Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Islamorada

Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Islamorada

Ting å gjøre i Islamorada

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Islamorada har å by på! Hvis du planlegger en tur til Islamorada kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Islamorada sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Islamorada-aktiviteter

Islamorada er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Islamorada og gjør det lekende lett å utforske Islamorada. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Islamorada som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Islamorada

Islamorada tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Islamorada å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Islamorada.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Islamorada men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Islamorada

Lower Matecumbe Beach

Mens du er i Lower Matecumbe Beach, bør du ta en tur til Anne's Beach og Fiesta Key, som er to kjente severdigheter i nærheten.

Plantation Lake Estates

Plantation Lake Estates kan kanskje ikke skryte på seg mange kjente severdigheter, men Founders Park og Theater of the Sea er to attraksjoner i nærheten som er verdt et besøk.