Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Grand Canyon

Se de 16 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Grand Canyon

Ting å gjøre i Grand Canyon

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Grand Canyon har å by på! Hvis du planlegger en tur til Grand Canyon kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Grand Canyon sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Grand Canyon-aktiviteter

Grand Canyon er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Grand Canyon og gjør det lekende lett å utforske Grand Canyon. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Grand Canyon som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Grand Canyon

Grand Canyon tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Grand Canyon å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Grand Canyon.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Grand Canyon men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Grand Canyon

Downtown Flagstaff

Skal du til Downtown Flagstaff, bør du få med deg severdigheter som Flagstaff symfoniorkester og West of the Moon galleri.

Southside

Hvis du ser etter noe spennende å se og gjøre i Southside og omegn, kan du ta turen til Flagstaff rådhus og Lowell observatorium.

Fort Valley

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Fort Valley, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Museum for Nord-Arizona og Fort Valley.

Baderville

Når du først er i Baderville, bør du også ta turen til Fort Valley.