Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Yokohama

Se de 24 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Yokohama

Ting å gjøre i Yokohama

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Yokohama har å by på! Hvis du planlegger en tur til Yokohama kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Yokohama sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Yokohama-aktiviteter

Yokohama er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Yokohama og gjør det lekende lett å utforske Yokohama. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Yokohama som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Yokohama

Yokohama tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Yokohama å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Yokohama.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Yokohama men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Yokohama

Minatomirai

Dette travle, urbane området ved sjøen har uttallige kjøpesentre, en fornøyelsespark, museer og varme kilder. 

ShoppingMuseerTemaparker

Chinatown

Spennende butikker, god mat og nydelig sjøutsikt er bare noe av det som trekker folk til Chinatown. Du bør også utforske attraksjoner som Tokyobukta og Yamashita-parken, og for å komme deg rundt i Yokohama er det bare å ta metroen fra Motomachi-Chukagai stasjon.

ChinatownMuseerShopping

Kannai

Kannai kan friste med mye forskjellig, blant annet viktige monumenter og morsomme sportsarrangementer. Du bør også få med deg severdigheter som Tokyobukta og Yokohama kultursportshall, og det er enkelt å komme seg rundt i byen med metroen fra Isezaki-chojamachi stasjon eller Nihon-odori stasjon.

TemplerMonumenterChinatown

Shin-Yokohama

Spennende butikker, spennende museer og trivelige barer er bare noe av det som trekker folk til Shin-Yokohama. Mens du er her, bør du også få med deg Yokohama Arena og Nissan stadion, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Kita-shin-yokohama stasjon eller Nippa stasjon.

ShoppingKaffeMuseer

Minato Mirai 21

Spennende butikker, spennende fornøyelsesparker og spennende museer er bare noe av det som trekker folk til Minato Mirai 21. Mens du er her, bør du også få med deg Tokyobukta og Anpanman museum, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Minatomirai stasjon eller Shin-Takashima stasjon.

ShoppingTemaparkerMuseer

Sakuragichō

Nydelig sjøutsikt, god mat og spennende butikker er bare noen av grunnene til at mange liker Sakuragichō. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Tokyobukta og Iseyama Kotai-helligdommen.

HavnerMiddagShopping