved kanalen, og de aller rimeligste overnattingsstedene finner du nok ikke i denne delen av byen. Du kan imidlertid finne et godt hotell i mellomsjiktet her med gode fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, inkludert frokost og komfortable rom. Går du litt opp i pris kan også noen hoteller nær Amalienborg tilby spatjenester, treningsrom og utsøkte restauranter. Et godt tips for å finne et mer moderat priset overnattingssted, er å lete i den spennende og mangfoldige bydelen Nørrebro.

Når du reiser til Amalienborg, er du kun en kort spasertur unna Strøget. En av Europas lengste gågater byr på spennende butikker, et yrende folkeliv, mange trivelig kaféer og restauranter, og det er aldri langt herfra til nærmeste hotell. København er også svært godt tilrettelagt for syklister, og det finnes flere sykkelstander i sentrum hvor du kan leie bysykler. Det går flere daglige flyvninger fra Norge til København, og Københavns lufthavn ligger bare noen få kilometer utenfor sentrum. Herfra frakter metroen deg inn til bykjernen på rundt 15 minutter. Dersom du ønsker leiebil ved Amalienborg, kan du enkelt bestille bil på internett eller la hotellet ordne det for deg på forhånd.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Amalienborg slott?
Amalienborg slott ligger i et vennlig område i København som er kjent for museer i toppklasse og særegen arkitektur. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 329 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet nær Amalienborg slott?
Copenhagen Admiral Hotel: Dette hotellet med 4 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Amalienborg slott og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Scandic Front og Wakeup Copenhagen Borgergade.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Amalienborg slott?
Ja, de aller fleste romreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Amalienborg slott.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Amalienborg slott?
Se på de lærerike samlingene på Danmarks nasjonalmuseum, Guinness verdensrekortmuseum og Ny Carlsberg Glyptotek. Rosenborg slott, Rundetårn og Christiansborg slott er kjente landemerker som absolutt er verdt et besøk. Du har mulighet til å se en forestilling på København operahus, Det Kongelige Teater eller Loppen.
Hvordan kommer jeg meg til Amalienborg slott?
Med mange transportmuligheter er det ikke noe problem å oppleve området rundt Amalienborg slott. Gå til Marmorkirken Station hvor du kan ta t-banen. Du kan finne ut mer om alternativene for båttransport ved å dra til havnen.

Nylige anmeldelser i Amalienborg slott