Nannestad
Trover-bilde tatt av PJ

5 stjerner hotell i Nannestad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Nannestad: populære 5 stjerner hotell

Bilde av Grand Hotel Oslo
5 out of 5
Karl Johansgate 31, Oslo
Gratis avbestilling
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (940 anmeldelser)

"Servicen fra personale er alltid på topp ved Grand Hotel helt fra garasjen via resepsjonen, Pikolo, renhold og samme i frokost salen."…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

Grand Hotel Oslo
Bilde av Hotel Continental
5 out of 5
Stortingsgaten 24-26, Oslo
Gratis avbestilling
2 325 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.7/5Enestående! (1,021 anmeldelser)

"Stille, lite støy, selv om det ligger sentralt. Veldig bra renhold."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Hotel Continental
Bilde av THE THIEF
5 out of 5
Landgangen 1, Oslo
Hent priser
4.6/5Enestående! (365 anmeldelser)

"Veldig flott hotell, vi koste oss og ønsket nok å være der lengre. Rakk dessverre ikke Spa, men det for vi ha til gode."…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2019

THE THIEF
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nannestad fra 2 325 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Nannestad

Hotell med 5 stjerner i Nannestad

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Nannestad betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Nannestad er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Nannestad. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Nannestad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Nannestad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Nannestad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Nannestad for dine datoer.

Flere reisealternativer