Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Sjusjøen

I kveld 18. aug. - 19. aug.
Denne helgen 23. aug. - 25. aug.
Neste helg 30. aug. - 1. sep.

Sjusjøen: populære 2 stjerner hotell

Vis alle de 33 overnattingsstedene i Sjusjøen

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Lillehammer Station Hotel & Hostel
Lillehammer Station Hotel & Hostel
2.0 av 5.0 Jernbanetorget 2, Lillehammer
Gratis avbestilling
4,1/5 (329 anmeldelser)
845 kr per natt for 2 gjester

Andre gang jeg bor der, må si at det er utrolig god service det er der, kan godt sammenligne med hotell, uten resepsjon om natten, men til prisen er det helt supert å bo der.

Anmeldelse skrevet 27. mar. 2019
Hornsjø Høyfjellshotell
Hornsjø Høyfjellshotell
2.5 av 5.0
Gratis avbestilling
3,0/5 (24 anmeldelser)
850 kr per natt for 2 gjester

Fantastisk beliggenhet og utsikt, stillhet og ro, avslappende, imøtekommende og hyggelig personale, og enkel men god mat. Tilrettelegger godt for matintoleranser o.l., men kunne kanskje vært mer bevisst ift å gjøre maten barnevennlig. Litt kaldt i bassenget og slitne dusjer/garderober, men med god ...

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019
Mesnabakken Penssjonat
Mesnabakken Penssjonat
2.5 av 5.0 Sørmessenvegen 723 , Ringsaker
Gratis avbestilling
1 000 kr per natt for 2 gjester
Steinvik Camping
Steinvik Camping
2.0 av 5.0 Kastbakkveien 5, , Ringsaker
Nermo Apartments
Nermo Apartments
2.5 av 5.0
Kart

Reiseguide: 2 stjerner hotell i Sjusjøen

Hotell med 2 stjerner i Sjusjøen

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

2-stjerners hotell i Sjusjøen gir litt mer enn en minimumsstandard. Hotell med to stjerner i Sjusjøen i Sjusjøen er ifølge NHK hotell med enkel romstandard hvor minst 50 % av rommene har egen dusj og toalett. I denne kategorien finner du enkle rom, eget tv, og ofte wi-fi på rommene eller i fellesområder. Service og resepsjon vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig døgnet rundt og de fleste vil ikke ha noen restaurant, eller egen frokostservering i selve hotellet.

Overnattingsstedene med to stjerner vi gi deg gode priser og den beliggenhet du behøver om du drar på jobbreise eller for å se eller oppleve noe helt spesielt. Det er også ofte denne standarden mange søker om de behøver å overnatte i nærheten av en flyplass for å komme på et tidlig fly videre. Disse hotellene vil være sikre, rene og gode steder å overnatte mens man konsentrerer seg om hva det nå man enn er der for å gjøre.

Søk etter et 2 stjerner hotell i Sjusjøen. Du kan finne overnatting på et billig 2 stjerner hotell i Sjusjøen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 2 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Sjusjøen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sjusjøen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 2 stjerner hotell i Sjusjøen for dine datoer.