Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller nær Amalienborg slott

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler, aktiviteter og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Amalienborg slott

Generator Copenhagen
2 out of 5
0.8 km fra Amalienborg slott
932 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4/5Very Good! (1,809 anmeldelser)
Helt OK.

"Helt OK."…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Generator Copenhagen
Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
1 548 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.1/5Very Good! (1,083 anmeldelser)

"Fantastisk hyggelig resepsjonist og frokost vertinne Litt overasket over at det ikke var noe dagstell på rommet bodde der i 2 netter"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Scandic Front
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 478 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
4/5Very Good! (3,718 anmeldelser)

"Good service Breakfast amazing Clean room, comfortable bed"…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Phoenix Copenhagen
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 299 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
4.3/5Excellent! (5,227 anmeldelser)
Stort hotell liten restaurant.

"Det var vanskelig å få mat der når vi var der julaften. Litt underlig å ha gjester men ikke plass på restauranten. Ble litt stress med å forsøke bestille de få ekstra porsjonene de hadde. Ellers et flott og hyggelig hotell."…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Copenhagen Admiral Hotel
Hotel Bethel
3 out of 5
0.5 km fra Amalienborg slott
1 625 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
4.3/5Excellent! (768 anmeldelser)
Deilig sted

"Dansker bosatt i Norge derfor ofte en liten tur til København Har etterhånden boet flere steder ,i ca samme prisklasse helt super Der bor jeg for ettertiden når jeg vil ned å hilse på gammel landet"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Hotel Bethel
71 Nyhavn Hotel
5 out of 5
0.5 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 016 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
4.2/5Very Good! (1,824 anmeldelser)

"Veldig bra"…"

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2019

71 Nyhavn Hotel
The Nordic Collection IX
5 out of 5
0.1 km fra Amalienborg slott
Hent priser
4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"Fantastisk sted,perfekt beliggenhet.Eneste minus er at man må være ute av leiligheten kl.10 på avreisedagen.Utsjekking kl.12 hadde vært perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

The Nordic Collection IX
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg slott
3 259 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.5/5Wonderful! (434 anmeldelser)

"Supert hotel, og super beliggenhet. Veldig høflige og smilende ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

Hotel SKT. Annæ
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.7 km fra Amalienborg slott
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
946 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
4/5Very Good! (3,508 anmeldelser)

"Beliggenheten var perfekt . Veldig varme rom ,air condition fungerte ikke som den skulle . Grei pris ,3 gang vi overnatter her,kommer gjerne igjen"…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Wakeup Copenhagen Borgergade
Copenhagen Strand Hotel
4 out of 5
0.8 km fra Amalienborg slott
1 392 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.1/5Very Good! (2,084 anmeldelser)
Flott hotell

"Flott hotell, fin beliggenhet med gode restauranter i nærheten. God service, hyggelige ansatte, og fantastisk frokost. Dessverre trekker hygienen ved frokostsalen veldig ned for det helhetlige inntrykket. Ansatte håndterer skitne asjetter og glass, og setter deretter ut nye kopper og bestikk i samme ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. des. 2019

Copenhagen Strand Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Amalienborg slott
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Amalienborg slott: Danske smørbrød, innovativ design, Tivoli, Strøget, raus gjestfrihet og avslappet atmosfære. Dette er stikkord som får mange reiseglade nordmenn til å trekke på smilebåndet når de tenker på København, og dersom du velger et hotell nær Amalienborg har du behagelig gangavstand til mange av byens attraksjoner og severdigheter.

Med sin beliggenhet tett inntil kanalen og Nyhavn, er det enkelt å finne overnatting nær Amalienborg. Enten du leter etter budsjettvennlige alternativer, gode mellomklassehoteller eller mer luksuriøse overnattingssteder, vil hotellene nær Amalienborg kunne tilfredsstille dine behov. Slottsanlegget er også et utmerket utgangspunkt for dem som ønsker å utforske København til fots.

Selv om mange regner København som Nordens eneste virkelig storby, har likevel Kongens by bevart et intimt, litt småbyaktig preg med sine lange gågater, særpregede bydeler og historiske bygninger. I motsetning til mange andre storbyer kjennetegnes byen av få prangende høyhus, og det er ofte kort vei til nærmeste kro og den lokale bakeren på hjørnet.

Spennende arkitektur og hoteller nær Amalienborg

Etter en god natts søvn på et hotellrom nær Amalienborg, er det på tide å utforske den danske monarkens hovedsete. Slottsanlegget består av fire nesten like paléer, som omkranser en åttekantet plass. Byggingen av de vakre paléene startet i 1750, og regnes som det fremste eksemplet på rokokkoarkitektur i Danmark. På slottsplassen står dronningens gardister i stram giv akt med sine karakteristiske bjørneskinnsluer. Klokken tolv hver dag er det vaktskifte, og en fin anledning til å oppleve Den Kongelige Livgarde på nært hold.

Fra Amalienborg er det bare noen hundre meter til Rosenborg slott. Slottet i renessansestil er omgitt av en vollgrav og et stort parkanlegg. Her finner du noen av Danmarks største kulturskatter, og i museet kan du blant annet beskue de danske kronjuvelene. Etter et par slottsbesøk kan du ta turen bort til Marmorkirken. Kuppelen over kirken er blant de største i Europa, og er innvendig dekorert med vakre freskomalerier. Veien herfra er kort til fornøyelsesparken Tivoli med alle sine fartsfylte attraksjoner, karuseller, restauranter og boder.

Billige hoteller nær Amalienborg

Vil du spare penger og bo på et billig hotell? Amalienborg ligger i et attraktivt område ved kanalen, og de aller rimeligste overnattingsstedene finner du nok ikke i denne delen av byen. Du kan imidlertid finne et godt hotell i mellomsjiktet her med gode fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, inkludert frokost og komfortable rom. Går du litt opp i pris kan også noen hoteller nær Amalienborg tilby spatjenester, treningsrom og utsøkte restauranter. Et godt tips for å finne et mer moderat priset overnattingssted, er å lete i den spennende og mangfoldige bydelen Nørrebro.

Når du reiser til Amalienborg, er du kun en kort spasertur unna Strøget. En av Europas lengste gågater byr på spennende butikker, et yrende folkeliv, mange trivelig kaféer og restauranter, og det er aldri langt herfra til nærmeste hotell. København er også svært godt tilrettelagt for syklister, og det finnes flere sykkelstander i sentrum hvor du kan leie bysykler. Det går flere daglige flyvninger fra Norge til København, og Københavns lufthavn ligger bare noen få kilometer utenfor sentrum. Herfra frakter metroen deg inn til bykjernen på rundt 15 minutter. Dersom du ønsker leiebil ved Amalienborg, kan du enkelt bestille bil på internett eller la hotellet ordne det for deg på forhånd.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Amalienborg slott