Ting å gjøre i San Diego County

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Pacific strandpark fasiliteter samt surfing, stenete kystlinje og kystby

Finn spennende aktiviteter i San Diego

I solfylte San Diego kjeder du deg ikke lett. Denne boblende byen med over 100 kilometer av sandstrender og krystallblå hav kan by på alt fra morsomme vannaktiviteter, spennende museer til deilig meksikansk mat.

Badeparadis

De praktfulle strendene og det nydelige været gjør at det selvfølgelig finnes en rekke morsomme, vannrelaterte aktiviteter i San Diego. Nyt strandlivet fullt ut med et besøk til Mission Beach. Stranden strekker seg over tre kilometer, så her har du rikelig av plass til å slå deg ned. Prøv stående padlebrett, vannski eller snorkling, eller bare koble helt av i solen med noe kaldt å drikke. Du kan også planlegge en tur til de praktfulle grottene i La Jolla. Svøm i det krystallklare vannet eller ta en rusletur og kikk på hundrevis av seler, sjøløver og fugler.

Marinehistorie

Hvis du er ute etter kulturrelaterte aktiviteter i San Diego, er det flere ting du ikke vil gå glipp av. Ta et besøk til USS Midway Museum og lær om byens lange marinetradisjon. Her finnes det over 60 utstillinger, og du kan til og med prøve en flysimulator. For den som er glad i teater, er et besøk til Old Globe Theatre å anbefale. Her kan du se alt fra klassiske Shakespeare-stykker til musikaler. Reiser du med familie, finnes det fullt av spennende ting å gjøre i San Diego. Ta et besøk til San Diego Zoo, hvor du kan se både pandaer og koalabjørner. Husk å ha på gode sko, for du blir ikke lei denne enorme parken med det første. Hvis du har tilgang på bil, er det også mulig å ta en kjøretur til temaparken Legoland California – en opplevelse barna garantert vil elske.

Actionfylt ferie

Er du av typen som liker fart og spenning, finnes det flere morsomme ting å gjøre i San Diego. Få adrenalinet til å pumpe med paragliding i La Jolla. Vil du ha noe litt roligere, kan du ta en tur i kajakk eller du kan prøve snorkling. La Jolla har dessuten både en nydelig utsiktspost og flere steder man kan ta en lunsjpause. Vil du oppleve mer av området, bør du ta en seiltur i San Diego Bay og se byen fra vannet. Dra på hvalsafari og lær om de praktfulle pattedyrene. Er du heldig, får du øye på både flere hvaltyper og delfiner. Vil du ha litt mer fart, kan du prøve en tur med speedbåt.

Meksikansk fiesta

Etter en opplevelsesrik dag, er det få ting som er bedre enn å avslutte med et deilig måltid. Her har San Diego utrolig mye å by på. Ta en tur til Little Italy, hvor du finner flere gode italienske restauranter og butikker. Drar du hit på en søndag, kan du besøke det lokale grønnsaksmarkedet. Prøv også meksikansk gatemat – en av de sterkeste mattradisjonene i byen. Smak fersk fisketaco eller enchiladas med saftig guacamole. Du kan til og med ha taco til dessert: hjemmelagde tortillalefser med pisket krem og jordbær. En gang må vel være den første?

Populære aktiviteter i San Diego County
Populære steder å besøke i San Diego County

Områder i San Diego County

Byer nær San Diego County